Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ja. Értem
Délben keltél? Nyah. Én meg ma tiszta lüke órákon voltam. Össz 2ő volt magyarnyelvű. De, nem volt zongora, mer 1-4-esek szerepelnek, és a tanárnőmnek kisérni kell őket zongorával.
A nap itt is süt, de kiséri a szél.
Délben keltél? Nyah. Én meg ma tiszta lüke órákon voltam. Össz 2ő volt magyarnyelvű. De, nem volt zongora, mer 1-4-esek szerepelnek, és a tanárnőmnek kisérni kell őket zongorával.
A nap itt is süt, de kiséri a szél.
Szerk: Zoé 2009-04-22 16:31:52
Tavaly végeztünk, de öreg-diák tali minden évben van.
Nekem... elég rövid mivel délben keltem. Itt amúgy nagyon jó idő van, előbb voltam kint tornázni, és a nap csak úúúgy süt!
Nekem... elég rövid mivel délben keltem. Itt amúgy nagyon jó idő van, előbb voltam kint tornázni, és a nap csak úúúgy süt!
Szia.
Öreg diák találkozó? Hányadikos? Vagyis mikor végeztetek hányadikosak voltatok, és már találkozó?
Egész jó. Azon kivül h itt úgy fúj a szél, h jobb ha ki sem merészkedsz.
Neked milyen napod volt?
Öreg diák találkozó? Hányadikos? Vagyis mikor végeztetek hányadikosak voltatok, és már találkozó?
Egész jó. Azon kivül h itt úgy fúj a szél, h jobb ha ki sem merészkedsz.
Neked milyen napod volt?
Szerk: Zoé 2009-04-22 16:25:31
beküldve: 2009-04-22 16:13:12
(#22999) Szép napot, drágáim!^^
Pénteken sor kerül az első öreg-diák találkozómra! Elég... furcsa érzés... Kíváncsi leszek hányan leszünk a volt osztályomból, remélem sok ismerőssel - vagy legalábbis a kemény maggal - találkozhatok majd.
Amúgy milyen napotok volt?
Pénteken sor kerül az első öreg-diák találkozómra! Elég... furcsa érzés... Kíváncsi leszek hányan leszünk a volt osztályomból, remélem sok ismerőssel - vagy legalábbis a kemény maggal - találkozhatok majd.
Amúgy milyen napotok volt?
beküldve: 2009-04-22 15:43:24
(#22998) Sziasztok. Ki hogy van?
Mad-chan: bezony. Velem a Alister már túlerőben lesz.XD
Alister: Nem vagyok kislány, te vagy idős keresztpapi.
Parasikoly: gondolom h nekem szólt a múltkori pár: -.- -ilyen hsz-emér. És nem csinálok többet olyat.
Örüljetek már h (részben) átálltam. Legalább nem fogom direkt csinálni az 1szavas hsz-eket.
Mad-chan: bezony. Velem a Alister már túlerőben lesz.XD
Alister: Nem vagyok kislány, te vagy idős keresztpapi.
Jó, golfcipő le, ak legyen...szöges?
Parasikoly: gondolom h nekem szólt a múltkori pár: -.- -ilyen hsz-emér. És nem csinálok többet olyat.
Ha mégis, ak vmit még beirok, aminek semmi köze nem lesz semmihez, de azér beirom.
Örüljetek már h (részben) átálltam. Legalább nem fogom direkt csinálni az 1szavas hsz-eket.
beküldve: 2009-04-22 15:16:58
(#22997) Jó napot!
Mi jó történik mostanság veletek?
Mi jó történik mostanság veletek?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-22 13:55:44
(#22996) Heló így a suliból! Matek helyett infó van, ennek betudható a holnapi dupla matek
Mindenesetre még egy tesi vár rám, majd az orvoslátogatás ugyebár a térdeim miatt. (Egy kicsit kórusra is be kell mennem.) Amint hazaértem nekifutásból belevetem magam puha ágyikómba, és egy akkorát alszom, hogy majd este jelentkezem! Jók legyetek!
