Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nyah, visszatértem.
Nosss, mi még személyesen nem találkoztunk, de remélem nem gond, ha azt mondom, szívesen benne lennék. Sőt, örömmel nyugtázom, hogy nem csak én vagyok ilyen "őrült", hogy magához csábítgatja a társaságot. Már én is említettem többször a Fórumtalálkozó topicban, hogy hozzánk simán lehet jönni hétvégén.
Szóval ha így benne vagytok a szervezgetésben, és esetleg Nektek nem is alkalmas épp a ház/lakás az én potzám a Ti portátok.
Jaj, remek nyár elé nézünk. Épp most beszélgetek kedves nővéremmel, Kaminagával, hogy majd nyáron szívesen látom a fórumtalálkozós társaságot nálunk egy ilyen 2; 3 vagy akár 4 napra is. Tervbe van, de gondoltam előre szólok erről, és majd tervezzük folyamatosan. Remélem benne lesztek egy páran.
Nosss, mi még személyesen nem találkoztunk, de remélem nem gond, ha azt mondom, szívesen benne lennék. Sőt, örömmel nyugtázom, hogy nem csak én vagyok ilyen "őrült", hogy magához csábítgatja a társaságot. Már én is említettem többször a Fórumtalálkozó topicban, hogy hozzánk simán lehet jönni hétvégén.
Szóval ha így benne vagytok a szervezgetésben, és esetleg Nektek nem is alkalmas épp a ház/lakás az én potzám a Ti portátok.
Szia miho!!!!!!!!!!!!!!
Én meg naruto biztos hogy megyünk ha lesz mert nélkülünk unatkoznátok
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-04-23 20:43:53
Én benne vagyok, és Téged is szívesen látlak. És remélem lesz alkalmunk megismerni egymást, ha máskor nem, akkor majd a Conon. És a házunk tökéletesen alkalmas, tágas, kerttel, és szép "vidéki" tájjal. De szívesen benne vagyok bármilyen "elvetemültnek" nevezett dologba, ha a társaságról van szó.
beküldve: 2009-04-23 20:42:10
(#23284) Na mentem fürödni maj talán még visszajövök..
Addig is Bye!
Addig is Bye!
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Nyah, visszatértem.
Jaj, remek nyár elé nézünk. Épp most beszélgetek kedves nővéremmel, Kaminagával, hogy majd nyáron szívesen látom a fórumtalálkozós társaságot nálunk egy ilyen 2; 3 vagy akár 4 napra is. Tervbe van, de gondoltam előre szólok erről, és majd tervezzük folyamatosan. Remélem benne lesztek egy páran.
De nagyon!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Pendulum rajongó vagy?? Az jó dolog..
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Mit értesz az alatt, hogy fesztes?????
Képregényfesztivál.
És hogy ne legyen egyszavasz hsz, mert azt nem szeretjük, ezért tessék.
Jééé, megszállott lettem.
beküldve: 2009-04-23 20:35:31
(#23279) beküldve: 2009-04-23 20:34:53
(#23278) Conon lesz Pendulum?xD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-23 20:34:44
(#23277) Mit értesz az alatt, hogy fesztes?????
beküldve: 2009-04-23 20:32:43
(#23275) Zabikám; leszel olyan aranyos, és kedves (enélkül is az vagy), de megadod az MSN címed? Most épp begyűjtöm a Fesztes emberek címeit, és jól felveszem őket.
beküldve: 2009-04-23 20:32:28
(#23274) Én bátyámmal csinálom