Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerbusztok.
Szia Usagi-chan; legangyalibb leányom!
Nekem is szokott a net hülyéskedni; pl. nem enged fel, csak ha újraindítom az egész gépet/hálózatot, de szerencsére mostanság jól viselkedett.
Biztos csak azért, hogy amikor majd valami sürgős dolgot kell elintéznem, akkor fagyjon le.
Amúgy tényleg kolis leszel? Vagy azt más írta -mostanság csak átfutom a korábbi postokat.
Zoe: a holnap??? írni tudni kéne.
Szerk: Yaven 2009-05-01 16:48:50
Szia
Hát igyekszem kibirni. XD
Igen, te jó kislány vagy, meg anyuci kedvence. Igaz azt hitte h a húgom vagy...XDDDDD
A honlap meg velem is szórakozik néha
Hát igyekszem kibirni. XD
Igen, te jó kislány vagy, meg anyuci kedvence. Igaz azt hitte h a húgom vagy...XDDDDD
A honlap meg velem is szórakozik néha
Szerk: Zoé 2009-05-01 16:53:27
beküldve: 2009-05-01 16:36:19
(#24003) Szerbusztok.
Áh, túléltem a ballagást, és most itthon csücsülök. Végre.
Lehet élvezni a társaságomat, mert egészen vasárnapig leszek, ha a netem nem adja fel a szolgálatot. Ma egész nap játszadozik.
Zoe; sok sikert az utolsó pár héthez a suliban, kitartás.
Dragda; eh, velem is szokta ezt játszani a honlap, pedig én jó kislány vagyok. *Glória a feje fölött*
Áh, túléltem a ballagást, és most itthon csücsülök. Végre.
Lehet élvezni a társaságomat, mert egészen vasárnapig leszek, ha a netem nem adja fel a szolgálatot. Ma egész nap játszadozik.
Zoe; sok sikert az utolsó pár héthez a suliban, kitartás.
Dragda; eh, velem is szokta ezt játszani a honlap, pedig én jó kislány vagyok. *Glória a feje fölött*
Nem tom. Sztem nehéz elkezdeni. Nekem mindig úgy tűnik h vagy túl gyorsan csapnak a közepébe, vagy túl sokáig húzzák az időt és az egésznek nem lesz értelme.
Am ügyi vagy
Mindenkinek sziasztok akik jöttetek.
Am ügyi vagy
Mindenkinek sziasztok akik jöttetek.
Szerk: Zoé 2009-05-01 15:45:52
beküldve: 2009-05-01 15:43:01
(#24001) Btw, Narutonak az első része jó volt?
Szerintem annak pont jó volt az első része. Legalábbis nekem tetszett.
Ha vki azt gondolja h könnyű bármit is elkezdeni, ak bizonyitsa be!
Sziasztok!
Annyira boldog és büszke vagyok! Az Anyagszerkezettan pótzh-m 4-es lett! Ráadásul Gépszerkezetekből is 4-esre zártak le!
Ti; többiek hogy vagytok?
A témához kapcsolódva: sztem meg pont az első részt könnyebb jóra megcsinálni egy animében. Sok olyan alkotást láttam, amiben nagyon jó kezdés után hamar lepunnyadt a sztori, például Blood+. Az első rész után azt hittem, hogy újabb kedvencre leltem, de 7 rész után rájöttem, hogy már nem érdekel az egész.
Nem könnyű 1 animét/mangát elkezdeni. Nagy általánosságban az első rész mindig lükén sikerül, mintha elsijették, összecsapták volna. De ahogy telik az idő egyre jobb.
Ved pl Bleach: Rukia betoppan és csak úgy előáll vele h ő 1 halálisten. Lehetett volna ezt a bejelentést húzni 1 idejig, de ak a történet is csúszott volna. Meg senki nem nézte volna tovább. Ennyi. Ugyanez van Narutóval meg mindennel.
Ved pl Bleach: Rukia betoppan és csak úgy előáll vele h ő 1 halálisten. Lehetett volna ezt a bejelentést húzni 1 idejig, de ak a történet is csúszott volna. Meg senki nem nézte volna tovább. Ennyi. Ugyanez van Narutóval meg mindennel.
Mindegy, ő baja, hogy lemarad erről a jó animéről.
Btw, Narutonak az első része jó volt?
Btw, Narutonak az első része jó volt?
beküldve: 2009-05-01 14:52:03
(#23996) Én vagyok, csak mindenki úgy leállt, h inkább nézem a Bleach-et. XD
Szia Morduk. Am ha 1 animét akarsz nézni, ak nem csak az első részt kell megnézni, és azt mondani h nem jó. Mielőtt leirnád nézz még meg pár részt v vmi.
Szia Morduk. Am ha 1 animét akarsz nézni, ak nem csak az első részt kell megnézni, és azt mondani h nem jó. Mielőtt leirnád nézz még meg pár részt v vmi.
Szerk: Zoé 2009-05-01 14:52:42
Hát csak az eggyet néztem meg.. De é köszönöm szépen elégvoltot mondtam...
Bocsánat a fanoktól!
Szerk.:
Egyépként van itt valaki???
szerk2.:
Nah megyek sziasztok... Majd valamikor jövök...csá...
Bocsánat a fanoktól!
Szerk.:
Egyépként van itt valaki???
szerk2.:
Nah megyek sziasztok... Majd valamikor jövök...csá...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-05-01 14:45:01
De a Chrono Crusade is jó! Bár én nem nagyon csípem!
Hanyadik résznél tartasz? Eleje tényleg unalmas...
Hát én erre nem gondoltam (XD) De nekem nem nagyon jött be sem... De végülis majdnem...
azért megjegyezném, hogy ez a taktika egy kissé szétmarja a nyelőcsövedet, de ne zavarjon....
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Remélem... Bár nekem a logikám, h kihányd azt ami zavar.. Nah de mind1 Nem veszem el az étvágyadat!
Szerk.: Nah jó, az étvágyatokat...
Szerk.: Nah jó, az étvágyatokat...
Szerk: Morduk 2009-05-01 12:44:46