Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Most mit várnál el? Változtassam meg a nevem Xaven-re?
A fenéket!!!
Legyen inkább Xéna!!!!!! X'DDDDDD
Jobb esetben mindenki egyező szexualitású avatart rak ki magának, persze vannak itt ilyen olyanok akik a géntérképükbe Y-t is belehalucinálnak, ami egy XX-nél elég érdekes...
A Matt-es avatárom nyilvánvalóvá teszi, hogy lány vagyok, mivel a fiúknak fel sem tűnik, hogy a 35. részben meghal +1 személy. Takadával ugyanez a helyzet. Szerintem nincs olyan lány, aki az ő képét tenné ki...
Most mit várnál el? Változtassam meg a nevem Xaven-re?
"Paratány": megnézném mit gondolnál a helyzetről, ha az ostor hellyett egy jókora kani f@sszal vernék a seggedet!!! XDDD
Köszönöm a megtiszteltetést, de én, mint eddig is, most is kimaradnék ebből a körből. Öreg vagyok én már ehhez. Tiszavirág életű virgoncságom leáldozott.
Én már csak nézem, ahogy a fiatalság duhajkodik és irigykedek, rá-rá rántva*. (;
* végre sikerült beerőszakolnom egy gemenci motivumot.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szegény wakka.
Most az a helyzet áll fenn, hogy jót röhögtem az előbb.
Én mindig azt hittem hogy wakka lány. XD
Micsoda trauma ez, na majd feldolgozom holnapra...
Kedves barátom... szerinted ÓE Kintaró mégis milyen nemű egyén, he?? Jobb esetben mindenki egyező szexualitású avatart rak ki magának, persze vannak itt ilyen olyanok akik a géntérképükbe Y-t is belehalucinálnak, ami egy XX-nél elég érdekes...
"Paratány": megnézném mit gondolnál a helyzetről, ha az ostor hellyett egy jókora kani f@sszal vernék a seggedet!!! XDDD
Envy & Zoe: kössz a résztvételt...
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mást erre nem tudok.. XDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mást erre nem tudok.. XDDDD
MIANEVED?!
Nem birtam ki h ne jöjjek vissza. Le lehet lőni XD Két napig nem voltam, most mit vártok tőlem?
XD. Visszajövök és mit olvasok... LOLx100.
Végem van. Ennyi. Sajnálom bátyó, de a te szenvedésed vhogy mindig mulattat. XD. Puff. LOL.
Most tényleg jóéjt, mer v vki komolyan lelő, leüt, v drága *bátyám kirak. XD
Nem kell azt a csillagot félreérteni. És nem is hivom föl rá a figyelmetleneket. XD.
Jóéjt.
+Yaven és Alister rossz hatással vannak rám a kisregényeikkel, de ez még attól sehol nincs szerencsére.
Na semmi baj Bátyus. Ne szomorkodj.
Toushiro: na ezzel megvigasztaltad. XD
XD. Visszajövök és mit olvasok... LOLx100.
Végem van. Ennyi. Sajnálom bátyó, de a te szenvedésed vhogy mindig mulattat. XD. Puff. LOL.
Most tényleg jóéjt, mer v vki komolyan lelő, leüt, v drága *bátyám kirak. XD
Nem kell azt a csillagot félreérteni. És nem is hivom föl rá a figyelmetleneket. XD.
Jóéjt.
+Yaven és Alister rossz hatással vannak rám a kisregényeikkel, de ez még attól sehol nincs szerencsére.
Na semmi baj Bátyus. Ne szomorkodj.
Toushiro: na ezzel megvigasztaltad. XD
Szerk: Zoé 2009-04-26 22:04:06
beküldve: 2009-04-26 22:00:37
(#23669) Az a jó az emberi hülyeségben, hogy mikor azt hinnénk, ennél rosszabb és lejebb már nincs, akkor jön egy új reménysugár, egy új antihős, egy új csiszolatlan gyémánt.
Ezennel a hét tenger és R'lyeh városa által rámruházott hatalmamnál fogva kihírdetem a hónap kistrollját; BB-t! Boti rendíthetetlen kitartással okozott agyvihart szellemünk nyugott vizein. Gratulálunk, zöldbőr népünk győzni fog!
BTW, kicsit üdébb téma. Dedikálom azoknak, akik a perverzséggel, pedofilkedéssel és ártatlanság tagadással dobálóznak a forumon. (; Padammm!
Örvény vége. A kraken lecsillapodott.
Ezennel a hét tenger és R'lyeh városa által rámruházott hatalmamnál fogva kihírdetem a hónap kistrollját; BB-t! Boti rendíthetetlen kitartással okozott agyvihart szellemünk nyugott vizein. Gratulálunk, zöldbőr népünk győzni fog!
