Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem tértünk el a témától, még benne vagyunk, csak a te történeteden keresztül.
Shuichi: ezt a szót ki ne mond/ird előttem
Shuichi: ezt a szót ki ne mond/ird előttem
Szerk: Zoé 2009-05-02 17:22:19
beküldve: 2009-05-02 17:21:30
(#24139) Menjünk át yuriba és legyen a két főszereplő a Rómeó és Júlia történetében csaj
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-02 17:20:53
(#24138) De amúgy eltértünk az eredeti témától Befogadjátok pártfogoltamat a családotokba?
Ez nem igaz. Egyedül röhögök a szobámban LOL.
Most hatódjak meg? Jajj szegényke...Pici baba szerelmecs lett XD, écs most duzzog. XD
Csak h tudjátok alig tudok lassan irni XD. Tiszta lükeségeket gépelek.
pl: gépelek-képelek LOL
Gaboo: áááá. nem. nem én. ki nem szeditek belőlem
Usagi-chan: a sajátodat mi? Sok sikert a megtalálásához. XD De kérdem milyen legyen a ruhád? Ez úgyis csak szerep. Ettől még nem ő a te Rómeód
azt a 18assát. XD. NEM!
Most hatódjak meg? Jajj szegényke...Pici baba szerelmecs lett XD, écs most duzzog. XD
Csak h tudjátok alig tudok lassan irni XD. Tiszta lükeségeket gépelek.
pl: gépelek-képelek LOL
Gaboo: áááá. nem. nem én. ki nem szeditek belőlem
Usagi-chan: a sajátodat mi? Sok sikert a megtalálásához. XD De kérdem milyen legyen a ruhád? Ez úgyis csak szerep. Ettől még nem ő a te Rómeód
azt a 18assát. XD. NEM!
Szerk: Zoé 2009-05-02 17:20:56
Júlia amúgy is öngyilkos lesz.
De én kivételes Júlia vagyok, én élni akarok. És nem muszáj L-nek Rómeónak lenni. Keresem én a saját Rómeómat.
De én kivételes Júlia vagyok, én élni akarok. És nem muszáj L-nek Rómeónak lenni. Keresem én a saját Rómeómat.
ÉLNI
.. Keresd csak Kitudja... Lehet, hogy majd Sakura-Conon megtalálod szerény személyemben
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Aznágyról? Attól nem lészen nagy bajod.
De am tényleg, gondolj bele. Megölöm Rómeót, és eltérően a történettől Júlia öngyilkos lesz ezért.
De am tényleg, gondolj bele. Megölöm Rómeót, és eltérően a történettől Júlia öngyilkos lesz ezért.
Igenis fájt!
De mielőtt megölöd Rómoót, azt mondod, hogy szereted, és nem bírod tovább nézni, ahogy Júliával együtt élnek...
Akkor ez most romantikus regény lesz, vagy horror, tragédia, esetleg...?
Esetleg 18as karikával bemutatjuk Rómeó és Júlia tesójának bonyolult, szenvedélyes szerelmi életét?
Szerk: _gabi 2009-05-02 17:18:31
Júlia amúgy is öngyilkos lesz.
beküldve: 2009-05-02 17:14:21
(#24133) Most már én is sírok a nevetéstől
Zoe... szerelem első látásra létezik... és bár én nem láttalak... de attól még beléd szerethettem azok alapján, hogy a fórumon viselkedsz. Amiket írsz...
Ha emeletes ágya van... mint pl nekem
Zoe... szerelem első látásra létezik... és bár én nem láttalak... de attól még beléd szerethettem azok alapján, hogy a fórumon viselkedsz. Amiket írsz...
Ha emeletes ágya van... mint pl nekem
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-05-02 17:14:55
Az ágyról? Attól nem lészen nagy bajod.
Nővérkém: milye legyen a ruhád?
Nővérkém: milye legyen a ruhád?
Szerk: Zoé 2009-05-02 17:14:14
Látom már a saját művemet sem írhatom meg.
*Shakespeare megy, és leveti magát az ágyról*
*Shakespeare megy, és leveti magát az ágyról*
szobalány=Zoe
Előbbi hsz-emben irtam XD
Am meg Rómeo és Júlia éljenek boldogan.
Én szórom a fejükre a vörös rózsaszirmokat, és kész. Nővérkém, kell neked egy esküvői ruha. Tervezhetem????
Nem ölhetem meg inkább Rómeót, aztán Usagi-chan bánatában öngyilkos lesz?
Szerk: Zoé 2009-05-02 17:12:13
Most akkor te vagy Shakespeare, vagy én? Ne javítsd ki a mestered!
Oké, akkor Zoe=Júlia húga, és ők jönnek össze Rómeóval titokban
Oké, akkor Zoe=Júlia húga, és ők jönnek össze Rómeóval titokban
Szerk: _gabi 2009-05-02 17:10:21
Ó, oké Akkor te leszel Júlia, L meg Rómoó, aki beleszeret a szobalányodba. Így jó lesz? (Megjegyzem: az esküvő után szeret bele a szobalányba, így sokkal több lesz a bevételem xD)
Milyen szobalány? Zoe a húga...
Ki az édes te? nem is látod az arcom. XD. *ismételt nevetőgörcs*
Lassan ebből komédia lesz. És nem dühöngök. Alig tudom abbahagyni a nevetést... *egyik kezével a fejét támasztja másikkal a könnyeket törli a szeméből*
Gaboo: abban a történedben én a dárga Júlia húga lennék, és nem szeretne belém senki. le van tudva.
Lassan ebből komédia lesz. És nem dühöngök. Alig tudom abbahagyni a nevetést... *egyik kezével a fejét támasztja másikkal a könnyeket törli a szeméből*
Gaboo: abban a történedben én a dárga Júlia húga lennék, és nem szeretne belém senki. le van tudva.
Szerk: Zoé 2009-05-02 17:08:17
Ó, oké Akkor te leszel Júlia, L meg Rómoó, aki beleszeret a szobalányodba. Így jó lesz? (Megjegyzem: az esküvő után szeret bele a szobalányba, így sokkal több lesz a bevételem xD)
szobalány=Zoe
szobalány=Zoe
Szerk: _gabi 2009-05-02 17:07:22