Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Dzirun: Ne szólj be... Frászolok, mint hét ördög a szenteltvíztől! *tövig lerágta mind a 20 körmét...*
mit szóltam be? a cigis? bocsi
Bania: jó a kép, de aztán ne húzódjon feljebb az a póló...
-
Szerk: ∂z 2009-04-25 14:43:24
beküldve: 2009-04-25 12:21:11
(#23450) Bizony, hajrá!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Sok sikert!
elment a netem az előbb... hogy az a...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Drukkolunk nagyon. A kalózhajó teljes legénysége (leánysága) gogo girlnek öltözött és neked rázza. Sőt, még a Kapitány is. (;
Enyhén szólva is bizarr kép, ahogy elképzellek fűszoknyácskában! *kuncog* De akkor is LÁTNI AKAROM!
Szerk: Leléptem, még magolok egy kicsit (kihasználom a rövidtávú memória adta lehetőségeket).
Az illetékeseknek: Viszlát holnap reggel!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-25 11:47:38
Drukkolunk nagyon. A kalózhajó teljes legénysége (leánysága) gogo girlnek öltözött és neked rázza. Sőt, még a Kapitány is. (;
Ma délután festünk! ^^
Már le vannak alapozva a regimentek. Végre valami, amit én is dokumentálhatok talán...
Ma délután festünk! ^^
Már le vannak alapozva a regimentek. Végre valami, amit én is dokumentálhatok talán...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-25 11:29:35
beküldve: 2009-04-25 11:04:51
(#23446) Délelőttöt!
Jelentem enyhén szólva is remeg a kezem, mert cirka másfél óra múlva mehetek írásbelizni szakmai angolból...
Viszont már csak EGYET, EGYETLEN EGY éjszakát kell túlélnem és mehetek fórumtalira! Juhú!
Dzirun: Ne szólj be... Frászolok, mint hét ördög a szenteltvíztől! *tövig lerágta mind a 20 körmét...*
Szerk: És Apuskám most hívott, hogy meghozta gépecskémet a szervízből a futársrác. Na, jövő hétvégén net rulez!
Szerk2: Füsttime bitte!
Jelentem enyhén szólva is remeg a kezem, mert cirka másfél óra múlva mehetek írásbelizni szakmai angolból...
Viszont már csak EGYET, EGYETLEN EGY éjszakát kell túlélnem és mehetek fórumtalira! Juhú!
Szerk: És Apuskám most hívott, hogy meghozta gépecskémet a szervízből a futársrác. Na, jövő hétvégén net rulez!
Szerk2: Füsttime bitte!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-25 11:08:13
most szólj be:P
töri tanár mondta hogy sokan fizettek volna hogy lássák szenvedni hitler bácsit:)
töri tanár mondta hogy sokan fizettek volna hogy lássák szenvedni hitler bácsit:)
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
hát jah de mégis nagy csalódás volt a népnek hogy nem adhatták vissza töredékét se neki
LOL, a "nép" valószínűleg a 62 millió áldozatot követelő második világháború után egy ember ellen irányuló kicsinyes bosszúval volt elfoglalva...
クイックシルバー:Nekem annyira nem tetszett a Méd in Hungária
Hát igen, a fiatalabb korosztálynak valószínűleg nem jött le a sok történelmi vonatkozású poén.
De még mennyire, hogy jó nekem
Szerk.: *elment Heroes3-azni *
feltöltsem valahova őket?
Szerk.: *elment Heroes3-azni *
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-25 10:34:07
beküldve: 2009-04-25 10:17:38
(#23441) CC DVD?? Dejóó neked!
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, de ő se tölt le animéket sajna. Pedig már egy párszor szóltunk neki hugommal.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, de ő se tölt le animéket sajna. Pedig már egy párszor szóltunk neki hugommal.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Hitler, tényleg megérdemelte halált, még ha öngyili is lett. Ahány embert megöletett...
hát jah de mégis nagy csalódás volt a népnek hogy nem adhatták vissza töredékét se neki, najó vissza az animéhez xd
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
beküldve: 2009-04-25 10:13:10
(#23439) Hú de marha jó lenne, ha feltöltenéd gépre és elüldenéd e-mailen!
Különben sebaj, mert nekünk is van ilyen ismerősünk...
Csak annak nincsenek animéi.
Különben sebaj, mert nekünk is van ilyen ismerősünk...
Csak annak nincsenek animéi.
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Osztálytársam is így volt vele...
Hát nem éppen törvényes úton... egy ismerős írta ki DVD-re -.-''
Jah és ne duplapostozz... nem szeretik
Hát nem éppen törvényes úton... egy ismerős írta ki DVD-re -.-''
Jah és ne duplapostozz... nem szeretik
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-25 10:05:57
De komolyan! Neked honnan van meg DVD-n????
Mert az nekem is KELL!
Mert az nekem is KELL!
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P