Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
vonatozások közül az volt a kedvencem: ...
ha elolvastad gratulálok, kitartó vagy
Mad_chan: ha még egyszer beszólod, h csak 3 szavasakat írok egymás után 10* elolvastatok ezt veled
hosszú sztori
amikor egyik ismerősnőm telkére mentünk le. nagy többség lement dél körül, én meg egy haverommal estefele, volt nálunk vbk 3 üveg borból meg egy pezsi és 6 szalámis zsömi
megyünk-megyünk fogynak az üvegek... egyszer csak csöng a telefonom, 3 perc múlva szálljunk le máriafürdőalsón. bakker, 3 perc alatt kell összeszednünk minden cuccunkat? siettünk mint állat, 3 perc múlva megáll a vonat, leugrunk, haveromnak leesett a cipője, visszafut érte, közben üvöltözik velem a kaller, h hagyjam becsukódni az ajtót, mer indulna a vonat.
sikeresen lejutottunk, hívjuk a házigazdát, h hol vannak, azt mondták állomáson várnak. ők ott vannak. jobban körülnézünk, mi máriafürdőn vagyunk (nem alsón)
merre menjünk? végig a bicikliúton, megvárnak alsón. bicikliút? elindultunk valamerre (3 napi cuccal, bőőő) sétálunk-sétálunk, néha látunk 1-2 biciklist valszeg jó helyen járunk.
másfél órája megyünk elvileg a 2 falu 4 kilométerre van 1mástól. az ugye háromnegyed óra. hívnak minket h hol a halálban vagyunk, ők elindultak a bicikliúton velünk szembe és akkor biztos találkozunk és ők már mriafürdőalsón vannak. szóval mi merre vagyunk?
mondjuk feledkezzenek meg rólunk, partizzanak, mi majd megoldjuk vhogy. bánatunkban leültünk, elővettük a maradék szenvicseket, a fél üveg vbkt és a pezsit. eltelt még kb 1 óra.
felállunk elindulunk, megyünk ~20 métert. az ott nem egy tábla? de határozottan olyan. még 100 méter. igen, az egy vonatállomás. mg 150 méáter, megérkeztünk. szóval sikeresen ültünk 1 órát egy töltésen 300 méterre a céltól.
tanulság:
-ne higgy egy nőnek, ha azt mondja 3 perc múlva szálj le a vonatról, pláne ha a máv érkezési időpontjaira hivatkozva mondja ezt
-ne igyál mértéktelenül, ha utána tájékozódnod kell, mer nem találod meg a bicikliutat és a 3*hosszabb földúton kell menned utána
-ne add fel, mer 300 méterre a céltól fox leülni és még butábbra iszod magad
-ha fázol ne ülj egy órát, hanem vegyél fel egy pulcsit és ülj egy órát, különben megfázol
-legyen nálad tömény is, mer nem olyan nehéz
megyünk-megyünk fogynak az üvegek... egyszer csak csöng a telefonom, 3 perc múlva szálljunk le máriafürdőalsón. bakker, 3 perc alatt kell összeszednünk minden cuccunkat? siettünk mint állat, 3 perc múlva megáll a vonat, leugrunk, haveromnak leesett a cipője, visszafut érte, közben üvöltözik velem a kaller, h hagyjam becsukódni az ajtót, mer indulna a vonat.
sikeresen lejutottunk, hívjuk a házigazdát, h hol vannak, azt mondták állomáson várnak. ők ott vannak. jobban körülnézünk, mi máriafürdőn vagyunk (nem alsón)
merre menjünk? végig a bicikliúton, megvárnak alsón. bicikliút? elindultunk valamerre (3 napi cuccal, bőőő) sétálunk-sétálunk, néha látunk 1-2 biciklist valszeg jó helyen járunk.
másfél órája megyünk elvileg a 2 falu 4 kilométerre van 1mástól. az ugye háromnegyed óra. hívnak minket h hol a halálban vagyunk, ők elindultak a bicikliúton velünk szembe és akkor biztos találkozunk és ők már mriafürdőalsón vannak. szóval mi merre vagyunk?
mondjuk feledkezzenek meg rólunk, partizzanak, mi majd megoldjuk vhogy. bánatunkban leültünk, elővettük a maradék szenvicseket, a fél üveg vbkt és a pezsit. eltelt még kb 1 óra.
felállunk elindulunk, megyünk ~20 métert. az ott nem egy tábla? de határozottan olyan. még 100 méter. igen, az egy vonatállomás. mg 150 méáter, megérkeztünk. szóval sikeresen ültünk 1 órát egy töltésen 300 méterre a céltól.
tanulság:
-ne higgy egy nőnek, ha azt mondja 3 perc múlva szálj le a vonatról, pláne ha a máv érkezési időpontjaira hivatkozva mondja ezt
-ne igyál mértéktelenül, ha utána tájékozódnod kell, mer nem találod meg a bicikliutat és a 3*hosszabb földúton kell menned utána
-ne add fel, mer 300 méterre a céltól fox leülni és még butábbra iszod magad
-ha fázol ne ülj egy órát, hanem vegyél fel egy pulcsit és ülj egy órát, különben megfázol
-legyen nálad tömény is, mer nem olyan nehéz
ha elolvastad gratulálok, kitartó vagy
Mad_chan: ha még egyszer beszólod, h csak 3 szavasakat írok egymás után 10* elolvastatok ezt veled
-
Szerk: ∂z 2009-04-23 22:42:34
Mi, Cosa Nostrára? 

