Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Rúgás. Izomból. Ágyékra. Aztán amikor meggörnyed, ököllel torokra. Törött légcsővel senki nem olyan nagy legény, de ha mégis, akkor is több idő marad futni.
ecsém! te ilyet hogy tudsz leírni úgy h ne könnyezzen bele a szemed?
-
Rúgás. Izomból. Ágyékra. Aztán amikor meggörnyed, ököllel torokra. Törött légcsővel senki nem olyan nagy legény, de ha mégis, akkor is több idő marad futni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mondjuk egy álmélkodó "ezt ilyen kicsiben is gyártják?" általában elég ahhoz, hogy a csávó azt is megbánja, hogy megszületett.
és mit kell csinálni akor ha nem illetődik meg a bácsi és válaszol v.mit, mondjuk
nem a méret a lényeg, hanem az hogyan használják
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
bicikli+pasi/nő+szakáll/haj+ki látszó bugyi/alsógatya(?)+egyenesen feléd tart= sikítófrász+eszeveszett menekülés.
Teljesen rossz taktika. A mutogatós bácsinál se sikítani kell, hanem beszólni valami csúnyát. Mondjuk egy álmélkodó "ezt ilyen kicsiben is gyártják?" általában elég ahhoz, hogy a csávó azt is megbánja, hogy megszületett.
Eh, hát.. Megnéztem a Nana első részét szinkronosan, és nem jósolok neki sokat, de attól már végignézem. De miért??
Nem vagyok vele teljes mértékben megelégedve.
A fene. Meg akartam nézni... elfelejtettem. Mikor lesz az ismétlés? Vasárnap?
Fisi: *buksisimi és együttérző ölelés*
Ez nagyon durva. De teljesen megértelek, engem is csak az ilyen barmok szoktak megkörnyékezni. Kicsit elkeserítő.
De ezt most így elképzeltem:
bicikli+pasi/nő+szakáll/haj+ kilátszó bugyi/alsógatya(?)+egyenesen feléd tart= sikítófrász+eszeveszett menekülés.
beküldve: 2009-05-01 22:05:28
(#24014) Yaven: "Az Anyagszerkezettan pótzh-m 4-es lett! Ráadásul Gépszerkezetekből is 4-esre zártak le!"
Gratula, ügyes vagy!
- Fisi:"Én már oda se néztem, a cipőmet kötöttem, de végig engem bámult!!! UááááH!!!"
Te szegény. *buksisimi*
"Alister, a te műved került be a Sakuracon oldalon a top 10-be, ugye? Drakulálok!"
Az enyém is és Dragdáé is. És köszönöm!
Amúgy: "A számítógép olyan, mint Isten az Ótestamentumban: sok a szabály és nincs kegyelem."
Gratula, ügyes vagy!
- Fisi:"Én már oda se néztem, a cipőmet kötöttem, de végig engem bámult!!! UááááH!!!"
Te szegény. *buksisimi*
"Alister, a te műved került be a Sakuracon oldalon a top 10-be, ugye? Drakulálok!"
Az enyém is és Dragdáé is. És köszönöm!
Amúgy: "A számítógép olyan, mint Isten az Ótestamentumban: sok a szabály és nincs kegyelem."
beküldve: 2009-05-01 21:42:58
(#24013) Eh, hát.. Megnéztem a Nana első részét szinkronosan, és nem jósolok neki sokat, de attól már végignézem. De miért??
beküldve: 2009-05-01 21:42:02
(#24012) Fúúúúúúúúúj mi történt ma velem!!!!!
Bicikliztem a húgomékkal, és megálltunk pihenni. Kiszúrtam messziről egy bicikliző pasit, akinek mintha hosszú, a feje kétoldalán lengedező szakálla lett volna. Közeelebbről láttam, hogy az a haja, és nő, merthogy szoknyában van. De valami olyan szoknyát viselt, amit a japán iskoláslányok, fodrosat, kéket és nagyon rövidet. Néztem is, hogy ebben hog lehet biciklizni, az meg folyamatosan bámult vissza. Dehát jogosan néztem, merthogy még a segge is kilógott a szoknya alól, mármint a bugyija, és azért ez elég feltűnő, ne csodálkozzon, ha döbbenten nézem. De állandóan hátrafordult és felém bámult.
