Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A szóbelim pont olyan vidám volt, mint az írásbelijeim. Mondjuk attól kicsit meg voltam rémülve, hogy elsőnek kellett rajz-, és vizuális kultúrából szóbeliznem, és fogalmam nem volt róla hogyan kellene helyesen felépítenem a feleltem, de végül olyannyira elvarázsoltam(!) nem csak a tanárom, hanem a vizsgaelnököt is, hogy egy szóval sem szakítottak félbe - ami igenis ritka, a legtöbbször megfeledkeznek arról a tanárok, hogy elvileg nem igazán szólhatnának bele...
Nálunk minden tanár nagyon kedves és mosolygós volt, még azok is magukra erőltettek némi barátságos hangszínt, akik amúgy mindig vaskalaposak voltak. Ha az ember önbizalomtól sugárzik, nem lehet nagy gond, mert akkor az esetleges hibákat puszta nyelvbotlásnak könyvelik el.
... Így hirtelen ennyi jutott ezsembe. Sok siker!^^
szerk.: Egyetértek Dzvel, pontosan... A középszint már csak ilyen sétagalopp. XD
Nálunk minden tanár nagyon kedves és mosolygós volt, még azok is magukra erőltettek némi barátságos hangszínt, akik amúgy mindig vaskalaposak voltak. Ha az ember önbizalomtól sugárzik, nem lehet nagy gond, mert akkor az esetleges hibákat puszta nyelvbotlásnak könyvelik el.
... Így hirtelen ennyi jutott ezsembe. Sok siker!^^
szerk.: Egyetértek Dzvel, pontosan... A középszint már csak ilyen sétagalopp. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-07 20:51:30
boldog szülinapot! (így utólag)
érettségi: tanulás nélkül sem lehet 3asnmál rosszabbat összehozni, erre én vok az élő példa, aki 0perc tanulással mentem magyar és töri szóbelire
érettségi: tanulás nélkül sem lehet 3asnmál rosszabbat összehozni, erre én vok az élő példa, aki 0perc tanulással mentem magyar és töri szóbelire
-
Szerk: ∂z 2009-06-07 20:48:05
Sorry, sorry! De má vagyok! Mégegyszer bocs! Csak tesóm van itt! Meg anya levelet írt! Fontos volt neki no de ez MSN-re vasló bocs!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-07 20:35:59
(#25491) Yaay, szakad az eső...végre. Kissé meleg volt itt errefelénk.
Egy hét múlva ilyenkor már tűkön fogok ülni, mert másnap mehetünk suliba, és bejelentik, hogy ki mikor fog szóbelizni (érettségizünk...). És olyan jó lesz,ha kiderül,hogy mondjuk rögtön aznap már az első 5-ben benne leszek... bár végülis nem lenne rossz,mert legalább hamar túl lennék az egészen .
Kinek milyen élményei vannak az érettségivel kapcs.? (bár leginkább a szóbeli rész érdekel ^^)
Egy hét múlva ilyenkor már tűkön fogok ülni, mert másnap mehetünk suliba, és bejelentik, hogy ki mikor fog szóbelizni (érettségizünk...). És olyan jó lesz,ha kiderül,hogy mondjuk rögtön aznap már az első 5-ben benne leszek... bár végülis nem lenne rossz,mert legalább hamar túl lennék az egészen .
Kinek milyen élményei vannak az érettségivel kapcs.? (bár leginkább a szóbeli rész érdekel ^^)
?Boscánat tudatlan vagyok mi az a:LOLWUT?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-07 20:35:46
Bocsi mindenkitől, de: Én már fent vagyok, mért nem válaszolsz?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-08 19:41:57
Igen, igen igaz igaz! De ha nincs fent? Nah szólok is neki!
Sashi: Sashi akkor gyere má fel MSN-re!
Mindenki: Bocsesz hogy itt írtam/írtunk felesleges postokat! Azzonnal megyünk MSN-re vitatni! Csak jöjjön fel Sashi!
Sashi: Sashi akkor gyere má fel MSN-re!
Mindenki: Bocsesz hogy itt írtam/írtunk felesleges postokat! Azzonnal megyünk MSN-re vitatni! Csak jöjjön fel Sashi!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-07 20:02:02
Hát suli után 4 körül! Különben én is úgy vagyok mint te! Felügyelettel! Nos neked mikor volna jó?
Öhm... jó volna, de én csak felügyelettel mehetek! Mámint nem rajtunk lógó felügyelettel, hanem csak ott lenne a közelben! Vagy nem tudom! De én szeretném, ha összejönne vmikor a nyáron! Itt az MSN-em, vegyetek fel: sineddnex@windowslive.com
Mikor szoktál fent lenni?
Mikor szoktál fent lenni?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-07 19:55:50
Nah Üsse kő! Nos valami más téma! Elvileg már lecsitult az idő (azaz egyenlőre) és most minden OK. Mármint időlyárás szerint!
Szerk.: Sashi: Király én is Szabiban lakok! Nyiregyházán! Rendezhetnénk egy trió talit! Ha benne vagy!
Szerk.2: Mondjuk ezt MSN-en is jó lenne megbeszélni!
Szerk.: Sashi: Király én is Szabiban lakok! Nyiregyházán! Rendezhetnénk egy trió talit! Ha benne vagy!
Szerk.2: Mondjuk ezt MSN-en is jó lenne megbeszélni!
Szerk: Morduk 2009-06-07 19:50:27
beküldve: 2009-06-07 19:48:15
(#25483) Én igyekszem nem duplapostolni, de néha nem jön össze, és nem hagy szerkeszteni! Mellesleg Kisvárdán lakok (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye). Ott nem volt ekkora vihar, bár én ezt nem tudom megerősíteni, mert Nyiregyházáról úton voltam Kisvárda felé.
Szerk: Sashi 2009-06-07 19:50:53
beküldve: 2009-06-07 19:41:52
(#25482) Sashi: Az Új arc után a Gyalog következik. A rangok elnyeréséért csupán annyit kell tenned, hogy hozzászólsz az egyes topicokhoz.
szerk.: Oh, Dzke megelőzött.
szerk.: Oh, Dzke megelőzött.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-07 19:45:59
Hát valakit nagyon megvert az isten!
Ismerjük a mondást !(?): Isten sosem ver bottal! Ténleg Sashi, te hol laksz?
Ismerjük a mondást !(?): Isten sosem ver bottal! Ténleg Sashi, te hol laksz?
Az Új arc után mi a következő rang, és mit kell tennem azért, hogy odáig eljussak?
50 hozzászólás után gyalog leszel
és ne duplapostolj, mer jön a moderátor és meg(b...)kér, h ne duplapostolj
-