Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Várunk vissza Alister!
Misu-chan: ha elég sokat rajzolsz, automatikusan fejlődni fogsz *tapasztalta*
Misu-chan: ha elég sokat rajzolsz, automatikusan fejlődni fogsz *tapasztalta*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-29 15:49:18
beküldve: 2009-04-29 11:08:12
(#23869) Good morning!
Gépíráson vagyok újra, tehát volt egy kis időm felnézni hogy mi az ábra^^ De látom ma még nem sokan írtak x)
Alister várunk vissza^^
Ui: Ma iradalom órán, végre sikerült egy egész ugyanolyan szemű embörkét rajzolnom^^*boldog mert fejlődik*
Gépíráson vagyok újra, tehát volt egy kis időm felnézni hogy mi az ábra^^ De látom ma még nem sokan írtak x)
Alister várunk vissza^^
Ui: Ma iradalom órán, végre sikerült egy egész ugyanolyan szemű embörkét rajzolnom^^*boldog mert fejlődik*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-29 11:09:39
beküldve: 2009-04-29 08:47:05
(#23868) Feleim, én most két-három napra el. Viselkedjetek rendesen, ne szemeteljétek tele a fórumot, nézzetek sok animét, olvassatok sok mangát, rajzoljatok és/vagy írjak. Majd jövök.
Hét óra eltelt a két poszt között
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A szabálykönyvet szívesen elküldöm Sandmannel megsépkelve
Ez remekül hangzik, előre is köszönöm. Ha minden igaz, addigra a Call of Cthuhu Core Set is megérkezik és azt is szívesen bemutatom.
Ez is remek ötlet! Fhtagn! *greatoldones*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A szabálykönyvet szívesen elküldöm Sandmannel megsépkelve vagy átadom Conon, ha még nincs meg.
Most nem, mert csak virgonc forumbetyárkodásra futja az erőmből, de holnap akár...
Én pedig viszem a hős "Valaki mindig beszél" Martell-házat. ^^
Ha minden igaz, addigra a Call of Cthuhu Core Set is megérkezik és azt is szívesen bemutatom.
Egyedül egy szegedi borfesztiválos árúsítás piszkíthat bele az eltervezett idilbe.
Most nem, mert csak virgonc forumbetyárkodásra futja az erőmből, de holnap akár...
Én pedig viszem a hős "Valaki mindig beszél" Martell-házat. ^^
Ha minden igaz, addigra a Call of Cthuhu Core Set is megérkezik és azt is szívesen bemutatom.
Egyedül egy szegedi borfesztiválos árúsítás piszkíthat bele az eltervezett idilbe.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-29 01:26:02
Annyira játszanék Little Fearst, KAMB-et, Munchkint, AGoT-ot (AGoT fanok, főleg Alister, van legális pdf-es CE-s szabálykönyvem), és még miriádnyi mást.
Ha ez célzás volt, részemről ennél csak akkor lehetnék a témára és a felvetésre nyitottabb, ha az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket okoznék magamnak. Conra biztos viszem a krák kalózaimat vagy az oroszlános klántagokat, de most biza bogarat találtam a fülemben...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-29 01:19:21
beküldve: 2009-04-29 01:07:14
(#23864) Jaj, kiskalózok. Nem tudjátok, mekkora öröm, mikor végre az ember olyan szaktársakkal van körülvéve, akikkel képes ezt a csodás(?) béás báslör rendszert végigevezni.
Szakott kellett váltani, hogy végre le tudjunk menni a Tisza-parta sütögetni egy este és kultúr vagy éppen nem kuktúr módjára ámde mégis emberként mulatozni.
Önreflexió és lárifári vásárimajom vége.
RPG; A MAGUS csudajó, nagy szívfájdalmam, hogy sosem volt igazán fix, masszív gárda, akikkel játszhattunk volna és a sok-sok-sok ándörgráund rpg is portorban pihen gépen/polcon/fejben.
Sajnos leragadtam a fluff és a lore szintján minden dologban.
Annyira játszanék Little Fearst, KAMB-et, Munchkint, AGoT-ot (AGoT fanok, főleg Alister, van legális pdf-es CE-s szabálykönyvem), és még miriádnyi mást.
Így marad a kártya és a most virágozni kezdő Warhammer Fantasy móka.
Szakott kellett váltani, hogy végre le tudjunk menni a Tisza-parta sütögetni egy este és kultúr vagy éppen nem kuktúr módjára ámde mégis emberként mulatozni.
Önreflexió és lárifári vásárimajom vége.
RPG; A MAGUS csudajó, nagy szívfájdalmam, hogy sosem volt igazán fix, masszív gárda, akikkel játszhattunk volna és a sok-sok-sok ándörgráund rpg is portorban pihen gépen/polcon/fejben.
Sajnos leragadtam a fluff és a lore szintján minden dologban.
Így marad a kártya és a most virágozni kezdő Warhammer Fantasy móka.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-29 01:13:14
Megkérdezhetem mióta jáccol? (nem az UTKval, hanem magával a MAGUSsal)
Hú, még MAGUS-sal kezdtem anno 12 vagy 13 éveBasszus, van olyan fórumozó, aki nem is élt még, amikor már mesélő voltam... XD
És te?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-28 23:27:48
(#23862) minő öröm h más is jáccik az általam leginkább kedvelt fantasy univerzumban :)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2009-04-28 22:45:22
(#23860) Tisztelt Alister! Jól selytem, hogy ön áll a Delta Visionos M.A.G.U.S. fórum alistere mögött, kienk aláírása: "Babilon szajhája, mit merészelsz?" valamint az avatarján Anderson atya tiszteleg ránk? :)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Viszhall további szép estét neked és mindenkinek!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-28 21:52:07
(#23858) Nah én megyek sziasztok!
Végülis akkor nem tok maradni mégsem!
De taalán találkozunk... Holnap vagy az után...
Végülis akkor nem tok maradni mégsem!
De taalán találkozunk... Holnap vagy az után...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
[/QUOTE]
Csak kérdés, ki csinálja. nekem az egyik barátnőm nagybátyja csinált ilyeneket, én is dolgoztam nála egy ideig pólómintázóként, de nem tudom, csinálja e még, és ha igen, bevállalná-e nekünk.
Sakuraconon nagy lesz a jövés-menés, mindenkinek lesznek más ismerősei, hát nem tudom, ott hogy lesz a tali.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Sztem nem kell baromi nagy betükkel ráírni elég csak szolidan.
Nem de?
Nem de?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-28 21:22:23