Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Na, hékás. Az új Júlia szerepét én már réges-régen lefoglaltam. És nem is óhajtok róla lemondani... *Köszörülgeti a torkát, és rázendít az Erkély című duettre..*
Most akkor mégis csak téged hívjalak randira?
Botond: köszi
még hátra van a hollowfikacion... az lesz a true mangafan
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Na, hékás. Az új Júlia szerepét én már réges-régen lefoglaltam. És nem is óhajtok róla lemondani... *Köszörülgeti a torkát, és rázendít az Erkély című duettre..*
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Teteteteteteteteteeeeee........ n kivégezlek, egy párnával foglak megfolytani, (erről nehogy eszébe jusson vkinek egy előszituáció, azt a párnát viszem magammal)
belöklek egy szakadékba, boxzsáknak használlak......Kivégezlek!!!! Neked annyi!!!! Azonnal átird azt a hsz-t te... Mozogj!!!! ne mind a csiga, vagy nem kell már az a pár 10 újjad? Há? Mer egyenként töröm ki!!!!!!!
belöklek egy szakadékba, boxzsáknak használlak......Kivégezlek!!!! Neked annyi!!!! Azonnal átird azt a hsz-t te... Mozogj!!!! ne mind a csiga, vagy nem kell már az a pár 10 újjad? Há? Mer egyenként töröm ki!!!!!!!
De édes ahogy dühöng
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Teteteteteteteteteeeeee........ n kivégezlek, egy párnával foglak megfolytani, (erről nehogy eszébe jusson vkinek egy előszituáció, azt a párnát viszem magammal)
Gaboo: aut az új történetet én megirom. Egy szép kis karddal fogom várni!
Gaboo: aut az új történetet én megirom. Egy szép kis karddal fogom várni!
Szerk: Zoé 2009-05-02 17:04:37
de,hogy nem!
Grat a BANKAI-hoz
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
ÉS elértem a BANKAI-t
Azt próbálom
nem fog menni
beküldve: 2009-05-02 17:00:44
(#24119) Én leszek Shakespeare, ti pedig az új Rómeó és Júlia xD - de a végén nem haltok meg, nyugi
Amúgy meg már elkántáltam egy ókori szöveget, és ezért immunisak vagyunk a gonoszságodra, Zoe
Amúgy meg már elkántáltam egy ókori szöveget, és ezért immunisak vagyunk a gonoszságodra, Zoe
Azt próbálom
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Okéé... köszi, de felőlem
Azt mondasz amit akarsz. Attól még az irántad érzett szerelmem mit sem változik
Azt mondasz amit akarsz. Attól még az irántad érzett szerelmem mit sem változik
Erre a rám nem hat dologra csak azér nem mondok vmit, mer nem akarlak annyira magamra haragitani, h aztán ne szólj hozzám. Ezt valakinél itt már egyszer elértem. Legalábbis olyan érzésem volt h megharagudott.
Boti: ugráltasd meg kicsit jó?
Boti: ugráltasd meg kicsit jó?
Szerk: Zoé 2009-05-02 16:59:17
Köszönöm szépen
beküldve: 2009-05-02 16:55:21
(#24114) Komolyan mondom eldobom az agyam tőletek
Botond: megyek kiszolgálni
Zoe: engem úgysem készítesz ki Rám nem hat a gonoszságod
Botond: megyek kiszolgálni
Zoe: engem úgysem készítesz ki Rám nem hat a gonoszságod
Én szeretni valakit? LOL. Végem van! *nevetőgörcs* Én a szivtelenség megtestesitője?
Foszfor: én is ezt mondtam nee-channak
Jó, megyek keresni magam mellé vkit. Bár ha senki nem akar mellém állni, és jól szórakozni azon ahogy egyesek törik magukat, ak sincs baj. Szórakozom egyedül.
Aizen-sama, Gonosz királyunk, itt vagy még?
Foszfor: én is ezt mondtam nee-channak
Jó, megyek keresni magam mellé vkit. Bár ha senki nem akar mellém állni, és jól szórakozni azon ahogy egyesek törik magukat, ak sincs baj. Szórakozom egyedül.
Aizen-sama, Gonosz királyunk, itt vagy még?
Szerk: Zoé 2009-05-02 16:55:36
Gaboo: ezaz. Gyülnek az ellenfelek. XD. Felőlem tanitsd.
Nemnem Nem vagyunk ellenfelek Előbb-utóbb rájössz, mennyire szereted, és akkor majd neked is adok tanácsokat xD
beküldve: 2009-05-02 16:51:10
(#24111) Shuichi L Minamino!
Azt hallottam ma te vagy a csapos
Azt hallottam ma te vagy a csapos