Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ja most töltődik XD. Olyan türelmetlen vaok, h máris mentem a linkre, és nézem h rajzoknál üres. Am énis épp az oldalammal szerencsétlenkedem.
Szerk: Zoé 2009-05-02 14:52:21
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-02 14:35:02
(#24048) Alister: jó lett a Madison Square Garden Blues, de a "aztán visszatérnek a Bebop-ra és elrepülnek a naplementébe" befejezés kicsit, hmm, Brokeback Mountin
-
beküldve: 2009-05-02 14:34:44
(#24047) De régen írtam ide...
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ezaz. Úgyis megkapom amit akarok vhogy XD És én csak most igy a link (újboli) igérete hallatán gratulálok, és remélem fogsz is rajzolni nagyoooon sokat.
köszi alister^^
zoe:JOGOS! teljes mértékkel jogos Akk most babrálok egy kicsit, hogy gépre vigyem, aztán küldöm a linket^^
zoe:JOGOS! teljes mértékkel jogos Akk most babrálok egy kicsit, hogy gépre vigyem, aztán küldöm a linket^^
Szerk: Misu. 2009-05-02 13:56:26
elkezdtem rajzolgatni és VÉGRE sikerül!! Újra fellángolt bennem a művészi lélek!
Gratulálok! Zoe: Köszönöm!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szia Ha úgy föllángolt benned a művészi éned, ak mutathatnál már pár rajzot. Megigérted, és eléggé rég.
beküldve: 2009-05-02 13:50:08
(#24042) Heló újra itt!^^
Képzeljétek... (színesben, sztereóban, 3D-ben) Egész eddig alig rajzolgattam, mondván, hogy sosem jön össze amit le akarok rajzolni (pl két ugyanolyan szem) aztán irodalom órán annyira eluntam magam, hogy elkezdtem rajzolgatni és VÉGRE sikerül!! Újra fellángolt bennem a művészi lélek!
Képzeljétek... (színesben, sztereóban, 3D-ben) Egész eddig alig rajzolgattam, mondván, hogy sosem jön össze amit le akarok rajzolni (pl két ugyanolyan szem) aztán irodalom órán annyira eluntam magam, hogy elkezdtem rajzolgatni és VÉGRE sikerül!! Újra fellángolt bennem a művészi lélek!
ERETNEK!
vagy nem tudom erre mit lehet mondani, de CB rulz
csak az openingjét láttam de az tetszett Pont japán napon, amikor táncoltunk, de rég is volt.
De most már följegyzem, ha befejezünk valamit, ez lesz a következő megnézendő.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ezt te követted el? Ezért a vérpadra kéne küldeni. A CB. eredeti irója, ha ezt a kezébe venné ak lefejezne. XD
Fisi: én se láttam vmi sok részét. Majd megnézem.
Tévedés ne essék, ez nagyon jó. Gratula, ügyi vagy. Ezzel majdnem megszégyenited az anime iróját. A majdnemet kihangsúlyozom, nehogy megártson a sok dicséret. Különben nem tenném oda.
Fisi: én se láttam vmi sok részét. Majd megnézem.
Szerk: Zoé 2009-05-02 13:45:44
majd elolvasom Alister írását
Ezt előre is köszönöm a Cowboy Bebop-ot pedig nagyon ajánlom, mert szvsz zseniális akár csak a Samurai Champloo
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-02 13:43:01
majd elolvasom Alister írását, csak nem ismerem azt az animét.
ERETNEK!
vagy nem tudom erre mit lehet mondani, de CB rulz
-
majd elolvasom Alister írását, csak nem ismerem azt az animét. De pont ma mondta gy csaj, hogy jó, tehát ha majd lezárjuk valamelyik sorozatot (kb 4-et nézek egyszerre, különböző emberekkel), akkor azt is elkezdem majd valakivel nézni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-02 13:38:57
De vki megmondaná h meik az Alister irománya?
Dzirun jól mondta, a MSGB-t követtem én el.// "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-02 13:35:29