Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Éneklős nincs... (nem is igazán énekelt a kórusunk egyedül, ugyanis az egyetlen egyedüli éneklésünk az tegnap fél éjfélkor volt a Dobó téren ) Deeee... azért megnézem hogy ESETLEG van e.... Ha más témában érdekeltek a képek akkor viszont tuti van xD
és van olyan cucc amit nagyon meg szeretnék majd mutizni Iszonyat jó volt
Szia Morduk
Ha kicsit visszább olvasol, az én igen szerencsés napom egyes mozzanatit fellelheted x)
és van olyan cucc amit nagyon meg szeretnék majd mutizni Iszonyat jó volt
Szia Morduk
Ha kicsit visszább olvasol, az én igen szerencsés napom egyes mozzanatit fellelheted x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-26 19:32:20
Na, szóval,: Mivaaaan????
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nem igazság!!!!!!!!!!!!!!
Áljunk meg, ha barátnőd csinált képet ak.... Hahaha, ak mi is kapunk??????? Van olyan amit igértél?
Szia Morduk.
Áljunk meg, ha barátnőd csinált képet ak.... Hahaha, ak mi is kapunk??????? Van olyan amit igértél?
Szia Morduk.
Szerk: Zoé 2009-04-26 19:30:31
KOCKA!
301 és az Árpád-ház 1301-ben halt ki
301 és az Árpád-ház 1301-ben halt ki
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-26 19:26:51
(#23582) Szijjasztok! Kinek milyen napja volt?
Campions: Aki ismeri a játékot:
Campions: Aki ismeri a játékot:
Nos király menő 6-osra tótam a Dark Night Elf-et... Nos a Horsie Mennél Tótam a Strenget 600-ra, a Dexterytit 434-ra.. És a Staminát is 400-ra... És ahogy így csináltam megcsináltam, így a pontok is elmentek... Újra bejöttem, majd kiképtem... Mi a hiba? Nah mi? Hát nem mentetten le!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ajite: hát.... a legjobb az egészben az egri borok fogyasztása késő éjszaka a kórusvezetővel... Széjjel röhögtük a fejünket x)
Üdv itt!
L: Hát én is sajnálom... mind a kettőt :S pedig a gépem csak 1,5 éves volt... :S Igen igen *jelentkezik 2. Kira személyében*
Zoe: De sajnos igaz..... xD Ennyire béna tudok lenni, sőt még szerintem fokozni is sikerülne xD No de azt hiszem ennyi muri nekem elég volt mára Mindenesetre a képeket tényleg iszonyúan sajnálom mert nagoyn jók voltak.... és anyum meg még sosem volt Egerben, meg akarta nézni. No de egyik bnőmmel csináltam még közös képeket, meg amiket ő csinált azt majd elküldi nekem! (csak sajnos mindig mondtam hogy az enyimmel fotózzunk anyum miatt )
Üdv itt!
L: Hát én is sajnálom... mind a kettőt :S pedig a gépem csak 1,5 éves volt... :S Igen igen *jelentkezik 2. Kira személyében*
Zoe: De sajnos igaz..... xD Ennyire béna tudok lenni, sőt még szerintem fokozni is sikerülne xD No de azt hiszem ennyi muri nekem elég volt mára Mindenesetre a képeket tényleg iszonyúan sajnálom mert nagoyn jók voltak.... és anyum meg még sosem volt Egerben, meg akarta nézni. No de egyik bnőmmel csináltam még közös képeket, meg amiket ő csinált azt majd elküldi nekem! (csak sajnos mindig mondtam hogy az enyimmel fotózzunk anyum miatt )
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-26 19:27:00
beküldve: 2009-04-26 19:25:30
(#23580) 300. hozzzzzzászólás és EZ ITT SPÁRTA!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Sayonara!
Majd holnap suliban...
Majd holnap suliban...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Nagybátyám???????????
Ha meggondolom te nem lehetsz az apám, mer Yaven az anyuci, és meg lett tiltva h apát válasszunk.
vicces lenne XD. Anyu kisebb a bátyámnál, viszont nagyobb apunál. Utóbbi meg 1 évvel idősebb nálam, és kisebb a legnagyobb fiánál...
szia
Ha meggondolom te nem lehetsz az apám, mer Yaven az anyuci, és meg lett tiltva h apát válasszunk.
vicces lenne XD. Anyu kisebb a bátyámnál, viszont nagyobb apunál. Utóbbi meg 1 évvel idősebb nálam, és kisebb a legnagyobb fiánál...
szia
Szerk: Zoé 2009-04-26 19:28:59
te az öcsém vagy Nii-chan
igen: chan... nem fejtem ki: nézzetek utána
A kettő nem zárja ki egymást. Ez csak annyit jelent, hogy te vagy Zoe nagybátyja!
Bocs mindenki, de lépnem kell, holnap majd leszek, sayonara!
Jó, holnap tartok meghallgatást, és aki a legMisásabban mondja hogy: LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJT!!! !! az lehet a 2. Kira.... sayonara még 1x!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-26 19:25:37
Misu-cahn képét nézd teee!
Ő a második Kira
Zoe: nem ugyan úgy van az a kettő?
Ő a második Kira
Zoe: nem ugyan úgy van az a kettő?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-26 19:23:51
Szerk: Zoé 2009-04-26 19:23:09
Második? Hát bocsessz, de nem vagyok egy Misa, ki nem állhattam a csajt, és most sem.
És.... a híradós csaj? Az ő helyébe is léphetnél
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Azt majd Ő dönti el..... jah, Zoe, amúgy....... ÉN VAGYOK AZ APÁD!!!!!!!!
Nem... te az öcsém vagy Nii-chan
igen: chan... nem fejtem ki: nézzetek utána
Részvétem... de ha a végső mérleg pozitív, akkor minden jó