Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jó, nem akarom. Még beszennyezed hófehér lelkemet-lelkiismeretemet/gondol ataimat...
Yaven: jó ötlet. Főleg mer van pl a duplapostnál h tiszta véletlenül csinálod. Na de ha már 2szer 3szor duplapostoltál, az nem csak véletlen.
1 nél mit tom egy újoncot figyelmeztetsz, de ha tovább csinálja, ak már az ő gondja...
Ja és: Dragda meg akarta puszilni Wakkát?
Nem tudta h te vagy.
Node asszem képeken látott már nem? Ak viszont tudta ki áll mellette.
Upsz. Óra, idő, késő stb. Mentem megkeresni az ágyam XD, mer ha lelépek innen, ak is kicsit sokáig fog tartani amig álmos leszek.
Mindenkinek jóéjt.

Yaven: jó ötlet. Főleg mer van pl a duplapostnál h tiszta véletlenül csinálod. Na de ha már 2szer 3szor duplapostoltál, az nem csak véletlen.

1 nél mit tom egy újoncot figyelmeztetsz, de ha tovább csinálja, ak már az ő gondja...
Ja és: Dragda meg akarta puszilni Wakkát?

Upsz. Óra, idő, késő stb. Mentem megkeresni az ágyam XD, mer ha lelépek innen, ak is kicsit sokáig fog tartani amig álmos leszek.

Mindenkinek jóéjt.

Szerk: Zoé 2009-04-26 21:47:06
Wakka: büntetés+rapider+ágy? Tessék?

... és most jön Dragda-százados és jól arconsimogat egy gerundiummal a fiatalság megrontása miatt...

Ne akard tudni.

(Amúgy tudta egyáltalán fórumtalin hogy én Én vagyok?? Gyanúsan puszilós hangulatában volt...

beküldve: 2009-04-26 21:37:34
(#23658) wakka:
Vigyáznék a helyedben...Naruto önkényuralomra akar törni. Az ilyen domina-feelinges megszólalások nem hatnak egészségesen a további életedre a fórumon
Zoe: nem is tudom...mondjuk kialakíthatnánk azt a rendszert, hogy 3x szólunk a hibázóknak (addig még nincs strigulaosztogatás), majd utána 1strigula egy leoltással, 5 strigula után meg jöhetne a bannolás. Legalább rend lenne. Vagy esetleg a kisebb kihágásokért feketepontokat is osztogathatnánk; 3 feketepont= 1 stirgula.

Zoe: nem is tudom...mondjuk kialakíthatnánk azt a rendszert, hogy 3x szólunk a hibázóknak (addig még nincs strigulaosztogatás), majd utána 1strigula egy leoltással, 5 strigula után meg jöhetne a bannolás. Legalább rend lenne. Vagy esetleg a kisebb kihágásokért feketepontokat is osztogathatnánk; 3 feketepont= 1 stirgula.
beküldve: 2009-04-26 21:36:18
(#23657) Másikat feljelenteni, beárulni stb, pontozásra javasolni nem lehet, de ha "bűntényen" kapnak valakit, pl. a "Na ez szép feketepont lesz" és hasonló hozzászólások érvényesek és segítenek nekem a gyors mérlegelésben
Azzi egyik alapszabálya
Azzi egyik alapszabálya
Értem. Jahj. *sóhajt* Mi lesz ebből...inkább bele se gondolok.

Nem javuló, protokoll-t be nem tartó népek irtása!
jajj

Mert hosszas kihagyás után most kezdődik el újra a fegyelmezés!Kifejezetten Morduk és társai számára kívánok azonnali javulást!

Éljen a kommunista besúgóhálózat!

Aztán majd jönnek itt nekem, hogy elvtárs, elvtárs! Zabpehelyéknél feketevágás történt!..

Mert hosszas kihagyás után most kezdődik el újra a fegyelmezés!Kifejezetten Morduk és társai számára kívánok azonnali javulást!

beküldve: 2009-04-26 21:29:29
(#23653) Megtaláltam az új topikot, és mivel a nevem sehol nem szerepel, kikövetkeztettem, h angyalka vagyok (
Hihi), merh nincs feketém, aztán, ugyancsak abból az okból h nincs a nevem sehol, észrevettem h pirospontom sincsen. Ak most én se jó se rossz nem vaok.
Félig ördög félig angyal XD. V eddig sikerült észrevétlenül hibákat ejteni.
Yaven: milyen fokozat?

Yaven: milyen fokozat?

Szerk: Zoé 2009-04-26 21:32:46
Ehh.
van egyáltalán msn-ed?
Kéne a cím.. xD
van egyáltalán msn-ed?
Kéne a cím.. xD
Van de nem adok... ne akard, hogy a az előbbi hozzászólásomat szerkeszteni kelljen "Envy: igen. XDDD"-re...
Félretéve a bukóságot neked is leírom, hogy van, csak a kalos program nincs feltelepítve mióta újratelepítettem a Windows-t.
(Mellékesen meg nem szeressük, mert Májkröszoft gyártmány és mert rombol, öl és butít...:P)
Yaven: rapider büntetése este az ágyban történik...

Szerk: wakka 2009-04-26 21:29:24
Nem kivételezek senkivel sem!Még azokkal sem akiket 3szor bannoltak
Mindenki tudja kiről van szó szerintem!

Hm...benne vagyok, csak keményebb büntetések kellenének, meg a strigula és bannolás között nem ártana, ha lenne még néhány fokozat.
Meg ugye -sajnálom, hogy ezt mondom-, de rapider is gyakran ejt hibát. Őt is fogod büntetni?

Szerk: Yaven 2009-04-26 21:27:29
beküldve: 2009-04-26 21:24:29
(#23650) Nos mivel többen megszavazták az általam javasolt de már meglévő strigula-topicot...ezért úgy döntöttem hogy megkezdem a trollírtást
Aki nem tartja be a fórumszabályzatot az kap egy strigulát ugye eddig tiszta...és aki a legtöbbet összegyűjti az kap egy hatalmas Bannolást az oldalról!!!!
Strigulát eltüntetni jó magaviselettel és társaira való odafigyeléssel tud!Röviden ennyi!Holnaptól kezdődően!
VAgyis nem...21:30 tól vagyis 5 perc múlva

wakka: Hát thx... (ez a tied?)
Morduk: igen...

Envy: nem.

beküldve: 2009-04-26 21:18:43
(#23647) Jesszus Morduk. Még meg is kérded h az övé-e???
Csönd, befogom, hallgatok, kuss. *kezébe temeti az arcát* Ez nem igaz.
Am jóéjt.
Wakka: én bántani? Az öcsémet? ugyan, miket feltételezel te rólam
Naruto: milyen topik?
Csönd, befogom, hallgatok, kuss. *kezébe temeti az arcát* Ez nem igaz.

Am jóéjt.
Wakka: én bántani? Az öcsémet? ugyan, miket feltételezel te rólam

Naruto: milyen topik?

Szerk: Zoé 2009-04-26 21:19:24