Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem fogalmam sincs
Ja igen és:
Hanon
[ True shotafan ]
Ez mit jelent?
Ja igen és:
Hanon
[ True shotafan ]
Ez mit jelent?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-26 18:33:48
ÚÚÚÚÚÚÚ xD kezdő xD de gonosz vagyok
Tudod mit csinálj azzal a bizonyos taliga apró majommal, ugye?!!!!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Azt tudni kell fejből
0-50 Új arc
50-100 Gyalog
100-200 Rászokóban
200-500 Addiktgyanús
500-1500 Megszállott
1500- True mangafan
0-50 Új arc
50-100 Gyalog
100-200 Rászokóban
200-500 Addiktgyanús
500-1500 Megszállott
1500- True mangafan
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
ÚÚÚÚÚÚÚ xD kezdő xD de gonosz vagyok
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ráklikk a nevedre és ott kiírja, h eddig hány hozzászólsáod van...
IGEN?! Affrancba, 5 perc volt mire megszámoltam!!!!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-26 18:15:10
(#23536) Azt tudom de,hogy mikor megy feljebb a "rangom" azt hol lehet?
Mi van?Ezt meglehet nézni?Hol?
Meg lehet nézni. Manuális humankounteráció. Összeszámoltam az eddigi hsz-eim.....
Mi van?Ezt meglehet nézni?Hol?
Ráklikk a nevedre és ott kiírja, h eddig hány hozzászólsáod van...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-26 18:12:01
(#23533) Mi van?Ezt meglehet nézni?Hol?
beküldve: 2009-04-26 17:59:39
(#23532) Emberek!!! Még 2 hsz és lvl up!!!
Hopp.... MÁR CSAK EGY!!! ^^
Hopp.... MÁR CSAK EGY!!! ^^
Szia!
Ők jelenleg éppen forum talin vannak :'(
Úgy mentem volna én is... na mindegy, majd legközelebb...
Ők jelenleg éppen forum talin vannak :'(
Úgy mentem volna én is... na mindegy, majd legközelebb...
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-26 13:10:33
(#23530) Sziasztok.
Áh, tegnap egész nap nem voltam, és ma is csak most vagyok. Egy jó pár napig nem leszek, mert Dorogra cuccolkodom nagymamához, mert bizonyos családi okok végett nem szabad egyedül hagyni. Remélhetőleg jövőhéttől újból leszek, ez majd eldől. Amúgy kivel miújság?
Bocsánat a fórumosoktól, hogy ki kellett hagynom a találkozót, de közbe jött valami, amivel reggel 8-tól egészen idáig törődtünk.
Áh, tegnap egész nap nem voltam, és ma is csak most vagyok. Egy jó pár napig nem leszek, mert Dorogra cuccolkodom nagymamához, mert bizonyos családi okok végett nem szabad egyedül hagyni. Remélhetőleg jövőhéttől újból leszek, ez majd eldől. Amúgy kivel miújság?
Bocsánat a fórumosoktól, hogy ki kellett hagynom a találkozót, de közbe jött valami, amivel reggel 8-tól egészen idáig törődtünk.
beküldve: 2009-04-26 12:58:29
(#23529) sziasztok megjöttem! én biztos enm tanulokT_T vagyis egyenlőre... elmentünk a kőbányai oázisba aztán auchan kertészetbe aztán erzsébeti oázis és megitn kőbányai és végre haza vettünk 1 rakat zöldséget, és kaptam 1 gyönyörű orhideát
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
beküldve: 2009-04-26 12:45:43
(#23528) Mindenki tanul
Megéri-e itt fórumozni?
Bennem is ez a kérdés vetődött fel, amikor a törzshelyemet a PLAYSATION.LIVE fórumra raktam át.
Bennem nem... megéri itt fórumozni...
Amúgy mi ez a nagy csend?