Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Áááá. Ne már. Fisi jellegű galériát akajok, nem várni x percet hogy egyáltalán letölthessek valamit...
(Nem baj a képek majd kárpótolnak )
Zoe: Ne! Ne tedd!
Envy: Piálás előtt biztosan.. . utánna... áh!
(Nem baj a képek majd kárpótolnak )
Zoe: Ne! Ne tedd!
Envy: Piálás előtt biztosan.. . utánna... áh!
beküldve: 2009-04-27 19:35:45
(#23704) Sziasztok.
Vissza nem olvasásért elnézést, de egy órája értem haza, azóta magolok, és jó ha 3 mondatot megjegyeztem. Azt se értem mit tanulok.
Gondoltam feljövök ide szünetet tartani, de asszem megyek előbb, keresek egy játékot, és szétverek vkit, vmit. Tiszta mind1. De vért akarok!
Vissza nem olvasásért elnézést, de egy órája értem haza, azóta magolok, és jó ha 3 mondatot megjegyeztem. Azt se értem mit tanulok.
Gondoltam feljövök ide szünetet tartani, de asszem megyek előbb, keresek egy játékot, és szétverek vkit, vmit. Tiszta mind1. De vért akarok!
beküldve: 2009-04-27 19:35:37
(#23703) beküldve: 2009-04-27 19:34:51
(#23702) Ok gondolkozom... *nagyon töri a fejét* ő megvan: ?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-27 19:25:11
(#23700) És szólá az Úr:"Habár eltöröltetett az összes élet a Fórumról megtisztítva szerverleállás által eme duplapostolástól, trollkodástól és egyéb elfajzásoktól tisztátalan teret rájövék, hogy ez így k#rva unalmas, így hadd szóljon ismét!! Banzaiiiiiiii!!!!! "
mielőtt megszólalsz gondolkozz. köszi
Kapitány: én vagyok a barom, de nem tudom mér nem ment
fórumtali képek feltöltés alatt, nemsokára jön a link
Kapitány: én vagyok a barom, de nem tudom mér nem ment
fórumtali képek feltöltés alatt, nemsokára jön a link
-
Szerk: ∂z 2009-04-27 19:30:15
beküldve: 2009-04-27 19:16:28
(#23698) És igen, padammm. Megvan a szakosodás eredménye. Elektronyos sajtó oldalról nem fogok támadná, annál inkább nyomtatott téren. Már csak írni kellene megtanulni és láblógatás a világ.
Dzirun; a válasz gondolom banálisan egyszerű, me' nem működött. (%
barom nem vagy, én se tom'. De úgy istanigazából nem is izgat. Előfordult már máskor is meg gondolom fog is. C'est la vie!
Jaj, nagyon vártunk kedves Morduk! Ha nem jössz, én lerágom a körmömet izgalmamban, vajon mi történhetett veled. De most már megnyugodtam, köszönöm.
Ha minden jól megy, nemsokára mockosz kisz mancaim között tudhatom minden kultista alapálmát, a Call of Cthulhu Core Set-et. Ia! Ia!
PaYánál beszerezhető. (;
Dzirun; a válasz gondolom banálisan egyszerű, me' nem működött. (%
barom nem vagy, én se tom'. De úgy istanigazából nem is izgat. Előfordult már máskor is meg gondolom fog is. C'est la vie!
Jaj, nagyon vártunk kedves Morduk! Ha nem jössz, én lerágom a körmömet izgalmamban, vajon mi történhetett veled. De most már megnyugodtam, köszönöm.
Ha minden jól megy, nemsokára mockosz kisz mancaim között tudhatom minden kultista alapálmát, a Call of Cthulhu Core Set-et. Ia! Ia!
PaYánál beszerezhető. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-27 19:21:27
beküldve: 2009-04-27 19:15:34
(#23697) Sziasztok!
Dzurin: Hé ez duplapost!
Mindenki: Már jöttem volna csak szarakodott a gép!
Dzurin: Hé ez duplapost!
Mindenki: Már jöttem volna csak szarakodott a gép!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-27 19:13:44
(#23696) azért újat írok és nem szerkesztek, mer már nem hagyja szerkeszteni, szóval sry a dupplapostér
mi a halálár nem lehetett elérni az oldalt órákon keresztül?
mi a halálár nem lehetett elérni az oldalt órákon keresztül?
-
és úgy ennyi, h kb 60-70et kitöröltem. így szinte nincsenek is kompromittáló képek
-
beküldve: 2009-04-27 15:20:04
(#23694) Halihóóó!
Mi újság?
Kinek milyen volt eddig a napja?
Mi újság?
Kinek milyen volt eddig a napja?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
kb 250 kép
Legalább valamiben szorgosak voltunk "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
fórumtalisok? jók. drvák. cicafül: jajj. este felrakom ftpre, csak most nem megy (suliban vagyok) aztán majd dobok linket. feliratot nem csinálok hozzá, mer kb 250 kép
-
beküldve: 2009-04-27 14:51:09
(#23691) Sziazstok!!!!!!!
Na milyenek a képek?
Na milyenek a képek?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!