Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Elnézést kérek mester milyen napja volt?
Köszönöm jó!Neked csak egy warnod van!Gaboo kapott most egyet!Morduk:egyenlőre 2 hét lesz a szint törlési idő...ha látom hogy javuló tendencia lesz akkor 1 hétre csökken a felejtési idő!
Más:Ma Miho-channal és Kaminaga-channal elmentünk Momotarohoz rámenezni!Hihetetlen étvággyal 2 őt betömtem!
Elnézést kérek mester milyen napja volt?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Helló mindenkinek :)
Sia Gaboo!Szia mindenki sajnálom de a köszönések korszaka végetért a fórumon!Tégy hozzá más dolgot is és nem fogok kötözködni!De most kapsz egy warnt!1.Gommen nasai!Szabály az szabály!
Ha már osztod az észt, akkor légy szíves a mondatvégi írásjelek mögé üssél egy szóközt, mert zavarja az esztétikai érzékemet. Köszönöm.
Helló mindenkinek :)
Sia Gaboo!Szia mindenki sajnálom de a köszönések korszaka végetért a fórumon!Tégy hozzá más dolgot is és nem fogok kötözködni!De most kapsz egy warnt!1.Gommen nasai!Szabály az szabály!
beküldve: 2009-04-29 19:01:32
(#23881) Sziasztok kinek milyen napja volt?
Holnap: Kirándulni megyünk! Persze hogy örülök! Fél hatkor érkezünk... Séte és más izéségek!
Naruto ha vagy?: Nah ez nem warn nem igaz? Kemény két hét? Legyen 1!
Holnap: Kirándulni megyünk! Persze hogy örülök! Fél hatkor érkezünk... Séte és más izéségek!
Naruto ha vagy?: Nah ez nem warn nem igaz? Kemény két hét? Legyen 1!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-29 18:47:06
(#23880) Én meg most fejeztem be szuper házidolgozatomat, amely az engedélyezett 4000 leütés helyett majdnem 7000 lett, és úgy, hogy én nem szoktam ezeket a feladatokat bő lére ereszteni. De ennál jobban zanzásítani már nem tudtam!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-29 18:29:00
(#23879) Üdv mindenki megjöttem és fáradt vagyok és éhes de nem vészes!
Foszfor:hány éve tanulsz?És ügyes vagy
Foszfor:hány éve tanulsz?És ügyes vagy
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-29 18:41:02
beküldve: 2009-04-29 17:51:12
(#23878) Szia mindenki!
A mai napm tiszta káosz volt:
Oföm reggel bejelenti, hogy holnap nekem is kel versenyre menni. Suli után apuval jövünk haza kocsival, mert tanszaki hangversenyem volt, gitárból. Most jöttem haza. Az első darabomnál lefújta a szél kottámat, szóva a felét improvizálnom kellett, mert én nem voltam hajlandó megtanulni kívülről. A második számot pedig simán eljátszottam.
A mai napm tiszta káosz volt:
Oföm reggel bejelenti, hogy holnap nekem is kel versenyre menni. Suli után apuval jövünk haza kocsival, mert tanszaki hangversenyem volt, gitárból. Most jöttem haza. Az első darabomnál lefújta a szél kottámat, szóva a felét improvizálnom kellett, mert én nem voltam hajlandó megtanulni kívülről. A második számot pedig simán eljátszottam.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-29 17:52:01
beküldve: 2009-04-29 17:46:03
(#23877) szijasztok, húú elviszik a netem x( ugyhogy asszem most íruk utóljára x(
×.musz.musz.×
Szerk: Nolee 2009-04-29 17:47:21
beküldve: 2009-04-29 17:26:13
(#23876) Sziasztok
Ki hogy van? Hogy telt a mai nap? *föl van dobva, mer 12dikig mentve van a magyar egységes dolgozatoktól*
A mai nap kész komédia XD.
Alister és Yaven, tisztelt kisregényirók rossz hatást gyakorolnak rám. De hosszú lett...
Ki hogy van? Hogy telt a mai nap? *föl van dobva, mer 12dikig mentve van a magyar egységes dolgozatoktól*
A mai nap kész komédia XD.
Első 3 óra úgy ahogy eltelt, 11-12 között megkerestük a termünket, tiszta lükék közé raktak , hülyéskedtünk. Bejön a két felügyelő tanár és a fene essen bele, megint kifogtunk egy jót. Kezd nekünk mondani, h hogy néz ki az osztály -ami nem a mienk-, meg mit tom én. A falnak beszélt szegény. Hozzák a dolgozatot, megirjuk. 2ig lehetett irni, fele kijött 1:30 kor XD. Leültünk a lépcsőkre. Fut a zgr tanárnőm, h be lehet-e menni a fizikába. -onnan lehet átmenni az ő termébe- De még fél óra volt a dolgozatból. 2kor kijön mindenki. Csak nincs kulcs, mer vki elvitte. XD Tanárnő rohangászik, megy a bioszba. XD Mondja h melegitsek ott, addig ő kimegy kicsit. XD Csakhogy a biosz laborban van 1 nagy és 1 kicsi koncert zgr, meg 1 pianino, és mind le volt lakatolva . Megyek kulcsér, nincsen. Jön a tanárnő, kérdi mit csinálok. Aztán ő is kezdett rohangászni kulcsér. És ez addig ment, amig az órámból 15 perc maradt.XD Hát sztem meggondolja ezután h dolgozatirós napon tartson-e órát.
Alister és Yaven, tisztelt kisregényirók rossz hatást gyakorolnak rám. De hosszú lett...
Szerk: Zoé 2009-04-29 17:27:20
beküldve: 2009-04-29 17:23:12
(#23874) hali!
-felkerültek a fórumtalis képek
-Narutó újraélesztette a strigula topicot
kb ennyi
-felkerültek a fórumtalis képek
-Narutó újraélesztette a strigula topicot
kb ennyi
-
Szerk: ∂z 2009-04-29 17:01:29
beküldve: 2009-04-29 16:45:56
(#23872) Üdv mindenkinek!
Végre van megint gépem. megtenné valaki, hogy összefoglalná mik történtek szombat óta?
Végre van megint gépem. megtenné valaki, hogy összefoglalná mik történtek szombat óta?
beküldve: 2009-04-29 16:09:45
(#23871) Ohayooo!
mi újság?
Ohh... ez ilyen gyakorlat teszi a mestert Vagy nem, Fisi?
Lehet nekem is kéne rajzolgatnom?
mi újság?
Ohh... ez ilyen gyakorlat teszi a mestert Vagy nem, Fisi?
Lehet nekem is kéne rajzolgatnom?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!