Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jobb ötletem van. Shuichi úgyis eléggé gyorsan vált.
Én leszek a mester, L meg Gaboo összejönnek. Na?
És ha azt mondanám, fiú vagyok?
Nem az vagy De mond csak azt..
De én tudom, hogy nem az vagy...
Bár a neved alapján...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
És ha azt mondanám, fiú vagyok?
Gaboo? Vélemény ?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-02 17:33:46
(#24152) Jobb ötletem van. Shuichi úgyis eléggé gyorsan vált.
ha családtag lennék, akkor keresnék mást, akit elhívhatok randira... és akkor megint kellenek a tanácsaid
Ha L családtag, nincs szerelem, ha nincs szerelem, nem kellenek tanácsok. Ha nincsenek tanácsok, nem kell mester.
És én erre most mit mondjak/irjak??? Ez van.
beküldve: 2009-05-02 17:31:18
(#24149) Ha L családtag, nincs szerelem, ha nincs szerelem, nem kellenek tanácsok. Ha nincsenek tanácsok, nem kell mester.
Kizárt...
Most miért?
L: a mellékszereped a következő: te leszel a vén bácsi, aki a szomszéd házból leskelődik
Kizárt...
Most miért?
Szerk: _gabi 2009-05-02 17:33:32
De neem... egyáltalán nem vagyok perverz
Ezt ne velem próbáld bevetetni.
Gaboo: és vki leüti?
Szerk: Zoé 2009-05-02 17:31:31
Szerencséd h az a kép spoiler alatt van A fórum gazdagodott egy perverz-el?
Nem vagyok én perverz... annyira
Ajite öcsém perverzebb
De neem... egyáltalán nem vagyok perverz
L: a mellékszereped a következő: te leszel a vén bácsi, aki a szomszéd házból leskelődik
Kizárt...
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-05-02 17:30:51
Szerencséd h az a kép spoiler alatt van A fórum gazdagodott egy perverz-el?
Usagi-chan: aham. aham. Megértettem. Am ha ennyire humorosnak tartod, ak mér nem mész vele? Közelebb is laksz hozzá...
Ájjjj!!!! Ha L uncsi lesz ak nem irhatja azt a szerelem dolgot? Egy témával szegényebbek leszünk ugyan,-mit számit-, de mellétek állog Gaboooooo! Legyen L uncsi!XD
Usagi-chan: aham. aham. Megértettem. Am ha ennyire humorosnak tartod, ak mér nem mész vele? Közelebb is laksz hozzá...
Ájjjj!!!! Ha L uncsi lesz ak nem irhatja azt a szerelem dolgot? Egy témával szegényebbek leszünk ugyan,-mit számit-, de mellétek állog Gaboooooo! Legyen L uncsi!XD
Szerk: Zoé 2009-05-02 17:29:10
Legyen-e családtag L, vagy ne? Ez itt a kérdés.
Várjatok, előkapom a kampánybeszédemet, meg hozok táblákat, és harcolunk a célért, hogy az legyen xD
Szerk: _gabi 2009-05-02 17:28:04
beküldve: 2009-05-02 17:24:52
(#24144) Jaj L, a humorod már most tetszik, meg ez az önbizalom. Na, kíváncsi leszek erre a Conra.. és rád is..
Zoe;gyönyörű ruhám legyen. Olyan, amitől a fiúk egyből elvesztik a józan eszüket.. .öhm.. akkor nem is kellene ruha? XD
Ki áll hozzá közelebb korban? Hmm.. mivel Zoe a húgom, ezért nem nehéz itt találgatni..
Zoe;gyönyörű ruhám legyen. Olyan, amitől a fiúk egyből elvesztik a józan eszüket.. .öhm.. akkor nem is kellene ruha? XD
Ki áll hozzá közelebb korban? Hmm.. mivel Zoe a húgom, ezért nem nehéz itt találgatni..
Szerk: Usagi-chan 2009-05-02 17:30:43
Menjünk át yuriba és legyen a két főszereplő a Rómeó és Júlia történetében csaj
És téged kiírunk, vagy mi?
Akkor én már megelékszem azzal, hogy néző vagyok vagy valami mellék szerep
Zoe:
beküldve: 2009-05-02 17:23:25
(#24142) Abbahagytam a Bleach-et. Ti szórakoztatóbbak kezdtek lenni. XD.
Nem tom mióta nem nevettem ennyit.
Nem tom mióta nem nevettem ennyit.
Menjünk át yuriba és legyen a két főszereplő a Rómeó és Júlia történetében csaj
És téged kiírunk, vagy mi?
Látom, nehezen tudjátok eldönteni, ki legyen Rómaó szerelem. Nyugi, L, ez nem a te hibád, azért mondják, hogy a másik az, mert úgy gondolják, nem érdemelnek meg téged.
Tehát döntsünk kor alapján, hogy ki lesz a szerelme :) Ki áll hozzá közelebb korban?
Szerk: _gabi 2009-05-02 17:24:47