Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-21 09:56:51
(#22898) Üdv idegenek vagy kevésbé idegenek!
Azzi: Igyekszem felsunnyogni minél többet netre (mint látod, most is azt tettem), de aktív fórumkodásra ne számíts. Gépecském pesten rohad a szervízben...
Táncszőnyeg: A fene essen belétek! Most mrá én is szeretnék egy saját ugri-bugri-szőnyeget!
Infóóra: Nekem is az van...
Azzi: Igyekszem felsunnyogni minél többet netre (mint látod, most is azt tettem), de aktív fórumkodásra ne számíts. Gépecském pesten rohad a szervízben...
Táncszőnyeg: A fene essen belétek! Most mrá én is szeretnék egy saját ugri-bugri-szőnyeget!
Infóóra: Nekem is az van...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Külön Hirominak: A mondatod információban hiányos volt, így első olvasatra úgy értelmeztem, hogy a kezed magán az infó órán sérült meg. (Aztán persze leesett, hogy két külön történetről van szó.)
nem, nem infón sérültem meg, hanem capoeira-n ^^" rosszul raktam le a kezemet egy cigánykeréknél ^^"" szal most épp haldoklom kicsit ^^"
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Vendéglátás Ismeretek
Ja és várj! A legjobbat még nem mondtam!
2nap van hátra nekem az iskolából, ez idő alatt kéne javítani..
Szemét a tanár. Nagyon.
Ja és várj! A legjobbat még nem mondtam!
2nap van hátra nekem az iskolából, ez idő alatt kéne javítani..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-21 09:39:27
egy olyan tárgyból amiből csak cirka 6db 1esem van
Az igen! Hát akkor tényleg drukkolok! (Amúgy milyen tárgy, ha szabad tudni? )
beküldve: 2009-04-21 09:11:21
(#22894) Üdv !
Én is itt vagyok.
Igaz a 11:38-as vonattal mennem kell suliba...
Drukkoljatok ma, valószínűleg felelni/írni fogok egy olyan tárgyból amiből csak cirka 6db 1esem van
Én is itt vagyok.
Igaz a 11:38-as vonattal mennem kell suliba...
Drukkoljatok ma, valószínűleg felelni/írni fogok egy olyan tárgyból amiből csak cirka 6db 1esem van
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-21 09:08:24
(#22893) Sziasztok!^^
Ma fogom megtudni a nyelvvizsga eredményem - már ha kiírják végre a honlapra a kis piszkok... - úgyhogy tessék fohászkodni mindenféle istenhez és istennőhöz értem.
Az infó óráról jelentkezőknek: ejnye-bejnye, az infó óra is csak tanóra. De azért szervusztok!
Külön Hirominak: A mondatod információban hiányos volt, így első olvasatra úgy értelmeztem, hogy a kezed magán az infó órán sérült meg. (Aztán persze leesett, hogy két külön történetről van szó.)
Ma fogom megtudni a nyelvvizsga eredményem - már ha kiírják végre a honlapra a kis piszkok... - úgyhogy tessék fohászkodni mindenféle istenhez és istennőhöz értem.
Az infó óráról jelentkezőknek: ejnye-bejnye, az infó óra is csak tanóra. De azért szervusztok!
beküldve: 2009-04-21 08:59:19
(#22892) Sziasztok! Éppen infó órán ülök és mivel megsérült a kezem, nem kell semmit csinálnom XD
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-04-21 08:41:54
(#22891) Üdvözlet informatika óráról!
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
FORMAT internet:
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-20 23:16:59
(#22889) FORMAT internet:
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-20 22:24:03
(#22888) Na én mentem alukálni. Mára eleget fárasztottam az agyam, aztán holnap nem lesz velem mit kezdeni. És reggel 1,800 m futás.
Mindenkinek jóéjt, álmodjatok szépeket, fekete felhőket, gyilkos vámpirokat, bountókat .....-ami az eszetekbe jut
Mindenkinek jóéjt, álmodjatok szépeket, fekete felhőket, gyilkos vámpirokat, bountókat .....-ami az eszetekbe jut
Szerk: wakka 2009-04-20 22:20:34
Véletlen? Ugyan, kérlek, ne sértegess. Nem lesz ott semmiféle véletlen...
köszönöm Alister mester,hogy jobbá teszed a világot
w:ne aggódj, nem pisilek be a macis pizsimbe, használok pelust, amit még a múltkor találtam a tatyódban
ti tényleg egy tesók vagytok, két okos egy pár
én mentem aludni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-20 22:16:40
3 héttel ezelőtti péntek, magyar irodalom, nyelvtan verseny, +Bálványos vár -Jókai, Székelyföld története-OrbánB :bálványos vára, és a kénbarlang.
Versenyen elért eredmény: 1-ső dij.
Yaven: szia anyuci. jujj szegény szemed. mi nem civakodunk, csak jó tesók vagyunk.
Versenyen elért eredmény: 1-ső dij.
Yaven: szia anyuci. jujj szegény szemed. mi nem civakodunk, csak jó tesók vagyunk.
Szerk: Zoé 2009-04-20 22:12:42