BTW, kicsit üdébb téma. Dedikálom azoknak, akik a perverzséggel, pedofilkedéssel és ártatlanság tagadással dobálóznak a forumon. (; Padammm!
Örvény vége. A kraken lecsillapodott.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-04-26 21:59:07
(#23668) Szegény wakka.
*fetreng a röhögéstől*
szerk: Lenyugodva -valamennyire. Örülj neki, hogy nem MSN-re vett fel webkamerázni... Bár ez tényleg gáz. *buksisimi*
asszem ezért én kapom az első feketepontot, de ezt nem lehetett szó nélkül hagyni
szerk: Lenyugodva -valamennyire. Örülj neki, hogy nem MSN-re vett fel webkamerázni... Bár ez tényleg gáz. *buksisimi*
Szerk: Yaven 2009-04-26 21:58:57
beküldve: 2009-04-26 21:52:23
(#23666) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁ!!!!! Segíííííítséééééég!! !!
Nem hiszem el, hogy ennyire buzinak nézek ki!!!
A pénteki nap tanulsága: ha kicsit is annak tűnsz, akkor ne vásárolj a Westend KFC-ben - főleg kártyával ne -, mert a "meleg" húsospogácsa eladók még rád találnak gerjedni...
Nézem a közösségi oldalon kapott leveleimet, erre meg egy kocc ismeretlen "homi" cuppan rám és érdeklődik (majdnem) a ki és bemeneteli nyílásaim mellett a hogylétemről... """""~_ __~
Nem hiszem el, hogy ennyire buzinak nézek ki!!!
A pénteki nap tanulsága: ha kicsit is annak tűnsz, akkor ne vásárolj a Westend KFC-ben - főleg kártyával ne -, mert a "meleg" húsospogácsa eladók még rád találnak gerjedni...
Nézem a közösségi oldalon kapott leveleimet, erre meg egy kocc ismeretlen "homi" cuppan rám és érdeklődik (majdnem) a ki és bemeneteli nyílásaim mellett a hogylétemről... """""~_ __~
XD. Lehet. Érdekes tapasztalataim szerint, mindig annak az ellenkezőjét csinálja, amit ő hangoztat.
Pl: Mindenkit figyelmeztet minden nap, minden órában, h vigyázzon a rövid hsz-ekkel, mer Alister elkapja. Erre ő ilyeneket ir 1 hsz-be.: szia.,hogy vagy.,egészségedre.,én ezzel vigyáznék.,.stb.
Tényleg jóéjt. XD. Ha mégegyszer mégis irnék ma, ak üssetek le. Föl vagytok rá hatalmazva. De épségeteket nem garantálom.
Pl: Mindenkit figyelmeztet minden nap, minden órában, h vigyázzon a rövid hsz-ekkel, mer Alister elkapja. Erre ő ilyeneket ir 1 hsz-be.: szia.,hogy vagy.,egészségedre.,én ezzel vigyáznék.,.stb.
Tényleg jóéjt. XD. Ha mégegyszer mégis irnék ma, ak üssetek le. Föl vagytok rá hatalmazva. De épségeteket nem garantálom.
Jó, nem akarom. Még beszennyezed hófehér lelkemet-lelkiismeretemet/gondol ataimat...
Yaven: jó ötlet. Főleg mer van pl a duplapostnál h tiszta véletlenül csinálod. Na de ha már 2szer 3szor duplapostoltál, az nem csak véletlen.
1 nél mit tom egy újoncot figyelmeztetsz, de ha tovább csinálja, ak már az ő gondja...
Yaven: jó ötlet. Főleg mer van pl a duplapostnál h tiszta véletlenül csinálod. Na de ha már 2szer 3szor duplapostoltál, az nem csak véletlen.
1 nél mit tom egy újoncot figyelmeztetsz, de ha tovább csinálja, ak már az ő gondja...
HAHA....te és a hófehér lelked...
Jaja, én is az újoncokra gondoltam, akiknek sokszor elég egyszer kedvesen szólni és többé nem hágnak át szabályt.
De viszont néhány ember igencsak....khm....beete magát a fórumra, ráadásul naponta többször megszegik a szabályokat. Őket nehéz lesz "rendre tanítani".
van pl a duplapostnál h tiszta véletlenül csinálod. Na de ha már 2szer 3szor duplapostoltál, az nem csak véletlen.
Nem... az azt jelenti, hogy te vagy Morduk..
beküldve: 2009-04-26 21:46:23
(#23661) Oké én megyek további szép estét!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!