Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A pólóval kapcsolatban: természetesen maradjanak az oldal színei (piros-fekete és némi fehér, amúgy is a kedvenc összeállításom ), elől egy nagy mangafan emblémával, hátul meg a fórumos névvel, nagyban. Az alapszín legyen egy jó sötétpiros, a felirat meg fekete, fehér kerettel.
Szívemből beszélsz, te lyány! Yaven: Írtam erről a con témájába.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Meddig van nyitva?Amíg nincsen nagy razzia vagy el nem fogy a sok vevő!Reggel 8-9 re érdemes menni!
Ja de nem felejsd el hogy ott tudod megkapni a legjobb ruhákat a costplayhez. Hát igen általában mindig a piacokon lehet megtalálni a jó cuccokat
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-04-28 20:33:08
beküldve: 2009-04-28 20:32:04
(#23853) Sziasztok!
Erre a póló dologra én is kíváncsi lennék, hogy hogyan nézne ki. Amúgy ha már nagyon költséghatékonyak -és kissé igénytelenek- akarunk lenni, akkor mindenki hoz egy fekete pólót, és vmi szép írású egyén ráírja tollal a feliratot
Ha már kinnt van az animecon.hu oldalon a program, akkor nem kezdjük el szervezni az ottani fórumtalit?
Erre a póló dologra én is kíváncsi lennék, hogy hogyan nézne ki. Amúgy ha már nagyon költséghatékonyak -és kissé igénytelenek- akarunk lenni, akkor mindenki hoz egy fekete pólót, és vmi szép írású egyén ráírja tollal a feliratot
Ha már kinnt van az animecon.hu oldalon a program, akkor nem kezdjük el szervezni az ottani fórumtalit?
beküldve: 2009-04-28 20:20:05
(#23852) Meddig van nyitva?Amíg nincsen nagy razzia vagy el nem fogy a sok vevő!Reggel 8-9 re érdemes menni!
na megvan a ruha? Cosplayre.
Józsefvárosi piac rulez!Jövő héten eljössz velem Fisi-chan?Múltkor pont voltak olyan cuccok szal meglesz!!!!Ez a Joly Jokerem! Mondjuk jövő héten szombaton?Remélem jó lesz Neked!
Mármint 9-ike? Szerintem igen. Az meddig van nyitva?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-28 20:10:43
(#23850) Nah egy kicsit megyek!
Kürtölnöm kell anyumnak!
Kürtölnöm kell anyumnak!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Józsefvárosi piac rulez!Jövő héten eljössz velem Fisi-chan?Múltkor pont voltak olyan cuccok szal meglesz!!!!Ez a Joly Jokerem! Mondjuk jövő héten szombaton?Remélem jó lesz Neked!
beküldve: 2009-04-28 20:01:42
(#23848) Most rendeltem meg az INGYENES világító jégkockát
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Én úgy gondoltam hogy elől az embléma...hátul pedig egy tetszőleges kedvenc szám ill a fórumos név!
A pólóval kapcsolatban: természetesen maradjanak az oldal színei (piros-fekete és némi fehér, amúgy is a kedvenc összeállításom ), elől egy nagy mangafan emblémával, hátul meg a fórumos névvel, nagyban. Az alapszín legyen egy jó sötétpiros, a felirat meg fekete, fehér kerettel.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Viszont még mindig a méret a gáz..
Nem hiszem, h pl. mad_chanra akkora póló kéne mint alisterre
Ez mitől gáz? Különböző méretű fekete pólókat kell venni... Nem?
Nem, csak ha nem kellene személyre szabással tökölni, akkor lehet hogy óccóér és minőségin meg tudná néhány haverarc csinálni, de ez nem 100%
Értem.
Számomra nem fontos pl. a név rajta. Az a lényeg, h egyenpóló legyen.
MangaFan ForumTeam felirat legyen rajta ennyi a lényeg..
Viszont még mindig a méret a gáz..
MIANEVED?!
Én úgy gondoltam hogy elől az embléma...hátul pedig egy tetszőleges kedvenc szám ill a fórumos név!
Amúgy Azzi remélem nem baj hogy átvettem a strigula topic irányítását és ezzel újra elhozva a békét Mangafan-földjére
Amúgy Azzi remélem nem baj hogy átvettem a strigula topic irányítását és ezzel újra elhozva a békét Mangafan-földjére
Szerk: Kuran Kaname 2009-04-28 19:47:50
Titkolni akarod a kiléted?
Nem, csak ha nem kellene személyre szabással tökölni, akkor lehet hogy óccóér és minőségin meg tudná néhány haverarc csinálni, de ez nem 100%
beküldve: 2009-04-28 19:42:25
(#23842) Hahó! Ne kelljen rendet tennem!
Amúgy mangafan fórumos póló tök zsír lenne, akár névreszóló is! Sőt! Mindenki rakhatna rá saját True rangot
Amúgy mangafan fórumos póló tök zsír lenne, akár névreszóló is! Sőt! Mindenki rakhatna rá saját True rangot
no pussy, just the dicks