Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-23 18:52:23
(#23227) beküldve: 2009-04-23 18:39:09
(#23226) Vissza is érkeztem.
Különleges képességek? Inkább nem szólok, erről hagylak irogatni. Per pill semmi nem jut eszembe, viszont itt páran, akik régebb fórumoznak, és akik épp nincsenek fönn, azok pár tulajdonságot asszem tudnának mondani H különleges van-e azok között a tulajdonságok között azt nem tom.
Különleges képességek? Inkább nem szólok, erről hagylak irogatni. Per pill semmi nem jut eszembe, viszont itt páran, akik régebb fórumoznak, és akik épp nincsenek fönn, azok pár tulajdonságot asszem tudnának mondani H különleges van-e azok között a tulajdonságok között azt nem tom.
a nap 24 órájában dumálni? én régebben álmomban is ontottama hülyeséget
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
beküldve: 2009-04-23 18:35:16
(#23224) Hmmm, különleges képesség? Halálra idegesíteni másokat és folyamatosan megállás nélkül a nap 24 órájában dumálni mindenféle baromságról.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
alister az aláírásod én szeretema békákat is xDDD
Franc, már azt hittem érdeklődsz irántam.
Hidd el, számomra továbbra is te vagy az egyik legérdekesebb fórumozó Mindjárt összejön a 2000. postom, whoa. O_O
Akkor csak így tovább!Pár órára el.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-23 18:23:12
Hanon: Költői kérdés volt És szvsz már az előző is ült
Franc, már azt hittem érdeklődsz irántam.
Mindjárt összejön a 2000. postom, whoa. O_O
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Berosálok... még egy Terry Pratchett fan.....
Sir Terry metál Hanon: Költői kérdés volt És szvsz már az előző is ült
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-23 17:42:43
(#23218) Én képes vagyok halálra idegesíteni az embereket... ez különleges képesség nem?
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
ez pedig 1 fontos téma kérem én speciel ujjaimat betudom úgy "hajlítani" h olyan mintha kitörtének ááá ezzel kábítoma népet
Szerintem említetted.
Most mondhatnék valami vicceset az "és milyen képességed van" kérdésre, de nincs kedvem.
Most mondhatnék valami vicceset az "és milyen képességed van" kérdésre, de nincs kedvem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Segíthet neked De még úgy sem tudnátok legyőzni Kedves Ajite... vagy inkább K
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-23 17:28:05
(#23214) Berosálok... még egy Terry Pratchett fan.....
1 éve nem találkoztam más fórumokon, de sehol máshol sem, TP-fannal. Pláne nem kettővel...
Alister, segíts nekem az Új Világ megteremtésében (és L legyőzésében!)
U.i.: javaslat a fórum üzemeltetőének: ha ez így megy tovább, oktarin színű hátteret követelünk, mint Terry Pratchett-fan etnikum!
1 éve nem találkoztam más fórumokon, de sehol máshol sem, TP-fannal. Pláne nem kettővel...
Alister, segíts nekem az Új Világ megteremtésében (és L legyőzésében!)
U.i.: javaslat a fórum üzemeltetőének: ha ez így megy tovább, oktarin színű hátteret követelünk, mint Terry Pratchett-fan etnikum!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."