Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Köszi. Ak megnézem.
Dragdáé drámánál a 3dik.(Dogs:Bullets & Carnage)
hali!
ha jól emléxem azt mondta h Cowboy Bebop világba ír, olyanból, csak 1 van, szóval nyilván az. melyik Dragdáé?
ha jól emléxem azt mondta h Cowboy Bebop világba ír, olyanból, csak 1 van, szóval nyilván az. melyik Dragdáé?
-
beküldve: 2009-05-02 13:14:10
(#24033) Sziasztok, ki hogy van?
Dragdának és Alisternek gratula a top 10-be kerülésért SakuraCon oldalon.
De vki megmondaná h meik az Alister irománya? Dragdáét olvastam, az övét tudom, és nem is csodálom h bekerült. XD
Dragdának és Alisternek gratula a top 10-be kerülésért SakuraCon oldalon.
De vki megmondaná h meik az Alister irománya? Dragdáét olvastam, az övét tudom, és nem is csodálom h bekerült. XD
beküldve: 2009-05-02 10:35:43
(#24031) Alister, egy 2 nappal ezelőtti kérdésre válaszolva: 9 éve
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
majd a következő fórumtalin elintézzük
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
kár h már elment
Mármint aludni.
...
éreztem h vki erre vmit be fog nyögni.
am. nem aludni...
-
LOL
Amúgy remélem ilyenkor egyetlen kevés humorú szülő vagy szemellenzős jogvédő sem olvassa a fórumot...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mármint aludni.
jujjj
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
már fórumtalin is nagyon jöttél azzal h biztos nagyon kicsi.
nagyon akarod, h megmutassam? mert egy ilyen vitát elég nehéz máshogy lezárni
Ez ütött!
Dzirun: nincs ami fájjon, úgy bisztos nem szegi meg a cölibátusi fogadalmat
már fórumtalin is nagyon jöttél azzal h biztos nagyon kicsi.
nagyon akarod, h megmutassam? mert egy ilyen vitát elég nehéz máshogy lezárni
-
te ilyet hogy tudsz leírni úgy h ne könnyezzen bele a szemed?
Rutin. Egyszer már ki kellett okítanom szívem akkori bolyhát, hogy védje meg magát, ha éppen nem vagyok ott. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Rúgás. Izomból. Ágyékra. Aztán amikor meggörnyed, ököllel torokra. Törött légcsővel senki nem olyan nagy legény, de ha mégis, akkor is több idő marad futni.
ez a tökéletes taktika, ezt tanítani kéne
Dzirun: nem értem,hogy mért könnyezne a szemed hisz nincs ami fájjon, úgy bisztos nem szegi meg a cölibátusi fogadalmat
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-01 22:40:57