Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nah én nem szólok bele ha szétszednek téged ezek után xD
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
Szerk: annaka:3 2009-04-25 23:32:19
beküldve: 2009-04-25 23:27:15
(#23510) üdv népek
itt a mindenhato a leghatalmasabb cég, az Ozi Corp. tulajdonosa és vezető igazgatója aki megteremti saját világát és mindenkit uralma alá taszit a leghatalmasabb:
OZI
ja ezcsak a köszöntő voltXD
itt a mindenhato a leghatalmasabb cég, az Ozi Corp. tulajdonosa és vezető igazgatója aki megteremti saját világát és mindenkit uralma alá taszit a leghatalmasabb:
OZI
ja ezcsak a köszöntő voltXD
Am L-nek miért nincsenek barátai az animében?
Mert szociopata, aki képtelen érzelmi kötődéseket kialakítani .Attól még a közös cél érdekében társulhatott volna valakivel, akit a barátjának nevezhetett volna. Ez most pölö Rorschach meg a pszichológus beszélgetéséből ugrott be. "Vannak barátai?"
Am L-nek miért nincsenek barátai az animében?
Mert szociopata, aki képtelen érzelmi kötődéseket kialakítani ."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-25 22:25:34
(#23507) beküldve: 2009-04-25 22:09:17
(#23506) Jólvan, mennem kell, jóéjt mindenki!
Még neked is, L....
Részemről holnap folyt. köv.....
Még neked is, L....
Részemről holnap folyt. köv.....
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-25 22:09:53
beküldve: 2009-04-25 22:08:57
(#23505) Akit továbra is érdekel a Death Note téma az menjen át a Death Note topicba, mert kikapunk..Különben jelenleg is az megy!
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Mindig csak a székéban kuporog.Persze épp ezért szeretjük.
A magad nevében beszélj. Én speciel meg akarom ölni....
Akasztófára küldelek
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Mindig csak a székéban kuporog.Persze épp ezért szeretjük.
A magad nevében beszélj. Én speciel meg akarom ölni....
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Nem mintha sokat mászkálna bárhol is.Mindig csak a székéban kuporog.Persze épp ezért szeretjük.
Pontosan Mi így szeretjük
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Menjetek csak
Holnap majd elolvasom.. de most mennem kell -.-
Konbanwa!
beküldve: 2009-04-25 22:03:10
(#23500) Nem mintha sokat mászkálna bárhol is.Mindig csak a székéban kuporog.Persze épp ezért szeretjük.
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Menjetek csak
Jóéjt! Pápá!
Jóéjt! Pápá!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-25 22:03:40
beküldve: 2009-04-25 22:01:42
(#23498) L+barátok egyszerű= igy irták meg. XD
Am sztem azér, mer zárkózott, nem szivesen beszél, és megteremtette magának a saját világát, amiben jól érzi magát.
Am sztem azér, mer zárkózott, nem szivesen beszél, és megteremtette magának a saját világát, amiben jól érzi magát.
Végül is tényleg elég nehéz egy olyan embernek a barátja lenni, akiről nem is tudod, hogy létezik...
Ez is csak Light-nak sikerülhet...
Folytassuk ezt a témát a Death Note topicban, mert ha ezt meglátja vmelyik admin, mindannyiunkat bannolnak! xD
L: Még sajnos nincs Csak ezen a hétvégén apámnál vok, és kihasználom a tág korlátokat!
Szerk: Ajite 2009-04-25 22:01:53