Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-26 20:09:40
(#23615) Re... -.-
csak szétfagyott a gép-.-
csak szétfagyott a gép-.-
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hát mivel én vagyok a középső vhogy ki kell lógnom a sorból XD. És mivel te gonosz vagy...igy nem csak a bátyámat követem.
Yaven: de Z.p.-nek két nővére vagyon. most ak meik a bölcs?
Már hogy lennél te a középső? Vagy Usagi-chan idősebb nálad? *belezavarodott*
Amúgy meg szeretem azt képzelni, hogy csak Usagi-chan örökölte a jó tulajdonságaimat, ti meg az ismeretlen apa génjai által lettetek olyanok, amilyenek.
Szerinted ki a bölcs Zoe lányom? Te, vagy Usagi-chan?
szerk: Szia rapider! Lennél szíves elmondani, hogy hányan voltatok?
Szerk: Yaven 2009-04-26 20:07:55
beküldve: 2009-04-26 20:05:35
(#23612) Sziaztok!!!
Dz vegyél fel msnre!!!!
Yaven-chan szia!!!Éleg sok mindenről lemaradtál
Dz vegyél fel msnre!!!!
Yaven-chan szia!!!Éleg sok mindenről lemaradtál
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Á Szia Naruto!
Küldök neked vlami érdekeset MSN-en!
Képzelem mi lehet az.....
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Á Szia Naruto!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Sziasztok!
Yaven-chan sajnálhatod hogy nem jöttél el a talira!
Szia Naruto! Sajnálom is, hogy nem mentem, de majd legközelebb bepótlom. Mi jót csináltatok?
Hát mivel én vagyok a középső vhogy ki kell lógnom a sorból XD. És mivel te gonosz vagy...igy nem csak a bátyámat követem.
H h nem tom mit irok? Azér irtam h félre ne értsék. Csak olyan szeretetről van szó h ismer fórumon és ennyi.
Shuichi: nem pirulok. azt mondtam ha olyan lennék mint Misa, ak félreértettem volna, és kezdenék pirulni.
Usagi-chan meg az én nővérem, szal a legnagyobb lány, még jó h ő a jó, de azér tudnak ők Wakkával szépen beszélgetni
Dzirun: XD. nem csak te.
H h nem tom mit irok? Azér irtam h félre ne értsék. Csak olyan szeretetről van szó h ismer fórumon és ennyi.
Shuichi: nem pirulok. azt mondtam ha olyan lennék mint Misa, ak félreértettem volna, és kezdenék pirulni.
Usagi-chan meg az én nővérem, szal a legnagyobb lány, még jó h ő a jó, de azér tudnak ők Wakkával szépen beszélgetni
Dzirun: XD. nem csak te.
Szerk: Zoé 2009-04-26 20:04:52
beküldve: 2009-04-26 19:59:08
(#23607) Sziasztok!Dz!Msn!
Többieknek akik a mai fórumozás szerves részét kiteszik->épp gondolkodtam mi lenne ha nyitnék nektek egy topicot a Morduk és társai címmel ahol írhattok felesleges hszeket dögivel...na?
Többieknek akik a mai fórumozás szerves részét kiteszik->épp gondolkodtam mi lenne ha nyitnék nektek egy topicot a Morduk és társai címmel ahol írhattok felesleges hszeket dögivel...na?
kezdenek nagyon bonyolultak lenni itt a családi szálak. én már teljesen bele zavarodtam
én már egy jó ideje nem is figyelek
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
kezdenek nagyon bonyolultak lenni itt a családi szálak. én már teljesen bele zavarodtam
-
Még szép, hogy muszáj volt így Tudok írni és direkt írtam így...
Nem baj ha elpirulsz
És semmi perverz nem volt ebben... tehát senki semmi roszra ne gondoljon
Én meg idejövök.. és molesztrálom a hugicát? Vígyáznom kéne?
VP-ben... körbejártuk... ha ismered a várost részletezem is De jó volt és megérte
Nem baj ha elpirulsz
És semmi perverz nem volt ebben... tehát senki semmi roszra ne gondoljon
Jajj, ti gyermekeim olyan kis tipikusak vagytok. Wakka a legidősebb fiú bűnrossz -természetesen-, te Zoe követed a bátyád példáját, Usagi-chan az én aranyos és normális leányom, Zabpehely néha bölcs nővérére hallgat, néha a bátyjára, Morduk meg...hát ő Morduk.
Én meg idejövök.. és molesztrálom a hugicát? Vígyáznom kéne?
]szerk: Szia L! Hol járkáltatok?
VP-ben... körbejártuk... ha ismered a várost részletezem is De jó volt és megérte
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-26 19:58:33
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá áááááááá! *fölsikoltva újjal mutogat rád*...
Ak most h megemlitettem hirtelen meg fog jelenni?
Am kezdem megszakitani a hagyományaimat. Pénteken nem voltam, szombaton 1 hsz-t irtam, ma meg az előbb jöttem.
Ak most h megemlitettem hirtelen meg fog jelenni?
Am kezdem megszakitani a hagyományaimat. Pénteken nem voltam, szombaton 1 hsz-t irtam, ma meg az előbb jöttem.
Hehe. Félj! Lehet, hogy tényleg megjelenik mindjárt wakka
Amúgy láttam ám, hogy mostanság a Morduk-L-panni hármas van a nyeregben. Kicsit mondjuk az én ízlésemnek túlságosan is híg a leve a beszélgetéseknek, de ez nem az én fórumom, szóval nem szólok be. Egyelőre...
Jajj, ti gyermekeim olyan kis tipikusak vagytok. Wakka a legidősebb fiú bűnrossz -természetesen-, te Zoe követed a bátyád példáját, Usagi-chan az én aranyos és normális leányom, Zabpehely néha bölcs nővérére hallgat, néha a bátyjára, Morduk meg...hát ő Morduk.
szerk: Szia L! Hol járkáltatok?
Zoe: én már azt is kezdem megkérdőjelezni, hogy te tudod, hogy miről beszélsz...
Szerk: Yaven 2009-04-26 19:56:18
Ezt muszály volt igy irni? Eskü ha most olyan lennék mint Misa, ak félreérteném, és most itt pirulnék. XD
Felőlem, csak ne hangoztasd.
Mindenki, főleg a perverzebbek: ha félre találja vki érteni...
Felőlem, csak ne hangoztasd.
Mindenki, főleg a perverzebbek: ha félre találja vki érteni...
Ak a fantáziám a való világra fog kiterjedni, és félő h az a bizonyos személy főszerepet kap.