És mikor elhaladt, rájöttem, mi nem stimmelt: az tényleg pasi volt! Semmi nőies nem volt a testarányaiban! És fúj, aztán visszajött, nyílegyenesen felénk!!! Oda akart jönni, az utolsó két méternél kanyarodott csak el. Én már oda se néztem, a cipőmet kötöttem, de végig engem bámult!!! UááááH!!! Miért csak az ilyen aberráltak figyelmét tudom fölkelteni????? Ez már minden határon túlment, a dagadt mutogatóst és a villamoson dörgölőző csövest is űberelte.
Alister, a te műved került be a Sakuracon oldalon a top 10-be, ugye? Drakulálok!
Bicikliztem a húgomékkal, és megálltunk pihenni. Kiszúrtam messziről egy bicikliző pasit, akinek mintha hosszú, a feje kétoldalán lengedező szakálla lett volna. Közeelebbről láttam, hogy az a haja, és nő, merthogy szoknyában van. De valami olyan szoknyát viselt, amit a japán iskoláslányok, fodrosat, kéket és nagyon rövidet. Néztem is, hogy ebben hog lehet biciklizni, az meg folyamatosan bámult vissza. Dehát jogosan néztem, merthogy még a segge is kilógott a szoknya alól, mármint a bugyija, és azért ez elég feltűnő, ne csodálkozzon, ha döbbenten nézem. De állandóan hátrafordult és felém bámult.
És mikor elhaladt, rájöttem, mi nem stimmelt: az tényleg pasi volt! Semmi nőies nem volt a testarányaiban! És fúj, aztán visszajött, nyílegyenesen felénk!!! Oda akart jönni, az utolsó két méternél kanyarodott csak el. Én már oda se néztem, a cipőmet kötöttem, de végig engem bámult!!! UááááH!!! Miért csak az ilyen aberráltak figyelmét tudom fölkelteni????? Ez már minden határon túlment, a dagadt mutogatóst és a villamoson dörgölőző csövest is űberelte.
Alister, a te műved került be a Sakuracon oldalon a top 10-be, ugye? Drakulálok!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-01 21:54:20
beküldve: 2009-05-01 20:54:19
(#24009) Hát legalább van még vki aki nincs érte oda. Mi lesz ha vmi lüke szobatársakat fogok ki? És a drága tanárnőmre a gitártanárom előre fölkészitett azzal h ne egészen norm.
Megint új suli, új osztály, új szak. Engem kivégeznek.
És: nincs animeeeeeeee. szipp-szipp. Hol nézek hét közben animét? Meg a net? Na jó, amennyit a könyvtárban szokásom gubassztani, géphez csak jutok pár percre, de animeeeeeeee.
Megint új suli, új osztály, új szak. Engem kivégeznek.
És: nincs animeeeeeeee. szipp-szipp. Hol nézek hét közben animét? Meg a net? Na jó, amennyit a könyvtárban szokásom gubassztani, géphez csak jutok pár percre, de animeeeeeeee.
Mindenki várja a bentlakásos sulit rajtam kivül????
Várja a halál. Én előre rettegek attól, hogy mi lesz, ha Sopronban kell folytatnom tanulmányaimat Nem akarok elmenni Budapestről!!!
Szerencsére ez a döntés még odébb van olyan 3 évvel.
Igen. És nem kéne egyszerre itt lenni, Bleach-et nézni, és ugyanazon az oldalon is beszélgetni.XD
Am holnappal is helyes. ha nem a honlapról van szó.
És a holnap is szórakozik.
Am holnappal is helyes. ha nem a honlapról van szó.
És a holnap is szórakozik.
Szerk: Zoé 2009-05-01 16:55:34