Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem nem nem neeem!
Erről beszélek! Ki fognak tiltani! Ne írj ennyit! Nagyon nehéz elérni h tiszta lappal indulj!
Misu-chan: Értem... Tudod go music, and rissza!
Rapider: és Szia!
Erről beszélek! Ki fognak tiltani! Ne írj ennyit! Nagyon nehéz elérni h tiszta lappal indulj!
Misu-chan: Értem... Tudod go music, and rissza!
Rapider: és Szia!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-28 19:12:09
Egész jól vagy, csak rettentően fáradt vagyok... Ez a hétvége Egerben, (72 órából 10 óra alvás, éjszakai kóruséneklés, meg minden egyéb x) ) Viszont még egy csomót kéne tanulnom, meg ugye a kiselőadás bioszból... jááááj Mindenesetre azt hiszem, most egy erőteljes 1 órás alvásba vetem maga, aztán visszajövök^^
Addig meséld el mi újság veled, és hogy hogyan vagyol?!^^
szija rapider^^ Erre az infóra én is kíváncsi vagoyk, tehát várjuk a választ
Addig meséld el mi újság veled, és hogy hogyan vagyol?!^^
szija rapider^^ Erre az infóra én is kíváncsi vagoyk, tehát várjuk a választ
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-28 19:08:02
beküldve: 2009-04-28 19:05:20
(#23823) Na és mi lesz a pólokkal?
tud valaki információt mondani
tud valaki információt mondani
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Értettem.
Többek közt az egy szavas hsz is köztük van!Megértjük hogy megérted de azt akkor az írásaid közt lássuk de ne ien formában!1 szavas hsz korszak vége értem?Most azért nem kapsz warn-t mert kb 5 perce kaptál!Amúgy ha szeretnél köszöngetni bal alsó sarkot ajánlom a dumaládát!vagyis chatbox!Mostis vagy 3 köszönés van egymás alatt!
Szerk: Kuran Kaname 2009-04-28 19:05:31
Értettem.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Jó, jó. XD.
Am lehet köszönni, csak irj még vmit. Pl: olvass kicsit vissza, szólj bele a témába ha van. Vagy irj időjárásjelentést XD. Vagy a napodat
Morduk: te ezt az irást most direkt csinálod? XD
Am lehet köszönni, csak irj még vmit. Pl: olvass kicsit vissza, szólj bele a témába ha van. Vagy irj időjárásjelentést XD. Vagy a napodat
Morduk: te ezt az irást most direkt csinálod? XD
Szerk: Zoé 2009-04-28 19:01:20
Hát jó halani h nevecc rajtam, és hát én ilyen vagyok! De ne mond, mert úgy elbízom magam hogy hót fölösleges viceket írok!
Botond: Nyugi! Csaj a lényeg h írj valami fontosat! Vagy ha semmi nem jut eszedbe akkor valami poént írj!
Üdv Misu-chan! Hogy vagy?
Botond: Nyugi! Csaj a lényeg h írj valami fontosat! Vagy ha semmi nem jut eszedbe akkor valami poént írj!
Üdv Misu-chan! Hogy vagy?
Szerk: Morduk 2009-04-28 19:00:51
beküldve: 2009-04-28 18:58:42
(#23818) Szijasztok újra^^
Kéne csinálnom a kiselőadásom... Illetve már elvileg kész, csak szerintem kevés hozzá az anyagom. téma: Vörös-zöld színtévesztés. Ha valakinek van valami fontosa ezzel kapcsolatban, küldje el, vagy szóljon vagy valami Előre is köszönöm!
Kéne csinálnom a kiselőadásom... Illetve már elvileg kész, csak szerintem kevés hozzá az anyagom. téma: Vörös-zöld színtévesztés. Ha valakinek van valami fontosa ezzel kapcsolatban, küldje el, vagy szóljon vagy valami Előre is köszönöm!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Hagyjál fáradt vagyok
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-28 18:54:30
(#23816) Kéne már egy helyesirási topik is XD. Csak az hiányzik, nómeg az "állatkert", ahol mindenki mondhatja a magáét, és ak már csak egy tanácsadó topik kéne stb-mielőtt túl sokat sorolnék.
Utálom a Mónikát. Már bocsi attól aki szereti. Itt is az van néha. Bár van mikor rosszabb annál.
Jó, ez a strigula topik kellett.
Morduk: Nem akarok rádállni, de irás XD. Bár néha egész jókat nevetek egy-egy szó leirásának módján. XD
köszönönni??????????LOL.
Utálom a Mónikát. Már bocsi attól aki szereti. Itt is az van néha. Bár van mikor rosszabb annál.
Jó, ez a strigula topik kellett.
Morduk: Nem akarok rádállni, de irás XD. Bár néha egész jókat nevetek egy-egy szó leirásának módján. XD
köszönönni??????????LOL.
Szerk: Zoé 2009-04-28 18:55:42
beküldve: 2009-04-28 18:53:39
(#23815) Most már köszönni se lehet???????
Szerk: Bartha Botond 2009-04-28 18:58:28
jó napot.
Botond kérlek ne írj köszöngetést ezentúl mert warn-t kapsz és hamar kikerülsz az oldalról!Olvasd lentebb Morduknak adott válaszomban!1 warn-t kapsz!További infoért olvass kicsit a strigula topicban!
Ő Naruto részletesen elmondja h miért ne írj jó napokat!
Tehát a szó Narutóé:
Tehát a szó Narutóé:
Nos ilyen poénokra gondoltam!
beküldve: 2009-04-28 18:47:41
(#23812) jó napot.
jajj! Legyen egy hét!
Nos nem akarok elmenni! Ezért sajnos számítanotok kelessz a polyénjaimra! De persze ha szóltok akkor leálok! Nah kinek j az ötlet (má ide is benyomtam volna egy gyenge "poént"