Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ne tedd 
Melyiket? A négyet olvastad már?

Melyiket? A négyet olvastad már?

A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-22 17:50:17
(#23016) Ohayo!
Látom te is Nana fan vagy
+ DeathNote...
vagy tévedek?
Én majd csak conon vásárolgatok mangát... most időm sincs, meg még pénzem se
Látom te is Nana fan vagy

Én majd csak conon vásárolgatok mangát... most időm sincs, meg még pénzem se

A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Köszi jól vagyok! Veled mi újság?
Én is. Semmi különös. Keresztrejtvényt oldok és narutot nézek.

Szerk: Zoé 2009-04-22 17:44:16
beküldve: 2009-04-22 17:41:18
(#23013) beküldve: 2009-04-22 17:31:52
(#23012) beküldve: 2009-04-22 17:22:24
(#23010) Trombita? Jujj mikor a fiúk 3an összeállnak, és a folyosót jó helynek tartják a gyakorláshoz. ak...
Mondhatsz neki, esetleg egyedül ha tanulok más kottát. De most az animék vannak előtérben. És egy darabig maradnak is, főleg ha a vizsgáknak vége lesz. Összeszedtem pár kottát: Bleach, Inuyasha -stb pl mint az: Európa, igaz csak félig találtam meg.
Miho: bezony. pedig 5-ben de szivesen mentem órára. Ahogy hallottam a csöngőt rohangáltam egyikről a másikra. Most inkább elrejtőznék. És holnap megint lüke furulyazenekar, pénteken meg gitár.
De csak ezt az évet húzzam ki, és tudjam végre rábeszélni anyut h ne aggódjon, mer 100 h fölvesznek rajzra, és vegyenek is föl, és ak meg leszek nyugodva.
Osztálytársaim úgyis ugyanabba a suliba jönnek csak zenére, egyik sráctól majd lopom a kottákat. XD

*pont ő beszél mikor 3 hete szintén a folyosón gitározgatott egy 7-essel...*
Mondhatsz neki, esetleg egyedül ha tanulok más kottát. De most az animék vannak előtérben. És egy darabig maradnak is, főleg ha a vizsgáknak vége lesz. Összeszedtem pár kottát: Bleach, Inuyasha -stb pl mint az: Európa, igaz csak félig találtam meg.

Miho: bezony. pedig 5-ben de szivesen mentem órára. Ahogy hallottam a csöngőt rohangáltam egyikről a másikra. Most inkább elrejtőznék. És holnap megint lüke furulyazenekar, pénteken meg gitár.

De csak ezt az évet húzzam ki, és tudjam végre rábeszélni anyut h ne aggódjon, mer 100 h fölvesznek rajzra, és vegyenek is föl, és ak meg leszek nyugodva.
Osztálytársaim úgyis ugyanabba a suliba jönnek csak zenére, egyik sráctól majd lopom a kottákat. XD

Nah ez igen...
Én régen trombitán tanultam... de nem bírtam sokáig... mármint jó volt, meg ment is... csak kedvem ment el tőle...
Játszál Mozart-ot
Kérd meg a tanárt, hogy azt kelljen
Azt nagyon szeretem... főleg a Requiemből a Dies Irae-t...

Én régen trombitán tanultam... de nem bírtam sokáig... mármint jó volt, meg ment is... csak kedvem ment el tőle...
Játszál Mozart-ot

Örömteli, de csak azér, mer 4 év alatt 3 tanárom volt, minek következtében 3szor kezdtem újra az egészet, és minden tanár máshogy tanitott. És a mostani nem a legjobb, olyan kottákat ad, h füldugó kell hozzá. 4 oldalasom van most és egy 3 oldalas.
A 4-es olyan mintha Bartók Béla irta volna, kövezzen meg aki szereti, de sekundokban kottát irni csak olyan tud aki süket. De h nekem ezeket még el is kell jászani az már emberkinzás annak is aki hallgatja.
A 4-es olyan mintha Bartók Béla irta volna, kövezzen meg aki szereti, de sekundokban kottát irni csak olyan tud aki süket. De h nekem ezeket még el is kell jászani az már emberkinzás annak is aki hallgatja.

Igen... csak azt olvastam, mert még csak azt adtad kölcsön
Ideje lenne a többit is...

Ideje lenne a többit is...

Gyere MSN-re
Igen-igen délben - de azt hiszem olyan hajnali 3 és fél 4 közt alhattam el.
Az, hogy elmaradt a zongora órád, nem tudom mennyire örömteli hír - én biztos nem örülnék neki.

Az, hogy elmaradt a zongora órád, nem tudom mennyire örömteli hír - én biztos nem örülnék neki.

beküldve: 2009-04-22 16:37:03
(#23003) Hjáááááááá!!!!
Parasikoly, nem mondod hogy te ismered Terry Prachett-et??
Márpedig akinek Ankh-Morpork történelméről szól az aláírása, az igazi fan lehet
A Kisisteneken és a Bűbájos Bajok-on kívül mindet olvastam!
Ez annyira jó, mert szinte senki sem ismeri, és nem értik miről beszélek amikor azt mondom: A kedvenc színem az OKTARIN
Amúgy Shuichi L. barátunk is ismeri, bár csak a Mágia Színét olvasta, mert egyszer kölcsönadtam neki
Parasikoly, nem mondod hogy te ismered Terry Prachett-et??
Márpedig akinek Ankh-Morpork történelméről szól az aláírása, az igazi fan lehet

A Kisisteneken és a Bűbájos Bajok-on kívül mindet olvastam!
Ez annyira jó, mert szinte senki sem ismeri, és nem értik miről beszélek amikor azt mondom: A kedvenc színem az OKTARIN

Amúgy Shuichi L. barátunk is ismeri, bár csak a Mágia Színét olvasta, mert egyszer kölcsönadtam neki

"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."