Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem értem, nekem sikerült, csak néha van az, hogy nem sikerül.
én 3 böngészőt próbáltam már operába már 20 milliószór frissítettem és nem jön be, a fórumra meg karbantartást írVigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Egykék háttérnek kéne lennie?
Milyen hír?Nekem ez nincs meg...
nem vagy egyedül, nekem csak az új a román oldalon jön be a magyaron a régi vanXDMilyen hír?Nekem ez nincs meg...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-04-22 20:06:08
(#23074) Egykék háttérnek kéne lennie?
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Komolyan nem tom. Nekem a link is működik.
mibe nézed?lehet explorerbe kéne próbálnom:/
3 böngészőbe ilyen, ezt nem hiszem elXD
bezzeg a román animax oldala bejön újként-.-
de most már tom milyen fajta lesz, úgy tűnik egységesítették az oldalakat, ez a fajta nekem nem tetszik:S
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-04-22 20:05:49
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-04-22 20:00:45
Szerk: Zoé 2009-04-22 19:58:58
De, az animaxtv.hu megújult. Bár nagyon nem néztem szét rajta.
nekem még nem újjult meg csak egyszer régen de az már jó régen voltXDakkor váltott kék dizireXD
rámentem és semmi
ugyanazok a hírek ugyanolyan disi, semmi változás
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-04-22 19:57:49
Szerk: baniaa3 2009-04-22 19:56:37
fogalmam sincs... majd ha arra járok megnézem és értesítelek, ha ráér
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"