Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
megkezdtem a dugi cigisdobozom Szóval a leszokásom mostan meg vagyon szakítva, kisebb-rövidebb időre míg el nem fogy ez a dobozka...
most csúnyán nézek. legyél kitartóbb, így nem lehet leszokni
-
beküldve: 2009-04-24 16:21:36
(#23330) Helló mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen minjárt itt van sakuracon és majd egy akkora bulit fogunk csak hogy az csak na
Igen minjárt itt van sakuracon és majd egy akkora bulit fogunk csak hogy az csak na
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Nekem még most is távolinak tűnik.... Nagyon de nagyon távolinak :S
Három hét... amiből ráadásul a következő 4 napos... utána meg 2 napos és csak egy rendes... de akkor is... Addig még sok minden történhet
Három hét... amiből ráadásul a következő 4 napos... utána meg 2 napos és csak egy rendes... de akkor is... Addig még sok minden történhet
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-24 13:42:09
(#23328) Hihetetlen, mindjárt Sakuracon! Nem is olyan rég még nagyon távolinak tűnt ez az időpont. És most nemsokára eljövend!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
áhh...Hugi!!! XD
lógunk az infón, lógunk, mi? XD
nem mintha én nem ott lennék...XD
lógunk az infón, lógunk, mi? XD
nem mintha én nem ott lennék...XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-24 11:20:29
(#23326) Üdv. Üdv.
Na, infón vagyok, a drága nyuszi meghozta a netünket, és az órai munkával végeztem. Unalom a köbön. Majd délután beindul az élet, vagyis remélem.
És még egy irodalom órát ki kell bírnom. Nincs kedvem hozzá, nagyon nincs.
Réka; Te, mint fordító részt szoktál venni különböző eseményeken? Téged is lehet látni a MangaFan pultoknál?
(Remélem nem veszed tolakodásnak, csak úgy érdekel.)
Na, infón vagyok, a drága nyuszi meghozta a netünket, és az órai munkával végeztem. Unalom a köbön. Majd délután beindul az élet, vagyis remélem.
És még egy irodalom órát ki kell bírnom. Nincs kedvem hozzá, nagyon nincs.
Réka; Te, mint fordító részt szoktál venni különböző eseményeken? Téged is lehet látni a MangaFan pultoknál?
(Remélem nem veszed tolakodásnak, csak úgy érdekel.)
beküldve: 2009-04-24 09:33:50
(#23325) Jóóóóó reggelt Vietnám! Na jó, Fórum!
Jelentem süt a nap, a szél se fúj, és a nyelvvizsga előtti drukknak hála megkezdtem a dugi cigisdobozom (a dugi cigi lényege az, hogy úgy elrejtem, hogy cirka 2 óra keresés árán lelem fel, szóval csak nagyon idegbeteg állapotban túrom elő) Szóval a leszokásom mostan meg vagyon szakítva, kisebb-rövidebb időre míg el nem fogy ez a dobozka...
És még KETTŐT kell aludni vasárnap hajnalig, és ez a szám még mindig felháborító... cöcöcö
Szerk: És mivel látom, hogy egyedül vagyok ily kora reggel, vissza is megyek szakmai angol szavakat magolni... Bye!
Jelentem süt a nap, a szél se fúj, és a nyelvvizsga előtti drukknak hála megkezdtem a dugi cigisdobozom (a dugi cigi lényege az, hogy úgy elrejtem, hogy cirka 2 óra keresés árán lelem fel, szóval csak nagyon idegbeteg állapotban túrom elő) Szóval a leszokásom mostan meg vagyon szakítva, kisebb-rövidebb időre míg el nem fogy ez a dobozka...
És még KETTŐT kell aludni vasárnap hajnalig, és ez a szám még mindig felháborító... cöcöcö
Szerk: És mivel látom, hogy egyedül vagyok ily kora reggel, vissza is megyek szakmai angol szavakat magolni... Bye!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-24 09:55:37
Zabpehely: "Alister: TP írta az Igazi macskát is ? sry ha hülyeséget kérdezek ...."
Utánanéztem: igen
ohaioooo!
jajj ! az valami eszméletleeeeeeeeeeeen !bárcsak ienek lennének a kötelező olvasmányok !T.T
dolgozat íróknak : de jó is kicsinek lenni !
Sayoooouunaraaaaaaaaa!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: ∂z 2009-04-23 23:30:51
Franc, már azt hittem érdeklődsz irántam.
Hidd el, számomra továbbra is te vagy az egyik legérdekesebb fórumozó Ebből jöhet még.
Nézzek DragonBall Kait vagy ne nézzek DragonBall Kait? Nagyon szembetűnő a grafikai rásegítés?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-04-23 23:28:23
(#23321) Amúgy...
LOL, Morduk velem ijesztgeti az újoncokat!
Zabpehely: "Alister: TP írta az Igazi macskát is ? sry ha hülyeséget kérdezek ...."
Dzirun: Jó a sztori!
LOL, Morduk velem ijesztgeti az újoncokat!
Dzirun: Jó a sztori!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-24 00:20:21
beküldve: 2009-04-23 23:26:13
(#23320) ha lesz rá alkalom és érdeklődés.
érdeklődés lesz, vasárnap alkalom is
Megbeszéltük! Felkészülök.
Egyszerre vicces és fájdalmas.
igen, az, és valahányszor elmesélem nagyon jó nyár feelingem lesz
ha lesz rá alkalom és érdeklődés.
érdeklődés lesz, vasárnap alkalom is
-
A Márianosztráról jutott eszembe. Egyébként Cosa Nostra= szicíliai maffia, a szókapcsolat jelentése "mi ügyünk".
Köszönöm a magyarázatot!
Dzirun:
Köszönöm a gratulációt, végigolvastam!
És nagyon jó perceket okoztál nekem! Hát ez nagyon durva! Egyszerre vicces és fájdalmas.
Én is ilyet akaroook!*kalandvágyó*
Nekem más jellegű, de hasonlóan vicces sztorijaim vannak, majd személyesen mesélek, ha lesz rá alkalom és érdeklődés. (Most már kezdenek elfáradni az ujjaim a gépeléstől, nem kezdek neki a mesének. )
Alister:
A női börtön miatt?
Is. De én minden évben oda járok elszakadni és májat mérgezni, távol az itthoni szigortól. Sok barátom/haverom él ott, no meg a Keresztszüleim és az Unokanővérkém. És Ők nem tartanak semmilyen pórázon...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-23 23:00:23