Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Egy Kirának kell legyen logikája, különben hogyan jár túl L eszén? Válasz: sehogy, kivégzik és annyi
Második? Hát bocsessz, de nem vagyok egy Misa, ki nem állhattam a csajt, és most sem.
Misu-chan: ez nem igaaaaaaz. Ja am szia . Ki fújta meg????????Képeket igértél, meg videót. Én kicsinálom aki ellopta...
Ajite: jesszus
Boti: ezt lekésted, én már mióta asszem gyalog voltam, már megkaptam a gonosz rangot.
Második? Hát bocsessz, de nem vagyok egy Misa, ki nem állhattam a csajt, és most sem.
Misu-chan: ez nem igaaaaaaz. Ja am szia . Ki fújta meg????????Képeket igértél, meg videót. Én kicsinálom aki ellopta...
Ajite: jesszus
Boti: ezt lekésted, én már mióta asszem gyalog voltam, már megkaptam a gonosz rangot.
Szerk: Zoé 2009-04-26 19:21:33
De,hogy lesz!
Ne állj át a sötét oldalra ifjú padawan habár a "rangod" nagyobb,mint az enyém de ez így jobban hangzik
Ne állj át a sötét oldalra ifjú padawan habár a "rangod" nagyobb,mint az enyém de ez így jobban hangzik
Azt majd Ő dönti el..... jah, Zoe, amúgy....... ÉN VAGYOK AZ APÁD!!!!!!!!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Üdv itt!
Ejj:S Sajnálom a gépet... Meg az órát
Fő, hogy jól érezted magad És kár, hogy nincsenek képek :S
Ejj:S Sajnálom a gépet... Meg az órát
Fő, hogy jól érezted magad És kár, hogy nincsenek képek :S
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
De,hogy lesz!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-26 19:15:58
(#23567) Örömmel jelenthetem be, hogy 10 perce érkeztem haza!!!^^
Tehát: Szijasztóóóóóóóóóóóó óóóóóók!!
A fél országot bejártam azt hiszem. Sajnálatos módon éneklős képek nem készültek, de még ha készültek is volna se tudnám megmutatni, ugyanis az utolsó fél órában mielőtt hazajöttünk volna, valaki valahogy megfújta a digitálisomat... (újat nem a közel belátható jövőben fogok kapni az is biztos.... ráadásul annyi tökjó kép volt rajta...Amik készültek... áááh -csak én lehet ilyen szerencsétlen-)
És, hogy magamhoz hű legyek, hazaérkeztem, és az emlékes borosüvegeket azonnal a polcra raktam, ami által lesett a porcelán órám és természetesen eltört... (de asszem meg lehet ragasztani )
De am rengeteg jó dolog volt de végre örülök, hogy hazaértem
Tehát: Szijasztóóóóóóóóóóóó óóóóóók!!
A fél országot bejártam azt hiszem. Sajnálatos módon éneklős képek nem készültek, de még ha készültek is volna se tudnám megmutatni, ugyanis az utolsó fél órában mielőtt hazajöttünk volna, valaki valahogy megfújta a digitálisomat... (újat nem a közel belátható jövőben fogok kapni az is biztos.... ráadásul annyi tökjó kép volt rajta...Amik készültek... áááh -csak én lehet ilyen szerencsétlen-)
És, hogy magamhoz hű legyek, hazaérkeztem, és az emlékes borosüvegeket azonnal a polcra raktam, ami által lesett a porcelán órám és természetesen eltört... (de asszem meg lehet ragasztani )
De am rengeteg jó dolog volt de végre örülök, hogy hazaértem
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Te, ha ez a nem értitek nekem szólt, ak olvasd el szépen amit irtam: Ha egyszer agya sincs=nincs agya=mer kiszedetted=mer robot van a helyén=...
Shuichi azt irta nincs az agyába robot. Hát jó h ha egyszer nincs agya, ak abban robot nem lehet. Logikus.
Shuichi azt irta nincs az agyába robot. Hát jó h ha egyszer nincs agya, ak abban robot nem lehet. Logikus.
Zoe: most elgondolkodtattál..... tetszik a logikád..... leszel te a 2. Kira?
És Shuichi üzeni hogy minnyá jön, elment fürdeni csak sietett
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-26 19:14:25
Te, ha ez a nem értitek nekem szólt, ak olvasd el szépen amit irtam: Ha egyszer agya sincs=nincs agya=mer kiszedetted=mer robot van a helyén=...
Szerk: Zoé 2009-04-26 19:12:37
Shuichi: ha egyszer agyad sincs, ak robot tényleg nem lehet benne...
NEM ÉRTITEK?! NINCS AGYA!!!!! Annak a HELYÉN van a robot!!!
Szerk.: OMG!!!!!!!! BOCSbocsbocs!!! GOMENASAI!!! Nem akartam duplapostot, csak nem figyeltem, msn is megy meg minden
Szerk: Ajite 2009-04-26 19:17:27
Kérem a véleményeket Bajnai Kordonról xD(Gordon ha valaki nem tudná)
Na mindegy, max lesz egy strigulám.... ^^
Szerintem a képviselők nadrágszíját huzogassa, ne a dolgozó emberekét...
Na jó, mostmár csak egy láncfűrész kell, ti ketten szereplőnek, és csinálunk egy horrort.
Figyelem! A szereplők épségéért felelősséget nem vállalunk.
Figyelem! A szereplők épségéért felelősséget nem vállalunk.
Szerk: Zoé 2009-04-26 19:06:11
Mindenre emlékszem
És nincs az agyamban robot...
Kira: én győztem! Az csak egy hamisítvány volt
És nincs az agyamban robot...
Kira: én győztem! Az csak egy hamisítvány volt
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Már ez kész szenvedés, ahogy beletuszkoltak egy halom roncsot az agyába.
Az agy, mint szerv, eltávolításra került a koponyából.
Remélem
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ja, az, és még előtte összezsugoritottál egy robotot. XD H beleférjen a fejébe.
Shuichi? Emlékszel a mai napon kivül vmire?
V a robotban benne van a múltad is, akarom mondani/irni az agyadban?
Shuichi? Emlékszel a mai napon kivül vmire?
V a robotban benne van a múltad is, akarom mondani/irni az agyadban?
Szerk: Zoé 2009-04-26 19:03:38
Lol elvagytok
nyugi... mert így nehéz bulit szervezni, hogy ide figyelek
Fantom: Ohayoooo!
nyugi... mert így nehéz bulit szervezni, hogy ide figyelek
Fantom: Ohayoooo!