Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sziaaa!!!
Már én is nagyon várom, tök jóóó lesz!!
Nosss... Régebben még álomnaplót is vezettem. Elemeire bontottam az álmokat és igen, megfejtettem őket. Van egy tök jó álmoskönyvem is - nem a Krúdy féle - az sokat segített.
A mostaniakat még nem mertem fejtegetni.
Már én is nagyon várom, tök jóóó lesz!!
Miho: Legalább jó boszorkányhoz méltón meg is fejtetted álmaid?
Nosss... Régebben még álomnaplót is vezettem. Elemeire bontottam az álmokat és igen, megfejtettem őket. Van egy tök jó álmoskönyvem is - nem a Krúdy féle - az sokat segített.
A mostaniakat még nem mertem fejtegetni.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-23 14:19:09
beküldve: 2009-04-23 14:10:34
(#23136) Hali!
Ugye, hogy milyen jó dolog ez az iskolai könyvtár?
Lassan kezd kiégni az agyam a szakmai angol szövegektől, és azt számolom, mennyit kell még aludni vasárnap hajnali négyig. (HÁRMAT! Felháborító...)
Úúúúúgy mennék már! Életem első fórumtalija! *szétizgulja az agyát*
Ugye, hogy milyen jó dolog ez az iskolai könyvtár?
Lassan kezd kiégni az agyam a szakmai angol szövegektől, és azt számolom, mennyit kell még aludni vasárnap hajnali négyig. (HÁRMAT! Felháborító...)
Úúúúúgy mennék már! Életem első fórumtalija! *szétizgulja az agyát*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A mostaniak inkább nyugtalanok, semmint rémísztőek. H jól emlékszem tegnap előtt álmodta a következőt:
Menekültem. Elenite nem is tudtam mik elől, aztán elém vágott egy szárnyas kutya - fajtáját tekintve rotweiler - és vicsorgott rám. Kikerültem és berohantam egy házba. Bent majdnem leütöttük egymást egy - számomra idegen, de álmomban ismert - fiúval. Karon ragadtam és futni kezdtünk egy terem felé. Magunkra zártuk az ajtót.
Jobbra nyílt egy elfüggönyzött rész. Kiderült, hogy egy fürdő. Erre a srác ledobálta a ruháit és elment zuhanyozni. Én meg tátott szájjal néztem utána, mert megrökönyödtem, hogy egy ilyen veszélyes helyzetben elment zuhanyozni.
Mire visszafordultam az ajtóhoz, az üvegajtóvá illetve üvegfallá alakult.
Szinte azonnal megjelent mögötte egy kampós orrú öreg, aki átlépett az üvegen ás mindenféléket elkezdett magyarázni - már nem is emlékszem miket, csak arra emlékszem, hogy nagy marhaságok voltak.
Innentől nem emlékszem...
Sokszor van olyan, hogy nem is az álom cselekménye elvont, hanem a helyszínek.
Menekültem. Elenite nem is tudtam mik elől, aztán elém vágott egy szárnyas kutya - fajtáját tekintve rotweiler - és vicsorgott rám. Kikerültem és berohantam egy házba. Bent majdnem leütöttük egymást egy - számomra idegen, de álmomban ismert - fiúval. Karon ragadtam és futni kezdtünk egy terem felé. Magunkra zártuk az ajtót.
Jobbra nyílt egy elfüggönyzött rész. Kiderült, hogy egy fürdő. Erre a srác ledobálta a ruháit és elment zuhanyozni. Én meg tátott szájjal néztem utána, mert megrökönyödtem, hogy egy ilyen veszélyes helyzetben elment zuhanyozni.
Mire visszafordultam az ajtóhoz, az üvegajtóvá illetve üvegfallá alakult.
Szinte azonnal megjelent mögötte egy kampós orrú öreg, aki átlépett az üvegen ás mindenféléket elkezdett magyarázni - már nem is emlékszem miket, csak arra emlékszem, hogy nagy marhaságok voltak.
Innentől nem emlékszem...
Sokszor van olyan, hogy nem is az álom cselekménye elvont, hanem a helyszínek.
Szerk: ∂z 2009-04-23 14:02:22
LOL! Ez nagyon tetszik nekem... Majd a magyar óráimon elmesélem a kis lurkóknak, hogy Petőfinek igenis van egy félelmetes oldala is - már ha megengeded.
Én két nagyon rémísztő álmomra emlékszem, még gyerek koromból.
1. Hókuszpókusz (lásd Hupikék törpikék ) meg akart főzni egy nagy üstben én meg ordítottam, hogy "Ne, ne egyél meeeg!" Mikor felébredtem, az ágyam mellett térdeltem és a párnámat püföltem.
