Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
őőő... igazából létezik.. Mint Ryuka Hideki... vagy hogyan is írják
Szóval barátai lehetnének.. de mégsincsenek :S
Ajite van már neted?
Szóval barátai lehetnének.. de mégsincsenek :S
Ajite van már neted?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-25 21:57:43
(#23495) Végül is tényleg elég nehéz egy olyan embernek a barátja lenni, akiről nem is tudod, hogy létezik...
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
szociálisan nem visszamaradott...
Akkor szociális téren nehézségekkel küszködő.
Tudod, mint Ed az FMA-ban, csak neki a gyengesége a vertikális kiterjedés.... Mindenkinek van gyengéje...
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Am L-nek miért nincsenek barátai az animében? Ezen gondolkodtatok már?
Senki sem tudhat a kilétéről. Ez lehet, hogy közrejátszik valamit a dologban, de nem vagyok benne biztos.
Nem tudom. Pedig annyira aranyos.Talán azért mert el van zárkózva a külvilágtól.
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Öhm..... esetleg mert egy édességzabáló, magányos, depressziós, szociálisan visszamaradott zseni?
Elsővel és utolsóval egyet értek... nem depis de magányos .. szociálisan sem visszamaradott...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Öhm..... esetleg mert egy édességzabáló, magányos, depressziós, szociálisan visszamaradott zseni?
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-25 21:49:25
(#23489) Nah most, hogy a startlapon végigvittem 8-10 logikai játékot lenyugodtam...
Hát nem tudod? A megasztárból az a pasas aki mellesleg baromira hasonlít Yagami Light-ra.
Én egy majommal jobban azonosítottam, bár igazából nem néztem a műsort.
Jesszus. Megasztár, Viktorral döntőben volt, kiesett.
Gekkofangirl: Light-ra? sztem nem...
Gekkofangirl: Light-ra? sztem nem...
Szerk: Zoé 2009-04-25 21:30:08
beküldve: 2009-04-25 21:27:50
(#23484) Hát nem tudod? A megasztárból az a pasas aki mellesleg baromira hasonlít Yagami Light-ra.
Sziasztok! Képzeljétek mi volt ma! Kecskeméten voltam a Malmomban. Hát ki koncertezett? Fekete Dávid.Szval kis mázlistának érzem magam.
Én nem éreztem volna annak magam