Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hali
ajánlom figyelmedbe a a fórum szabályzatát [Link]
Bocs... (Miért nem gondolkozol, mielőtt cselekednél, te...)ajánlom figyelmedbe a a fórum szabályzatát [Link]
"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
beküldve: 2009-04-21 19:28:04
(#22927) Szia mindenki!
Naruto: Gratula! Az én napom nem volt ilyen izgalmas, halálra untam magam a suliban.
Ufff, belenéztem a tavalyi középszintű föci érettségibe, hogy mi vár rám ha föciből szeretnék érettségizni jövőre... Emeltet szeretnék, de ezt elnézve maradok a középszintnél.
Naruto: Gratula! Az én napom nem volt ilyen izgalmas, halálra untam magam a suliban.
Ufff, belenéztem a tavalyi középszintű föci érettségibe, hogy mi vár rám ha föciből szeretnék érettségizni jövőre... Emeltet szeretnék, de ezt elnézve maradok a középszintnél.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-21 19:30:20
Szerk: ∂z 2009-04-21 19:27:19
Jó napod volt.
Gratula.
Futást meg nem kell elröhögni, mer vki még mérgében el akar taszitani az útból, és belök a célba XD.
Tavai 800 m-en igy értem célba XD
Gratula.
Futást meg nem kell elröhögni, mer vki még mérgében el akar taszitani az útból, és belök a célba XD.
Tavai 800 m-en igy értem célba XD
beküldve: 2009-04-21 19:22:46
(#22924) Valaki tudja, hol tölthetek le Káprázat Lángjai-t? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Ma olyan jó napom volt!
5 ös biosz kiselőadás!Aztán elmehettem utsó két óráról Méghozzá azért mert atlétikai bajnokságra mentem...megjegyzem 7.ben voltam utoljára...
Mai eredmény:Csoportban 2.
Kislabda:2.
800m futás:3.
Súlylökés:1.
100m futás utsó!
Utóbbit eltekintve szép győzelem a mai asszem...májusban is lesz egy! 100m en azért lettem utsó mert elröhögtem az egészet azon nevettem hogy süvít a szél mikor futok! Király nem?
Hát ez... nem rossz Ma olyan jó napom volt!
5 ös biosz kiselőadás!Aztán elmehettem utsó két óráról Méghozzá azért mert atlétikai bajnokságra mentem...megjegyzem 7.ben voltam utoljára...
100m futás utsó!
Utóbbit eltekintve szép győzelem a mai asszem...májusban is lesz egy! 100m en azért lettem utsó mert elröhögtem az egészet azon nevettem hogy süvít a szél mikor futok! Király nem?
beküldve: 2009-04-21 19:19:13
(#22922) beküldve: 2009-04-21 19:15:15
(#22921) Sziasztok!
Ma olyan jó napom volt!
100m futás utsó!
Ma olyan jó napom volt!
100m futás utsó!
Hát ha a tanár megengedte a netezést...Persze hogy ide jövök!
Bezony, az nem is baj.
Morduk: nem ismerem
Bania: Az a Bleach...
Az infó óráról jelentkezőknek: ejnye-bejnye, az infó óra is csak tanóra. De azért szervusztok!
Hát ha a tanár megengedte a netezést...Persze hogy ide jövök!
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
beküldve: 2009-04-21 18:46:28
(#22917) Senki nem ismeri a: Usagi Yojimbo-t?
Szerk.: Megyek egy kicsit játszani...
Dragdáékon kívül?
Szerk.: Megyek egy kicsit játszani...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-21 18:52:16
hola!
annyira nagyon én sem
Táncszőnyeg: Egyedül én nem lelkesedem tőle az egekig?
annyira nagyon én sem
-
beküldve: 2009-04-21 18:35:59
(#22915) Nah Hello mindenkinek!
Várom az Usagi Yojimbo-t...
Nah van egy jó kis újj játék(om) amivel majd később játszom... Majd olyan 19:00-kor...
Várom az Usagi Yojimbo-t...
Nah van egy jó kis újj játék(om) amivel majd később játszom... Majd olyan 19:00-kor...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-21 18:45:07
beküldve: 2009-04-21 18:06:07
(#22914) na heló mih?! x)
Mindjárt jövök csak spagettit csinálok, és nem akarom hogy odaégessek bármit is x)
Milyen napotok volt?^^
Mindjárt jövök csak spagettit csinálok, és nem akarom hogy odaégessek bármit is x)
Milyen napotok volt?^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D