Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-25 21:22:13
(#23481) Sziasztok! Képzeljétek mi volt ma! Kecskeméten voltam a Malmomban. Hát ki koncertezett? Fekete Dávid.Szval kis mázlistának érzem magam.
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
de mivel vidéki vagyok, csak conokra tudok felmenni és találkozni veletek... -.-
Akkor ez elúszott.
Én is vidéki vagyok, még is járok a talikra.
3 évvel idősebb vagy... és gondolom szüleid elengednek.. Nekem ez nem menne... És te hol laksz? Mennyire vidéken? Én Veszprém mellett...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-25 20:33:44
(#23477) What the hack?
Én se gondoltam., hogy úgy kapok, hogy nem voltam egyen se... de mivel vidéki vagyok, csak conokra tudok felmenni és találkozni veletek... -.-
Én se gondoltam., hogy úgy kapok, hogy nem voltam egyen se... de mivel vidéki vagyok, csak conokra tudok felmenni és találkozni veletek... -.-
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Határozottan NEM! csinálunk pólót!
Mindenki megveszi MAGÁNAK (mondjuk egy forumtali keretében együtt) aztán odaadnánk neked...
Mindenki megveszi MAGÁNAK (mondjuk egy forumtali keretében együtt) aztán odaadnánk neked...
Nem értem miről beszélsz...
Határozottan NEM! csinálunk pólót olyannak, aki nem jelent vagy jelenik meg a talikon!
Mindenki megveszi MAGÁNAK a pólót (mondjuk egy forumtali keretében együtt elmegyünk valahova...) aztán odaadnánk neked, vagy együtt elmegyünk rányomtatni a cuccot...
Mindenki megveszi MAGÁNAK a pólót (mondjuk egy forumtali keretében együtt elmegyünk valahova...) aztán odaadnánk neked, vagy együtt elmegyünk rányomtatni a cuccot...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-25 20:28:48
beküldve: 2009-04-25 20:23:14
(#23473) Sziasztok Jötte beköszönni, később leszek majd.
XD.Rekordot döntöttem, persze sajátot. Tegnap nem voltam és még ma sem.
De a mai nap:
Most mentem is, később fölnézek, mer elvonási tüneteim vannak.
XD.Rekordot döntöttem, persze sajátot. Tegnap nem voltam és még ma sem.
De a mai nap:
reggel nagy dörrenés, reng a ház, és egy repülő elsűvit, kiderül h vhol lőtt 1et, de minek?
Most ment el a könyvelőnő meg a lánya. Feljöttek épp a szobámba h vmit neten megnézzenek, és a nő fellép MSN-re h vmit kérdezzen, erre két ember kérdi tőle, h érezte-e a földrengést XD.Aztán hivnak engem telefonon h földrengés volt. Kérdem mikor. Fél órája. És mi 4-en semmit nem vettünk észre. És a 3 ember nem ismeri egymást úgyh tényleg rengés kellett h legyen, de meglehet h az agyuk rengett. Na de egyszerre... No mind1.
Most ment el a könyvelőnő meg a lánya. Feljöttek épp a szobámba h vmit neten megnézzenek, és a nő fellép MSN-re h vmit kérdezzen, erre két ember kérdi tőle, h érezte-e a földrengést XD.Aztán hivnak engem telefonon h földrengés volt. Kérdem mikor. Fél órája. És mi 4-en semmit nem vettünk észre. És a 3 ember nem ismeri egymást úgyh tényleg rengés kellett h legyen, de meglehet h az agyuk rengett. Na de egyszerre... No mind1.
Most mentem is, később fölnézek, mer elvonási tüneteim vannak.
És vagy L vagy Shuichi Pls
Ameddig nem jelensz meg fórumtalin, addig nem gondolod hogy csináltatunk neked pólót...
Shuichi L Minamino: jaa persze! Akkor a forum FELE csináltathat magának
Jóvan.. nem szóltam
És vagy L vagy Shuichi Pls
beküldve: 2009-04-25 20:14:17
(#23470) beküldve: 2009-04-25 20:08:54
(#23469) Jó
De ha jönnének forumra már megoldódna
De ha jönnének forumra már megoldódna
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-25 20:02:31
Fiúknak hátul lesz a felirat, lányoknak elöl és kész xD
Majd megszavazzuk, akinek meg nem tetszik az csináltat magának külön.
Vagy nőit csináltat magának.. ha nem tetszik a fiús... or fordítva