Mindenesetre még egy tesi vár rám, majd az orvoslátogatás ugyebár a térdeim miatt. (Egy kicsit kórusra is be kell mennem.) Amint hazaértem nekifutásból belevetem magam puha ágyikómba, és egy akkorát alszom, hogy majd este jelentkezem! Jók legyetek!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-22 13:08:01
(#22995) Nekem még a régi animax oldalt mutatja. Lehet itt is megjelent a Twilight Zone szindróma, mint cinemassacren lol. Mondjuk az már be sem tölt ma hajnal óta.
És ezennel tudatosult bennem, hogy nincs Animaxunk. Pedig a káröröm milyen jó érzés, szegény UPC-seknek elvették, ráadásul az még drágább is. Erre most minket, szegény DIGIseket is megfosztanak tőle - legalábbis Kőbányán már egy ideje nincs. Először azt hittem a nagy feketeségre, hogy csak adáshiba, de mikor már második nap is ugyanez ment kezdett gyanús lenni a dolog.
Nem hiszem el, hogy ennyire nem lenne igény rá. Amatőrök.
Sziget: valahogy mindig sikerül úgy összeválogatni az előadókat, hogy engem pont nem érint egyik sem. Viszont egy napra lehet megint kinézek.
És ezennel tudatosult bennem, hogy nincs Animaxunk. Pedig a káröröm milyen jó érzés, szegény UPC-seknek elvették, ráadásul az még drágább is. Erre most minket, szegény DIGIseket is megfosztanak tőle - legalábbis Kőbányán már egy ideje nincs. Először azt hittem a nagy feketeségre, hogy csak adáshiba, de mikor már második nap is ugyanez ment kezdett gyanús lenni a dolog.
Nem hiszem el, hogy ennyire nem lenne igény rá. Amatőrök.
Sziget: valahogy mindig sikerül úgy összeválogatni az előadókat, hogy engem pont nem érint egyik sem. Viszont egy napra lehet megint kinézek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-04-22 13:09:14
beküldve: 2009-04-22 11:18:02
(#22994) átalakították az animax oldalát. hrrrr. nem szeretem ha változnak a +szokott dolgok. de legalább a logoja v mije úgy néz ki, mint egy anarchia jel...
-
Hellóbelló!
A fesztiválozás nagyon nem az én műfajom. Szokásom az első nap kiélni magam, és lévén papírkutya vagyok, nem sok erőm marad a többi napra. Nomeg drága is.
Egy SZIN talán befigyel augusztus végén, de amúgy inkább komákkal és kominákkal kirándulós, nyaralós trógerkedés.
A fesztiválozás nagyon nem az én műfajom. Szokásom az első nap kiélni magam, és lévén papírkutya vagyok, nem sok erőm marad a többi napra. Nomeg drága is.
Egy SZIN talán befigyel augusztus végén, de amúgy inkább komákkal és kominákkal kirándulós, nyaralós trógerkedés.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-22 11:09:45
Még nekem sem biztos!!!!
Ugyanis nálam is így van, h szinte semmi nem lesz ami érdekel.
Ezt még van egy kis időm meggondolni.
Ugyanis nálam is így van, h szinte semmi nem lesz ami érdekel.
Ezt még van egy kis időm meggondolni.
MIANEVED?!
gondoltam h te mész Szigetre, szerintem én azt idén kihagyom. még félárú jeggyel sem vonz túlzottan. kb semmi nem lesz ami érdekel
-
Hy
Persze.
Július 23. - Campus Feszt (Debrecen)
és valszeg egy hét Sziget...
Persze.
Július 23. - Campus Feszt (Debrecen)
és valszeg egy hét Sziget...
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-22 10:24:10
(#22989) reggelt!
valaki amúgy tervezi h megy vmelyik fesztiválra nyáron?
vagy most mindenki bent rohad suliban/alszik? és magamban beszélek
valaki amúgy tervezi h megy vmelyik fesztiválra nyáron?
vagy most mindenki bent rohad suliban/alszik? és magamban beszélek
-
beküldve: 2009-04-22 07:22:42
(#22988) Ohajoooooooo!
Menni kell sulibaaaaaaaaa.....T_T
Menni kell sulibaaaaaaaaa.....T_T
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"