Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-22 20:38:47
(#23092) az ész csodái, anonimus.org-nak hála végre megláthattam az új animax oldalt
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Nagykőrös..
Azok kedvéért akik nem tudják hol van, rögtön Kecskemét mellett. Különben nálunk is volt már vihar, ed úgylátszik megint lessz...
én csongrádi vok és valszeg mi felőlünk ment hozzátokXDAzok kedvéért akik nem tudják hol van, rögtön Kecskemét mellett. Különben nálunk is volt már vihar, ed úgylátszik megint lessz...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-04-22 20:27:39
(#23090) Na jó most már villámlik is szoval kilövöm a gépet, fürdök és beülök az Animax elé Narutot nézni!
Jó csevegést továbbra is, és nézzetek ám Animaxot!
Jó csevegést továbbra is, és nézzetek ám Animaxot!
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
beküldve: 2009-04-22 20:21:22
(#23089) Nagykőrös..
Azok kedvéért akik nem tudják hol van, rögtön Kecskemét mellett. Különben nálunk is volt már vihar, ed úgylátszik megint lessz...
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Najó tényleg....xD
és az sem igaz,hogy Fradi hanem Ligaválogatott xD
De kis..... vagyok xD
Na én is megyek puszilok mindenkit :P
és az sem igaz,hogy Fradi hanem Ligaválogatott xD
De kis..... vagyok xD
Na én is megyek puszilok mindenkit :P
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-22 20:20:54
beküldve: 2009-04-22 20:19:06
(#23087) nálunk csak volt vihar
Ajjajj!Itt vihar lessz! Asszem lassan ki kell kapcsolni a gépet..
hol lesz vihar?
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
Szerk: Zoé 2009-04-22 20:18:06
beküldve: 2009-04-22 20:17:12
(#23084) Nálatok is ilyen az idő???
1-0 Fradinak és jól játszanak a fiúk
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-22 20:15:11
(#23081) A román oldalnak jó a desingje.
De azért még maradok!
De azért még maradok!
beküldve: 2009-04-22 20:14:35
(#23080) Fradi-Milan xD
Hajráf Fradi!xD
Hajráf Fradi!xD
Mi a román honlap címe?
animaxtv.roVigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-04-22 20:10:59
(#23078) Mi a román honlap címe?