Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-01 12:42:37
(#23990) Nah. Második rész letudva de én váltok a Bleachre. Egyszerre túl soknak kezdtem neki, aztán egyiket se fogom végignézni.
Fölraktam az oldalamra a Bleach 1.2 moviekat, ahhoz is hozzákezdtem és az 1 nél leálltam.
Soul Eater: n jó, nem rossz
Shuichi: pl:citromlé
Morduk: na jó. mostmár én is rosszul vagyok.
Fölraktam az oldalamra a Bleach 1.2 moviekat, ahhoz is hozzákezdtem és az 1 nél leálltam.
Soul Eater: n jó, nem rossz
Shuichi: pl:citromlé
Morduk: na jó. mostmár én is rosszul vagyok.
Szerk: Zoé 2009-05-01 12:51:39
nah sok lesz....
nem kínozni akarom magam
Jelenleg vajas piritóst eszek megsózva... remélem segít
nem kínozni akarom magam
Jelenleg vajas piritóst eszek megsózva... remélem segít
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Hát jó tanács! Állj oda a WC elé, és nyomdbe a hasad szinte teljes erődből.. Elvileg a kis Vukk kijön 1-2-re.. Ha azonban nem, akkor tedd be a mutató ujjadat a szádba addig ameddig tudod. Én ettől mindig öklendezni szoktam.. De, ha így sem fekütj le, és várj Vukra...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-05-01 12:41:35
Pedig a démonölő apácák azok jók
Am valakinek ötlete a hányinger ellen? Tegnap menzán bekajáltam valami szutyok levest.. és egész éjjeé kergettem a kis Vukkot Meg a suli fele is
Am valakinek ötlete a hányinger ellen? Tegnap menzán bekajáltam valami szutyok levest.. és egész éjjeé kergettem a kis Vukkot Meg a suli fele is
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Jé a Soul Eater kezd híres lenni?
De a Chrono Crusade is jó! Bár én nem nagyon csípem!
De a Chrono Crusade is jó! Bár én nem nagyon csípem!
Most mindenki soul eatert néz?
lehet nekem is néznem kéne... Bár én most chrono crusade-ot nézek
Youtube-on az FMA-t lehet nézni... németül lehet nyelvet gyakorolni
lehet nekem is néznem kéne... Bár én most chrono crusade-ot nézek
Youtube-on az FMA-t lehet nézni... németül lehet nyelvet gyakorolni
Tudom.. De egy poénak jó! Az első utan nincs mit mondanod a Soul Eaterről? Én sztem jó! Bár én rettenetesen sokat kerestem az első részt is! Jó tanács: Nehogy a Youtube.con-on nézd, mert egy idő után beszarik..
beküldve: 2009-05-01 12:14:57
(#23983) Morduk: aham, biztos. Én most néztem meg az 1ső részét. Hát...még nincs róla mit mondanom.
De am, hiába beszélek/irok én neked? Naruto vissza tud olvasni! Különben nincs is értelme 1,2,3 szavas hsz-eket irni.
Szia Shuichi. Semmi nem volt.
De am, hiába beszélek/irok én neked? Naruto vissza tud olvasni! Különben nincs is értelme 1,2,3 szavas hsz-eket irni.
Szia Shuichi. Semmi nem volt.
Szia L! Nos ide nem tok sokat mondani...
Naruto nincs itt! Muhahahahaaa, szóval lehet szólni!!!
Naruto nincs itt! Muhahahahaaa, szóval lehet szólni!!!
beküldve: 2009-05-01 12:04:42
(#23981) Szia mindenki! Mi jó történt veletek tegnap óta?
Szia Zoe!
Szia Zoe!
Nah be is fejeztem.. Jó volt...
Jah, és szia Envy!
Ő asszem ha jól értem Makaáéknak meg kelett küzdeniük egy tanárral (mondhatnánk frankesteinek) És a lényeg nem az volt h legyőzék hanem... Ezt nem éppen értettem, de valami fegyver és tulajdonos kapcsolat lehet a háttérben..
Jah, és szia Envy!
Szerk: Morduk 2009-05-01 11:56:32
Milyen vizsgáid lesznek? Am szia. Hogy vagy?
Morduk: nézd nyugodtan
A fene de megijedtem. Most fejezem be a rajzot amit órán kezdtünk el, satirozok, és egyszer kezd kattogni a nyomtatóm, amiről azt hittem h elromlott. Ez megjavitotta magát. XD
Morduk: nézd nyugodtan
A fene de megijedtem. Most fejezem be a rajzot amit órán kezdtünk el, satirozok, és egyszer kezd kattogni a nyomtatóm, amiről azt hittem h elromlott. Ez megjavitotta magát. XD
Igen, igen! Nah de most belekezdek a Soul Eater 5 részébe!
Ha még mindig valaki azt mondja h low vagyok és egyáltalán nem ismerem, az csinálhatja zat amit gondolok! Ha kell elküldöm az első részt... Angolul..
Ha még mindig valaki azt mondja h low vagyok és egyáltalán nem ismerem, az csinálhatja zat amit gondolok! Ha kell elküldöm az első részt... Angolul..
Igen, lehet h csak mi vagyunk. Szia.
És ja értem mire gondolsz, de vissza lehet olvasni márcsak azért is, h miről volt ma beszélgetés, és meg lehet találni azokat a bizonyos büntetendő hsz-eket. Jobb ha nem csinálsz olyat. És senki sem.
És ja értem mire gondolsz, de vissza lehet olvasni márcsak azért is, h miről volt ma beszélgetés, és meg lehet találni azokat a bizonyos büntetendő hsz-eket. Jobb ha nem csinálsz olyat. És senki sem.
Szerk: Zoé 2009-05-01 11:22:40