2. A régi Fény utcai piacon voltam, elvesztettem a szüleim, és ahelyett, hogy megtaláltam volna őket, egy hatalmas T-rex indult meg felém. Rohantam, és át akartam mászni egy kerítésen, de túl magas volt...
A mostani álmaim... sokkal betegesebbek.
Én két nagyon rémísztő álmomra emlékszem, még gyerek koromból.
1. Hókuszpókusz (lásd Hupikék törpikék ) meg akart főzni egy nagy üstben én meg ordítottam, hogy "Ne, ne egyél meeeg!" Mikor felébredtem, az ágyam mellett térdeltem és a párnámat püföltem.
2. A régi Fény utcai piacon voltam, elvesztettem a szüleim, és ahelyett, hogy megtaláltam volna őket, egy hatalmas T-rex indult meg felém. Rohantam, és át akartam mászni egy kerítésen, de túl magas volt...
A mostani álmaim... sokkal betegesebbek.
egy szóval se mondtam, h az enyém nem az
szerintem semmi extra indok nem volt rá, nem nagyon emléxem, csak arra, h rossz volt
szerintem semmi extra indok nem volt rá, nem nagyon emléxem, csak arra, h rossz volt
-
de régebben mindig Petőfi csontváza üldözött lóháton és a fülembe üvöltözte a 12 pontot és nagyon ijesztő volt
...
És meg Te nevezed Alister elméjét betegesnek?!
Volt valami kiváltó oka ennek az álmodnak? Nehogymár csak úgy ilyesmit álmodjon az ember...
Amúgy elhiszem, hogy ijesztő volt, brr...*megborzong*
beküldve: 2009-04-23 13:00:52
(#23130) engem is érdekelne Alister beteges elméjének torz szüleménye
én kb soha nem emléxem az álmaimra,
én kb soha nem emléxem az álmaimra,
de régebben mindig Petőfi csontváza üldözött lóháton és a fülembe üvöltözte a 12 pontot és nagyon ijesztő volt
-
Van kedved elmesélni, hogy pontosan mit álmodtál, Alister?
Itt azért nem, de msnen fent vagyokilletve most öcsém fog ide szemtelenkedni (hogy nem bírt péntekig Egerben maradni... ), de pölö este fent leszek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-23 12:39:24
Volt egy nagyon bizarr álmom... úgy értem, nagyon. És nem, nem voltak benne csápok, melegbárok vagy hasonlók, egyszerűen csak hétköznapi módon volt bizarr. Na mindegy.
Nekem is az volt. De - akárcsak Panninak - már napok óta. Mindenféle groteszk látványelem, rémísztő, de még mindig nem rémálomnak mondanám. Csak olyan össze-vissza zagyvaság az egész. És emiatt nem is nagyon pihentető az alvás, mert egész éjjel agyalok.
Van kedved elmesélni, hogy pontosan mit álmodtál, Alister?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-23 12:01:57
én meg napok óta rémálmokkal küszködök...:S nah mentem vége a dupla infómnak. sziaaasztook
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
Szerk: annaka:3 2009-04-23 11:33:22
Sziasztok mindenkik!
Majd tessék jelentkezni és csupa jót mesélni!
Volt egy nagyon bizarr álmom... úgy értem, nagyon. És nem, nem voltak benne csápok, melegbárok vagy hasonlók, egyszerűen csak hétköznapi módon volt bizarr. Na mindegy."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ohaiooooooo!
Sayonaraaaaaa!
Sayonaraaaaaa!
Hát ez nagyon édes volt!
Amúgy szervusztok!^^
Ma érzem, hogy jó napom lesz... És remélem, hogy nem csapnak be a megérzéseim! Mert hát... Szinte minden ezen megérzések ellen szól:
1. valamelyik szomszédom fúrjunk-faragjunk-at játszik, és olyan, mintha a fülem mellett csinálná. Az ilyen hangoktól mindig el kezd fájni a fejem...
Még jó, hogy idén nincs vizsgaidőszakom... Tuti most átrobognék a tankönyveimmel és fejbevágnám velük a kis ezermestert...
2. borús, de leginkább szeles az idő, ettől viszont fájnak a varrataim és a bokám is.
Bár a borult ég tényleg nem gond, mert szeretem...
... Szóval nem tudom így hogy lesz jó napom. De majd meglátjuk...
Lehet, hogy meglepetés vendégem lesz? *a gondolat okozta örömében körbeforog a gurulós székével* Az csudi jó lenne!
(De nincs nekem olyan szerencsém... )
Nah de... Ennyi volt az agymenésem - azt hiszem...
Majd tessék jelentkezni és csupa jót mesélni!
beküldve: 2009-04-23 10:30:28
(#23123) jóóóó napot:P ó kezdem szeretni az infót xD
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"