Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
fogadok enem ne pipálsz le
mindenki jobban jár ha nem olvassa el szerintem
nah eltévesztettema házszámot... an midnegy ezt álmodtam:P
a balatonon voltam ott úsztam és elúsztam messze és volt cápa a vízben stb.. és én ugráltam köveken úgy jutottam el a messzi tájra ahol kitört a vulkán mellesleg és én meg leszólítottam embereket h h jutok vissza hát a japcsi fejű spanyolok nem tudtak maygarul de mutatták h jön a 148-as szal oda úsztam közbe a lábamba ment 1 kullancs és a buszvezető nem akart felengedni további borzalmas részletekre nem emlékszem^^
mindenki jobban jár ha nem olvassa el szerintem
nah eltévesztettema házszámot... an midnegy ezt álmodtam:P
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
Szerk: annaka:3 2009-04-23 16:15:26
Miho: mi a kedvenc szaloncukrod? Nekem a kókuszos
majdnem epres-t írtam -.-
Nekem is! Meg igazából sorolhatnám, hogy melyik még. Az tetszik a szaloncukorban a leginkább, hogy 1-2 falatnyi és ízlésesen be van csomagolva.*csomagolás őerverz*
Amúgy ha már szaloncukor é csoki, mindenben a marcipános a nyerő nálam, de szerintem ezt már említettem.
Szia Zabpehely!!!
Nem vagy lökött, erre az előjel dologra már én is gondoltam... Jajj...!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-23 16:14:30
Sziaaaa ^^
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-23 16:09:23
(#23178) hef ! Nekem is elég nyomasztó álmaim vannak mostanában ! lehet h ez jelent valamit ? lehet h vmi előjel ?
am hello mindenki !
Shuichi : fúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúúúúúúú j mazsola , fúúúúúúúúúúúúúúú új !savanyúcukor 4ever !!!!!!!!!!!!!!és van epres szaloncukooooooooor !
Te jó ég , de lökött vagyok !XD
am hello mindenki !
Shuichi : fúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúúúúúúú j mazsola , fúúúúúúúúúúúúúúú új !savanyúcukor 4ever !!!!!!!!!!!!!!és van epres szaloncukooooooooor !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-23 16:12:33
nem követek el bűnt
de az epres tényleg finom tegnap ettem epres fagyit
mára elfogyott:S Eper forever =mindenben)
de az epres tényleg finom tegnap ettem epres fagyit
mára elfogyott:S Eper forever =mindenben)
majdnem epres-t írtam -.-
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-23 16:07:50
SZALOMCUKOOOR!!! Imádom!
A nyalókát meg... Azt a nagy csavartat! Azt a csupa színest.
A nyalókát meg... Azt a nagy csavartat! Azt a csupa színest.
A mazsolást? Nem szereted? Bűnt követsz el. A mazsolás-mogyorós csoki verhetetlen. Meg az epres.
Miho: 1et értek. Cukorka, na talán, de ha savanyú, és ha nagyooon, ak inkább nem
Miho: 1et értek. Cukorka, na talán, de ha savanyú, és ha nagyooon, ak inkább nem
hát savanyú cukron kívül én sem szoktam mást sokat enni... karácsonykor szaloncukor de mást nem igen... viszont a nyalókát szeretem
pl.: savanyú cukor
Bleeee... Ha már édesség, legyen édes. Amúgy se vagyok valami nagy cukorkás... Se cukorka se gumicukor.
mentás csoki...? konkrét példa? biztos szeretem nem tudom
és azért én se eszek meg mindent... pl a mazsolás csokikat nem szeretem mák alapanyagú dolgokat megint nem...
és azért én se eszek meg mindent... pl a mazsolás csokikat nem szeretem mák alapanyagú dolgokat megint nem...
Igen, reklám. Amiben nincs de! XD
Hát igen, lényegében tisztább.
Shuichi: sztem neked tiszta mind1. Amig vmi édességből van, addig nincs gond. Csak azt ne mond h amentás csokit is szereted.
Hát igen, lényegében tisztább.
Shuichi: sztem neked tiszta mind1. Amig vmi édességből van, addig nincs gond. Csak azt ne mond h amentás csokit is szereted.
Szerk: Zoé 2009-04-23 15:58:52
Keserű csoki is jó köszi
amúgy szeretem a savanyú dolgokat... mármint édességben... mármint pl.: savanyú cukor
amúgy szeretem a savanyú dolgokat... mármint édességben... mármint pl.: savanyú cukor
beküldve: 2009-04-23 15:53:25
(#23169) Zoe: idézet from Nis de! reklám?
Az ásványvíz... elég kényes téma. De még mindig biztatóbb a tisztasága, mint a klóros csapvízé.
Az ásványvíz... elég kényes téma. De még mindig biztatóbb a tisztasága, mint a klóros csapvízé.
Én jobb kifogást tudok, ez a pohárkás nem jó, és ne minden esetben kimentő ok, de ez:
Dzirun: hát igen. Ezek a mai fiatalok, és ez a világ. És az sincs aki példát mutasson nekik. Hát...
Panni: ásványvizet én kb 3 hónapja nem ittam.
És nem egészen egészséges. Főleg ha sokat iszol belőle.
Engem doktornő tiltott el.
Shuichi: te komoly édességfüggő vagy. Kérsz csokit? Igaz keserű...
Ez orvosság!
XDDzirun: hát igen. Ezek a mai fiatalok, és ez a világ. És az sincs aki példát mutasson nekik. Hát...
Panni: ásványvizet én kb 3 hónapja nem ittam.
És nem egészen egészséges. Főleg ha sokat iszol belőle.
Engem doktornő tiltott el.
Shuichi: te komoly édességfüggő vagy. Kérsz csokit? Igaz keserű...
Szerk: Zoé 2009-04-23 15:50:17