...

A Márianosztráról jutott eszembe. Egyébként Cosa Nostra= szicíliai maffia, a szókapcsolat jelentése "mi ügyünk".
Akkor vonatozzunk - és buszozzunk - Márianosztrára, mert az metál kis hely!

A női börtön miatt? 

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nyáron mehetünk
Juhú!

De ha céltalan a vonatozás az is tuti!

Mi, Cosa Nostrára?

nyáron mehetünk
Juhú!

De ha céltalan a vonatozás az is tuti!

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-23 22:28:03
vagyok és válaszoltam fórumtaliban is. vonatozás metál. nyáron mehetünk
betoltam egy pizzát, mindjárt durranok
-
Szerk: ∂z 2009-04-23 22:23:18
Hjajj Naruto-kun...!*megpróbál beléd kapaszkodni* Itt hagysz?*nagyot sóhajtva elenged* No jól van, menj csak, jó éjszakát, aludj jól!
Dzirun!!!
Azt hittem elmentél aludni.
LOL!!!
Mikor megyünk vonatozni?*kacsint*
Én még nem próbáltam, csak hallottam róla... De vonatozni amúgy is szeretek.

Dzirun!!!

Buli Mihonak=buli Dzirunnál
LOL!!!

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-23 22:18:49
Buli Mihonak=buli Dzirunnál
de rég volt vonatozás... de közeledik a nyár
jó8 Rapider, Narutó
de rég volt vonatozás... de közeledik a nyár
jó8 Rapider, Narutó
-
Szerk: ∂z 2009-04-23 22:16:08
beküldve: 2009-04-23 22:14:45
(#23307) HJa én eddig itt voltam de mek is aludni mert mingyá elalszok a gép előtt...kutyasétáltatás is volt
Úristen...
Na jóéjt!

Na jóéjt!

beküldve: 2009-04-23 22:08:11
(#23306) ... Van itt még valaki?
Hjajj, én úúúgy pörgök, hogy az hihetetlen!
Pedig holnap korán lesz az ébresztő.
De most annyira bulizhatnékom van..
Buli Mihonak=kocsma/koncert/szektáz s/házibuli/felülni a vonatra egy jó társasággal és csak menni-menni, míg el nem fogy a vitt alkohol.
Hjajj, én úúúgy pörgök, hogy az hihetetlen!

Buli Mihonak=kocsma/koncert/szektáz s/házibuli/felülni a vonatra egy jó társasággal és csak menni-menni, míg el nem fogy a vitt alkohol.

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-23 22:08:40
beküldve: 2009-04-23 21:49:02
(#23305) na jó éjszakát mindenkinek!!!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-23 21:34:01
(#23303)
Szerk: ∂z 2009-04-23 21:39:11
kedves, kawaiirashi barátaim , én mentem aludni . hosszú lesz a holnap......és még mindig nincs animax.....

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"