Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-20 22:09:01
(#22883) Sziasztok!
Vicces, hogy pont most emlegettétek anyucit.
Jó rég volt már ilyen szar napom mint ma, úgyhogy jobb lesz, ha most lefekszem. Nektek is jobb lesz, azt hiszem
Ha valakit esetleg érdekelne *nagyon kétli* , azt beavatom pár szóban a napom menetébe. 4 órát aludtam, 2 zh-t írtam, matekon elkezdett fájni a fejem, elpattant egy hajszálér a szememben (qrvára fáj), majd így nekiültem az info házinak, amit már 4 órája csinálok, de nem megy. Ha pedig ma nem küldöm el -márpedig nem fogom- akkor jön a késedelmi díj...király És már a másik szemem is fáj.
Uhm...mit is akartam még...jaj persze: Kisgyermekeim! Legyetek jók és ne civakodjatok állandóan, különben kénytelen leszek fegyelmezni
wakka: neked meg küldtem mailt
Vicces, hogy pont most emlegettétek anyucit.
Jó rég volt már ilyen szar napom mint ma, úgyhogy jobb lesz, ha most lefekszem. Nektek is jobb lesz, azt hiszem
Ha valakit esetleg érdekelne *nagyon kétli* , azt beavatom pár szóban a napom menetébe. 4 órát aludtam, 2 zh-t írtam, matekon elkezdett fájni a fejem, elpattant egy hajszálér a szememben (qrvára fáj), majd így nekiültem az info házinak, amit már 4 órája csinálok, de nem megy. Ha pedig ma nem küldöm el -márpedig nem fogom- akkor jön a késedelmi díj...király És már a másik szemem is fáj.
Uhm...mit is akartam még...jaj persze: Kisgyermekeim! