Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát sztem ne csak nektek kéne, de a biosz nálunk idén tényleg 0.
Van egy alapzaj az osztályban, neki viszont van kb 3 kedves diákja, akikre mindig mindent ráfog.
Pl: vki beszél, föllállitja az egyiket, és ha nem is ő volt, kihivja:
-Mond a leckét!
-De meiket?
-Meiket, a mait te! Meiket...
-(leckecimet mondja, és jól, akarja folytatni erre viszont...)
-na menny el innen. Kész. 1est kapsz. Kész. Menny hejre. 1es.
Van egy alapzaj az osztályban, neki viszont van kb 3 kedves diákja, akikre mindig mindent ráfog.
Pl: vki beszél, föllállitja az egyiket, és ha nem is ő volt, kihivja:
-Mond a leckét!
-De meiket?
-Meiket, a mait te! Meiket...
-(leckecimet mondja, és jól, akarja folytatni erre viszont...)
-na menny el innen. Kész. 1est kapsz. Kész. Menny hejre. 1es.
Nyihíí ez de jó már
Ilyet ide is küldjetek... párat... nálunk is van pár hülye tanár
Ilyet ide is küldjetek... párat... nálunk is van pár hülye tanár
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Majd mi csinálunk róla. Mi az nekünk, gépen összehozzuk, vmi aláirást odarakunk, az övét az ellenrözőből behamisitjuk, aztán anyu pecsétjét elveszem, és úgy pecsételek, h megmozgatom a lapon, és nem lesz teljesen kiolvasható h mit ir a pecséten.
És ak lesz papirja.
Rapider: 0
És ak lesz papirja.
Rapider: 0
Szerk: Zoé 2009-04-21 15:59:24
Jelenleg nagy a csönd... éppen más topikokat nézegetek... mert nincs kedvem itt vissza olvasni :P
Amúgy Szia Zoe!
Milyen tanár az akinek papírja van arról, hogy nem 100-as?
Amúgy Szia Zoe!
Milyen tanár az akinek papírja van arról, hogy nem 100-as?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-21 15:50:59
beküldve: 2009-04-21 15:49:33
(#22909) sziasztok mi a mai téma?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-21 15:22:01
(#22908) Sziasztok
Envy: jujj. Asszem nem panaszkodom a jegyeimér. Sok sikert.
Miho:neked is szóritunk azér a jegyér.
Tanárok: lassan komolyan kell egy tanárellenes topik XD
Mindig, mindenütt, bármeik suliban ki lehet fogni egyet, ameik vmér pikkel rád, csak azt nem tod mér.
5-8 : ne beszéljünk a romántanránőről, csak seprű kéne neki meg nyitott ablak.
5-zgr tanárnő szétorditotta a fejem, otthonfelejettem 1 kottát és kirakott, és amikor a körmét a csuklómba v a vállamba belenyomta ak...
1 oszt.: h sülyedt volna el a tanci
8-a biosz bedilizett, ezt már hivatalos papirok bizonyitják.
Envy: jujj. Asszem nem panaszkodom a jegyeimér. Sok sikert.
Miho:neked is szóritunk azér a jegyér.
Tanárok: lassan komolyan kell egy tanárellenes topik XD
Mindig, mindenütt, bármeik suliban ki lehet fogni egyet, ameik vmér pikkel rád, csak azt nem tod mér.
5-8 : ne beszéljünk a romántanránőről, csak seprű kéne neki meg nyitott ablak.
5-zgr tanárnő szétorditotta a fejem, otthonfelejettem 1 kottát és kirakott, és amikor a körmét a csuklómba v a vállamba belenyomta ak...
1 oszt.: h sülyedt volna el a tanci
8-a biosz bedilizett, ezt már hivatalos papirok bizonyitják.
Szerk: Zoé 2009-04-21 15:22:42
beküldve: 2009-04-21 15:18:29
(#22907) Szia mindenki!
Kinek kell drukkolni?
Envy hajrá!!
Miho: biztos sikerült a nyelvvizsga
Remélem mindenkinek jó napja volt
Kinek kell drukkolni?
Envy hajrá!!
Miho: biztos sikerült a nyelvvizsga
Remélem mindenkinek jó napja volt
beküldve: 2009-04-21 13:23:20
(#22906) Sziasztok mindenkik!
Envy: Hú, ez durva! Drukkolok!
Táncszőnyeg: Egyedül én nem lelkesedem tőle az egekig?
Kapitány: Kóbor lovag metál!
Miho: Anna és a király is, csak az nem heavy
Envy: Hú, ez durva! Drukkolok!
Végső esetben beszélhet a tanárral az udvari nekromanta
Táncszőnyeg: Egyedül én nem lelkesedem tőle az egekig?
Kapitány: Kóbor lovag metál!
Miho: Anna és a király is, csak az nem heavy
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-21 13:31:56
beküldve: 2009-04-21 11:48:57
(#22905) No hát akkor, Anna és a király remekmű kb. hetedszerre is megnézve és ugyanennyiszer végigbőgve... Imádom ezt a filmet!!!
beküldve: 2009-04-21 11:45:11
(#22904) Há há há. Elmarad a holnapi kvalitatív gyakorlatom, azaz nem lesz zh. Következő héten pedig Szevasz, Tavasz sportnap, tanítás nélkül. Pápá zh, 2 hét múlva találkozunk. (%
Ennek örömére ma újraolvasom a Kóbor Lovagot. ^^
Ennek örömére ma újraolvasom a Kóbor Lovagot. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-21 11:48:20
beküldve: 2009-04-21 11:15:28
(#22903) Na srácok... nekem mennem kell. Ha tudok majd még felnézek.
Legyetek rosszak! Bye!
Legyetek rosszak! Bye!
Lenne már vasárnap *sóhajt*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-21 11:16:47
Az a vicc még, h az osztály fele így áll
Végzősök vagyunk...
Parasikoly: Köszi
Végzősök vagyunk...
Parasikoly: Köszi
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-21 10:16:55
Dragda Húgom: Szervusz!
Üdv Nővérkém!
Édes Artemisz, gyerekek én olyan béna tudok lenni az élethez! Meg a számtekhez (Exiled: Be ne szólj! Direkte írtam így!)
Mi a frásznak kell nekem tudnom az Exelt? Úgyis csak a Wordöt hazsnálom.... *sóhajt*
Üdv Kapitány! *tiszteleg*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-21 10:07:37
beküldve: 2009-04-21 10:04:35
(#22900) Jaj nekem. Ebből a mai 7 órás kelésből sem lett semmi.
Tegnap óra után derogált bemenni a könyvtárba kivenni 2 könyvet így most, mikor már előemberi szintre tornázom fel magamat a tegnap délutáni-esti szünet utáni duhajkodásl, mehetek be ebben a vacak borongós időben. -.o
Hellóbelló Dragda! ^^
Envy; sok sikert, tessék ráalázni a tanárokra! (;
Szerk.: Tyú, tyú, tyú. Lesz Halottnak a csók második évad 28-tól. Ó igen! ^^
Szerk 2.: Képregényfeszten tánczpadozó kiskalóz lányok, geekblogék lekaptak valakit hátulról, nem ti vagytok?
Tegnap óra után derogált bemenni a könyvtárba kivenni 2 könyvet így most, mikor már előemberi szintre tornázom fel magamat a tegnap délutáni-esti szünet utáni duhajkodásl, mehetek be ebben a vacak borongós időben. -.o
Hellóbelló Dragda! ^^
Envy; sok sikert, tessék ráalázni a tanárokra! (;
Szerk.: Tyú, tyú, tyú. Lesz Halottnak a csók második évad 28-tól. Ó igen! ^^
Szerk 2.: Képregényfeszten tánczpadozó kiskalóz lányok, geekblogék lekaptak valakit hátulról, nem ti vagytok?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-21 10:19:09
Édes Aphrodité!!
Hát sok sikert! Remélem sikerül valamiféle csodát tenned! Leginkább mondjuk a tanár szorulna valamiféle csoda-megvilágosodásra...: a diákot nem nyúzni, tanítani kell, az a dolga!
Ilyen gonosz tanárom nekem is volt.
Mindegy.
Lényeg, hogy sok sikert, kimegyek a kertbe szerencstáncolni érted! (csak aztán szerencstánc helyett nehogy esőtáncot járjak... )
Hiromi: Ohhh! Jobbulást a kis kacsódnak! (A capoeira meg király! )
Hát sok sikert! Remélem sikerül valamiféle csodát tenned! Leginkább mondjuk a tanár szorulna valamiféle csoda-megvilágosodásra...: a diákot nem nyúzni, tanítani kell, az a dolga!
Ilyen gonosz tanárom nekem is volt.
Mondjuk Ő nem buktatni akart - annyira nem tudta elhitetni sem velem sem a szüleimmel, hogy hülye vagyok töriből - hanem bármennyit tanulhattam, mindig kettest adott a dogáimra... Talán egyszer vagy kétszer kaptam hármast, és azt a dogámat úgy adta át, mintha valamelyik rokonom halotti bizonyítványát nyújtaná át épp..
Még az érettségi eredmény hírdetés után is beszólt. Nem tudom miért utált ennyire... Politikailag egy oldalhoz tartozunk - sajnos fontos volt Neki... - és nem mutogattam soha semmim, nem öltözködtem úgy, mint egy lotyó...khm, párdon.
Mondjuk megátalkodott egy katolikus... Lehet, hogy az ötágú csillag zavarta a nyakamban...
Még az érettségi eredmény hírdetés után is beszólt. Nem tudom miért utált ennyire... Politikailag egy oldalhoz tartozunk - sajnos fontos volt Neki... - és nem mutogattam soha semmim, nem öltözködtem úgy, mint egy lotyó...khm, párdon.
Mondjuk megátalkodott egy katolikus... Lehet, hogy az ötágú csillag zavarta a nyakamban...
Mindegy.
Lényeg, hogy sok sikert, kimegyek a kertbe szerencstáncolni érted! (csak aztán szerencstánc helyett nehogy esőtáncot járjak... )
Hiromi: Ohhh! Jobbulást a kis kacsódnak! (A capoeira meg király! )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-21 10:00:04