Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem, sajna még nem...
De jók amúgy? Mert akkor lehet, hogy majd a nyáron elolvasom őket!
Hülyeséget kérdeztem...a LOTR trilógia biztos jó, mert a film is nagyon jó! Már rengetegszer megnéztem.
De jók amúgy? Mert akkor lehet, hogy majd a nyáron elolvasom őket!
Hülyeséget kérdeztem...a LOTR trilógia biztos jó, mert a film is nagyon jó! Már rengetegszer megnéztem.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-21 20:11:46
Gyűrűk Ura!
Volt ilyen sejtésem, de mivel én azt nem olvastam, nem láttam igy...
Gyűrűk Ura! Imádom! Kedvenc filmjeim közé tartozik a trilógia!
Aiya! *fellélegzik* Hát nem vagyok egyedül! Am a könyveket olvastad már(A Hobbit, LOTR trilógia, Szilmarilok)?"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
Gyűrűk Ura! Imádom! Kedvenc filmjeim közé tartozik a trilógia!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-21 19:56:16
(#22939) Magyarázat:
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen!"
Szerintem egyértelmű...
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen!"
Szerintem egyértelmű...
"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
*elkapja a gallérod*
Máris meglenne az első áldozat? Ilyen gyorsan ment?
Szegítszég! Nem mi voltunk, nem mi voltunk! A drágaszág kényszerített rá! (Asszem skizofrének vagyunk...)Máris meglenne az első áldozat? Ilyen gyorsan ment?
Szerk: Takumi 2009-04-21 19:51:20
Tom, én is szeretem.
Am mi a büntetése annak aki hétfőn nem nézte?
Büntetés? Legyünk elnézőek velük! (*Szorul a hurok, úgy ám drágaszágom, nagyon szorul. Ideje elszompojogni...*)Am mi a büntetése annak aki hétfőn nem nézte?
beküldve: 2009-04-21 19:44:56
(#22934) Feleim, íme itten van a mai ige; Miserere homine - Ember, irgalmazz!
Ingyen van, mert Lakatos Pista jó arc, ahogy a cucca is jó cucc. Akinek még nem volt hozzá szerencséje, az most örüljön és legyen hozzá szerencséje.
Persze, gondolom megint senki sem fogja megnézni. Szélmaromharcot folytatok az ándörgráundság érdekében.
Aki rossz kisfiú, kislány volt és nem nézi meg vagy csak "miatémázik" meg miegymás annak személyesen Benny Hinn fogja ellátni a baját!
Jobb mint az eredeti video! xD
Szerk.: törhetetlen lelkesedésem és makacs kitartásom bizonyítékául; Kemenes Iván és Varga Péter: Stroboscopa
Ingyen van, mert Lakatos Pista jó arc, ahogy a cucca is jó cucc. Akinek még nem volt hozzá szerencséje, az most örüljön és legyen hozzá szerencséje.
Persze, gondolom megint senki sem fogja megnézni. Szélmaromharcot folytatok az ándörgráundság érdekében.
Aki rossz kisfiú, kislány volt és nem nézi meg vagy csak "miatémázik" meg miegymás annak személyesen Benny Hinn fogja ellátni a baját!
Jobb mint az eredeti video! xD
Szerk.: törhetetlen lelkesedésem és makacs kitartásom bizonyítékául; Kemenes Iván és Varga Péter: Stroboscopa
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-21 19:52:58
Először irja meg a házinkat, aztán robbanthatod.
Úgyis 1 heti leckét kell pótoljak
Úgyis 1 heti leckét kell pótoljak
Elmegy a templomba és ott egy keresztre áll és hirtelen felrobban,mivel Atom bombával felrombantottam+ meg kell írni mások háziját...
Szerk: baniaa3 2009-04-21 19:39:28