Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-29 21:43:22
(#23915) rapider: Hála ég én is... De olyan tirpákul néztek ki azok az őrök :S az egyik télleg egy szekrény volt, de a másik emg egy kis vézna...
wakka:
1. Egy bolt ahol a parfümtől az élelmiszeren át a játékig mindent kapni lehet elvileg.
2.Két fiú volt velem x) Habár nem olyan sunyi képűek, hogy most ilyen legyen
3. Szép lett volna ha vetkőzni kell tuti nem tettem volna meg... főleg így utólag tudva hogy az egészet nem tehették volna meg...
4.Most voltam ott először és utoljára
zoe: Hét igen mi is érdekesen néztünk az biztos
wakka:
1. Egy bolt ahol a parfümtől az élelmiszeren át a játékig mindent kapni lehet elvileg.
2.Két fiú volt velem x) Habár nem olyan sunyi képűek, hogy most ilyen legyen
3. Szép lett volna ha vetkőzni kell tuti nem tettem volna meg... főleg így utólag tudva hogy az egészet nem tehették volna meg...
4.Most voltam ott először és utoljára
zoe: Hét igen mi is érdekesen néztünk az biztos
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-29 21:50:50
beküldve: 2009-04-29 21:36:58
(#23914) Nah mindenkinek jóéjt. Álmodjatok szépeket.
Fáradt az agyam mindenhez, úgyh inkább megyek. További jó fórumozást.
Fáradt az agyam mindenhez, úgyh inkább megyek. További jó fórumozást.
Egy kérdés: Mikor írod ki az eddigi állást? És hetente fogod, vagy kéthetente?
Megpróbálom Hetente kiírni és kéthetente törlök egy teljes szintet(3 warn)!Egyenlőre kéthetente mert kell a szigor!Aizen!Ha betratod a 3 szabályt nem lesz több warn!Sok warn egyenlő egy bann!Szerintem ezt nemkell részleteznem!Csak figyeljetek oda az oldalra és annak használatára! Köszönöm!
Sziasztok!
Hello Aizen!Sajnálom de kapsz egy warnt mert egy szavas köszöngető hszeddel sérted a fórum új szabályrendszerét!Kérlek tartsd észben!1. nincs multipost
2. nincs köszöngető hsz csak ha valamit mellé közölsz
3. toronyidézések felhagyása!
Így van most 1.warn-od!
Na ja. Akkor azt hiszem, én most egy kicsit "nemtommivan":
,,Hitler fején ugrálok!"
Egy kérdés: Mikor írod ki az eddigi állást? És hetente fogod, vagy kéthetente?
hleókaaaa
nos tudunk valamit a pólókról?
Elég érdekes volt:
Elég érdekes volt:
Képzeljétek... Voltunk itt nálunk a Park centerben, és bent voltunk a Müllerben.... (3-an) erre akarunk kijönni és megszólalnak a biztonsági őrök: Hékás várjatok csak egy kicsit! -így egyszerre hátrafordulunk...-Kövessenek kérem egy rutinátvizsgálásra (jó bementünk hátra(mint rájöttünk semmit nem csinálhattak volna olyan helyen ahol nincs kamera no mind1) erre valahogy úgy fejezték ki magukat mintha le kéne vetkőznünk aztán végül is nem kellett, csak kipakolták a zsebeinket, meg gatyaszárat fel meg ilyesmi... Soha nem csináltak ilyet még velem xD erre a csja ott mellettük: bocsi skacok, csak unatkoznak*nyámm nyámm*<--rágózott
Hát ez elég megnyugtató volt Mindenesetre utána mondták hogy ezt így amikor többen jönnek be mindig elvégzik blah blah...
Hát ez elég megnyugtató volt Mindenesetre utána mondták hogy ezt így amikor többen jönnek be mindig elvégzik blah blah...
Hát Misu-chan velem is történt már ilyesmi
De túlélte m
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Hát az aranyos kislány rész meg a 3-as pont összefügghet. Asszem.
ja nem. össze is függ.
Aizen-sama: szia
Bania: ak előre is jóéjt
ja nem. össze is függ.
Aizen-sama: szia
Bania: ak előre is jóéjt
Szerk: Zoé 2009-04-29 21:29:13
Sziasztok!
Hello Aizen!Sajnálom de kapsz egy warnt mert egy szavas köszöngető hszeddel sérted a fórum új szabályrendszerét!Kérlek tartsd észben!1. nincs multipost
2. nincs köszöngető hsz csak ha valamit mellé közölsz
3. toronyidézések felhagyása!
Így van most 1.warn-od!
Szerk: Kuran Kaname 2009-04-29 21:25:53
Morduknak mondtam, én még nem megyek el. Nézzek pár animét még.
Szia Aizen!
Szia Aizen!
Szerk: baniaa3 2009-04-29 21:25:00
beküldve: 2009-04-29 21:22:53
(#23906) Elég érdekes volt:
Képzeljétek... Voltunk itt nálunk a Park centerben, és bent voltunk a Müllerben.... (3-an) erre akarunk kijönni és megszólalnak a biztonsági őrök: Hékás várjatok csak egy kicsit! -így egyszerre hátrafordulunk...-Kövessenek kérem egy rutinátvizsgálásra (jó bementünk hátra(mint rájöttünk semmit nem csinálhattak volna olyan helyen ahol nincs kamera no mind1) erre valahogy úgy fejezték ki magukat mintha le kéne vetkőznünk aztán végül is nem kellett, csak kipakolták a zsebeinket, meg gatyaszárat fel meg ilyesmi... Soha nem csináltak ilyet még velem xD erre a csja ott mellettük: bocsi skacok, csak unatkoznak*nyámm nyámm*<--rágózott
1: mi az a müller?
2: senkit nem lehet motozgatni a semmiért, főleg ha aranyos kislányokról van szó
3: a "szegény" szekrényeknek biztosan hiányuk volt női testből
4: nem kell többet odamenni...
Na ez szép. Kiszurnak vkit a tömegből aztán átvizsgálják. Nem rossz módszer. Kb 100%-ból 99% személy, akit át kéne vizsgálni, nyugodtan sétál ki.
Morduk, Bania: jóéjt
Morduk, Bania: jóéjt
Szerk: Zoé 2009-04-29 21:21:47
Ebben mi a baj? nem mind1 h mi az avatarom, éshogy ismerem vagy sem... A lényeg a lényeg! Van avatarom...
Szia Misu-chan!
Mindenki: Nah én mentem! sziasztok!
Az igazság
az
hogy
néha kiborulok az ilyesmi kérdésektől!+
Szia Misu-chan!
Mindenki: Nah én mentem! sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-29 21:17:54
beküldve: 2009-04-29 21:16:36
(#23901) hleókaaaa
Elég érdekes volt:
Elég érdekes volt:
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D