Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-30 17:01:18
(#23930) Üdv. Megint itt.
Ballagás; nálunk holnap lesz, be is kell menni rá, pedig semmi kedvem.
Ma volt az úgynevezett "bolondballagás", és jól szórakoztunk egy-két emberen. Bioszon be is szólt a tanár, mert épp az evolúcióba kezdtünk bele. "Néha lehetne lassúbb is az evolúció" *Oldalra kacsint az utolsó fiúra, akin balerinaruha volt*
Szabályzat; Hm, mik történtek azóta, mióta nem voltam itt. De legalább rend lesz.
Jövőre (szeptembertől) belecsöppenek a pesti élet mézes-mázos heteibe, új sulimnak hála. Ja, és a koleszos életnek is hála.
És most egészen jövőhét csütörtökig szünet.
Ballagás; nálunk holnap lesz, be is kell menni rá, pedig semmi kedvem.
Ma volt az úgynevezett "bolondballagás", és jól szórakoztunk egy-két emberen. Bioszon be is szólt a tanár, mert épp az evolúcióba kezdtünk bele. "Néha lehetne lassúbb is az evolúció" *Oldalra kacsint az utolsó fiúra, akin balerinaruha volt*
Szabályzat; Hm, mik történtek azóta, mióta nem voltam itt. De legalább rend lesz.
Jövőre (szeptembertől) belecsöppenek a pesti élet mézes-mázos heteibe, új sulimnak hála. Ja, és a koleszos életnek is hála.
És most egészen jövőhét csütörtökig szünet.
Nekem meg holnap a tesóm ballagása, ja és ma jöttek a vidám ballagok sulinkba.
de csak ha ÚGY kell értelmezni ah értelmeztem
elhúztam a ballagásra pápá
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-30 13:29:06
Végzős vagyok középiskolában.
Nekem is ma ballagtak az egyetemista osztálytársaim középsuliból. Vágod?
De ha megnézed a szül. dátumom akkor kiderül
Idén leszek 20éves
Sry szerkeszteni akartam
Idén leszek 20éves
Sry szerkeszteni akartam
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-30 10:57:10
hi!
te ballagsz v csak nézed a végzősöket ballagni? (sry, nem tudom hányadikos vagy )
te ballagsz v csak nézed a végzősöket ballagni? (sry, nem tudom hányadikos vagy )
Én.
Végzős vagyok középiskolában.
MIANEVED?!
hi!
Kapitány: egyszer el kéne kapni Élet komát és jól megverni
Kapitány: egyszer el kéne kapni Élet komát és jól megverni
-
beküldve: 2009-04-30 10:30:01
(#23921) Szervusztok,
Envy; kitartás, nem lesz az hosszú. 1-2 órás rituális szertartás aztán jöhet a nagy lakmározás. Azért meg megéri a "majomruha".
Hajnali kockulás vs. alvás; régebben biztos az első mellett kardoskodtam volna, de mióta mind fizikailag, mind szellemileg mackó üzemmódba váltottam át, egyértelműen a másodikat támogatom.
Gyanús volt, hogy túl jó alakult eddig a hét és már vártam a nagy arconköpést Élet komámtól, amit meg is kaptam ma reggel.
Kiskalózok, félkómásan ne akarjatok pénzt utalni a conos jegy ügyében, mert ahelyett, hogy a számlaszámot másolnátok át, még véletlen le találjátok mondani a jegyrendeléseteket és két napos belépő nélkül maradtok. Most e-mail meg minden rohangálás, sírás, mint egy kislány és izgulás.
De így legalább nem fog rámzuhanni egy műhold, hogy kompenzálja a pozitív napokat. (%
Szerk.: a rendszer feldolgozta a bénaságomat és ebben a pillanatban tudtam lecsapni újra, immáron másodjára a jegyemre. xD
Envy; kitartás, nem lesz az hosszú. 1-2 órás rituális szertartás aztán jöhet a nagy lakmározás. Azért meg megéri a "majomruha".
Hajnali kockulás vs. alvás; régebben biztos az első mellett kardoskodtam volna, de mióta mind fizikailag, mind szellemileg mackó üzemmódba váltottam át, egyértelműen a másodikat támogatom.
Gyanús volt, hogy túl jó alakult eddig a hét és már vártam a nagy arconköpést Élet komámtól, amit meg is kaptam ma reggel.
Kiskalózok, félkómásan ne akarjatok pénzt utalni a conos jegy ügyében, mert ahelyett, hogy a számlaszámot másolnátok át, még véletlen le találjátok mondani a jegyrendeléseteket és két napos belépő nélkül maradtok. Most e-mail meg minden rohangálás, sírás, mint egy kislány és izgulás.
De így legalább nem fog rámzuhanni egy műhold, hogy kompenzálja a pozitív napokat. (%
Szerk.: a rendszer feldolgozta a bénaságomat és ebben a pillanatban tudtam lecsapni újra, immáron másodjára a jegyemre. xD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-30 10:31:46
beküldve: 2009-04-30 09:53:03
(#23920) szörnyű milyen kihalt a fórum.
vagy csak én vagyok beteg, h ilyenkor még ébren vagyok?
NEm te csinállod jól Ha tehetném én is fenn lennék olyankor
Am jó reggelt!
Éppen info órán ülök...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-30 02:19:36
(#23918) szörnyű milyen kihalt a fórum.
-
mi nem szóltunk be! Ráadásul rendesen viselkedtünk... ők voltak tahók :S
vagy mi? x) este van... xDD
najóvan este van, jóéjt mindenkinek^^
vagy mi? x) este van... xDD
najóvan este van, jóéjt mindenkinek^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-29 22:24:33
az egyik télleg egy szekrény volt, de a másik emg egy kis vézna...
2.Két fiú volt velem x)
2.Két fiú volt velem x)
Nem kellett volna nekik beszólni, hogy jééé ott van Stan és Pan... C:
Hogy én ezt miből sejtettem...