Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Moderálás
beküldve: 2011-08-26 20:52:59
(#73) Nyári szünetnek vége, visszatértem a taposómalomba.
A jelzett problémát megoldottam. A felhasználók ( Kurana Kaname és Kolbászlóbáló) kaptak egy utolsó utáni esélyt, mert hátha. Ha nem élnek vele, az admin dönt a továbbiakról.
A jelzett problémát megoldottam. A felhasználók ( Kurana Kaname és Kolbászlóbáló) kaptak egy utolsó utáni esélyt, mert hátha. Ha nem élnek vele, az admin dönt a továbbiakról.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:04:15
beküldve: 2011-08-24 21:30:35
(#72) De most ne legyél már ilyen izé.
Jé, a következő oldalon még az én incidensem van.
Úristen. Lehet mégegy olyat?
Jé, a következő oldalon még az én incidensem van.
Úristen. Lehet mégegy olyat?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
lesznek az életetekben sokkal komolyabb problémák, mint hogy egy tök üres fórumon valaki postot vadászik
készüljetek fel rá
készüljetek fel rá
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Lehet, de az emberben is felmegy egy idő után a pumpa.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:58:56
Lehet, akkor meg egyszerűen nem kell vele foglalkozni!!.....
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:58:43
Sajnos az ilyenek nem unják meg inkább meg várják míg azt hisszük hogy elhúzott és akkor kezdi előről.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:58:27
Meglehet..... Én már nem követem nyomon a név változtatásait.... -.-"
Majd megunja és eltűnik... vagy nem...
Igen, igaz, nincs értelem..........majd megunja egyszer!!....
Én egy hétig nem jártam itt, de most egy kicsit ledöbbentem azon h mekkora szánalmas lúzerek élnek ezen a világon. (sztem mindenki tudja, h kire gondolok... )
A lúzer még enyhe kifejezés erre az anya szomorító balekre.
beküldve: 2011-08-23 13:42:35
(#65) Én egy hétig nem jártam itt, de most egy kicsit ledöbbentem azon h mekkora szánalmas lúzerek élnek ezen a világon. (sztem mindenki tudja, h kire gondolok... )
-
Meglehet..... Én már nem követem nyomon a név változtatásait.... -.-"
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-08-23 11:02:28
Azóta nevet változtatott, ha jól vettem észre-.-" szal : Hyuuga Neji lett az új "neve". Bár a név nem lényeg úgyis lehet látni, hogy mit művel... Biztos, hogy nem 100%-as az ipse, tényleg ki kéne tiltani vagy valami, mert telerondítja a fórumot a hülyeségivel, nincs szükség itt ilyen IQ bajnokokra..... és még finoman fogalmaztam.... :S
"Kuran Kaname" most nem ez a neve??
Hát nem sűrűn van XD de az nem azt jelenti, hogy baromságokkal kell telenyomni és amikor a gyanútlan fórumozó feltéved egy értelmes topicot nem talál már, mert mind ilyesmivel van tele...
Ez teljesen igaz..........
úgy csináltok, mintha amúgy lenne élet ezen a fórumon =D
Milyen igaz...
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Hát nem sűrűn van XD de az nem azt jelenti, hogy baromságokkal kell telenyomni és amikor a gyanútlan fórumozó feltéved egy értelmes topicot nem talál már, mert mind ilyesmivel van tele...
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-08-22 20:09:06
(#59) úgy csináltok, mintha amúgy lenne élet ezen a fórumon =D
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute