Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Persze mások felé mindig van
Hát ez vhogy ismerős. De tessék egyszer magadnak bátorságot gyűjteni, aztán másoknak.
Próbálkozás: én csak ezekkel a tanácsos hsz-ekkel tudok segiteni, már amit. Tőlem lassan ez megszokott XD
Bleach: én is nézem az animaxon, csak mellette találtam egy oldalt, ahol megvan 217-részig, és máj. 6-odikán jön a 218. rész.
Nana? Hol?
Shuichi: sehogy. miben fáradtál el? *kételkedik a lustaságban*
Szerk: Zoé 2009-05-02 15:45:00
beküldve: 2009-05-02 15:40:57
(#24064) Szépjónapotmindenkinek!
Hogy telt a napotok?
Én speciel elfáradtam...
Hogy telt a napotok?
Én speciel elfáradtam...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
No, ácsi-ácsi.
Megjelenik a Con napján a NANA 4, az nem valószínű, hogy az nap meg is kapod. (Ne vedd rosszindulatú tolakodásnak, csak ugyebár a fórumok, és egyéb beszélgetős dolgok átka, hogy félre/rosszul értelmezed, hogy mi is van.)
Na, szerintem csak a Con utáni napokban kapod meg a csomagot.
A New Moon meg azért érkezett meg minden rendelőnek a kiadás napján, mert 23-ára garantált kiszállítás volt kiírva.
Viszont ebből az jön le nekem, hogy tetszik a története, vagy tévedek?
Megjelenik a Con napján a NANA 4, az nem valószínű, hogy az nap meg is kapod. (Ne vedd rosszindulatú tolakodásnak, csak ugyebár a fórumok, és egyéb beszélgetős dolgok átka, hogy félre/rosszul értelmezed, hogy mi is van.)
Na, szerintem csak a Con utáni napokban kapod meg a csomagot.
A New Moon meg azért érkezett meg minden rendelőnek a kiadás napján, mert 23-ára garantált kiszállítás volt kiírva.
Viszont ebből az jön le nekem, hogy tetszik a története, vagy tévedek?
Most csak a 80.-nál tartok. Eléggé lassan haladok vele.
Én meg az animaxszel haladok, tehát még kevesebbet láttam :)
Először én is arra gondoltam, hogy később fog jönni, de aztán eszembe jutott, hogy mikor megrendeltem a New moont, az is megérkezett a kiadás napján, szóval nem tudom... De már alig várom, hogy megjöjjön ^^
Amúgy nézte tegnap este valaki a Nanát? Háááát.... szerintem a japán hang magasan veri a magyart
Szerk: _gabi 2009-05-02 15:40:41
Önbizalom az sose volt... főleg nem magammal szemben. Persze mások felé mindig van Nos szívesen festenék ha lenne mivel és mire x) a Bleach az jó én is nézem! Jólvan Zoe próbálkozom egyedül xD
Köszi, hogy megúsztam a büntetést! <3
Nos most el kell mennem, majd leszek a közeljövőben^^ addig is legyetek jók!
Köszi, hogy megúsztam a büntetést! <3
Nos most el kell mennem, majd leszek a közeljövőben^^ addig is legyetek jók!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerintetek ha előrendeltem a Nana 4-et, akkor 16-án, vagy később fogják kihozni?
Szerintem csak később. Legalábbis az a valószínűbb."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: _gabi 2009-05-02 15:18:50
Na kérem. Ha nézel egy képet és rajzolod, az is rajz. Sztem azt jelenti h pl ha szeretsz festeni, nagyon jó tájképek lennének azok, amit úgy festessz h magad előtt látod, mer ott vagy. V pl ha gyakorolsz, egy embert is le tudsz rajzolni aki épp melletted van.
Nem vagy az ösztönből rajzolás hive, ennyi. Ettől a rajz az rajz! Önbizalmat kell kicsit fejleszteni XD Ha nem megy egyedül, ak én segitek, de jobban jársz ha egyedül próbálod.
Büntetést ez1szer nem kapsz, mer épp Bleach-et nézek, és nincs ötletem hozzá.
Nem vagy az ösztönből rajzolás hive, ennyi. Ettől a rajz az rajz! Önbizalmat kell kicsit fejleszteni XD Ha nem megy egyedül, ak én segitek, de jobban jársz ha egyedül próbálod.
Büntetést ez1szer nem kapsz, mer épp Bleach-et nézek, és nincs ötletem hozzá.
Hello mindenkinek ^^
Szerintetek ha előrendeltem a Nana 4-et, akkor 16-án, vagy később fogják kihozni?
Mivel véleményem szerint, Sakuraconon lehet venni szombati napon is Nana 4-et, így szerintem igen.^^ Bár nem tudom.
! ♥ あいしてる 准 ♥!
beküldve: 2009-05-02 15:02:46
(#24055) Hello mindenkinek ^^
merem mondani: Nem tudok rajzolni! Az a baj, hogy ezeknek a rajzoknak a felét kb úgy rajzoltam hogy monitoron előttem volt a kép, én meg csak lerajzoltam. (csak az árnyékolást adtam hozzá)<az a kedvenc részem! Nos mi a büntetés erre kíváncsi vagyok?!
Igen észrevettem, meg a gportal is.
Nóde, ki nem tud itt rajzolni? Na merd csak újramondani! Ezek jók, mi a baj velük? Ne legyen akkora önkritikád mint nekem XD Ha még 1szer azt mondod h nem tudsz rajzolni, akkor büntetésre számithatsz XD. És komoly.
Nóde, ki nem tud itt rajzolni? Na merd csak újramondani! Ezek jók, mi a baj velük? Ne legyen akkora önkritikád mint nekem XD Ha még 1szer azt mondod h nem tudsz rajzolni, akkor büntetésre számithatsz XD. És komoly.
Alister: jó lett a Madison Square Garden Blues, de a "aztán visszatérnek a Bebop-ra és elrepülnek a naplementébe" befejezés kicsit, hmm, Brokeback Mountin
Az "és aztán a hős(ök) ellovagol(nak) a naplementébe" a legnagyobb westernklisé - de egy ilyen műfaji műnél ez nem baj.... sőt! "Nem hiba, hanem feature!"
De örülök, hogy tetszett."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-02 14:55:01
na most már fent is van!!:P (csak először nem rakta fel, mert kicsit szórakozott hangulatban van ma az mlap x)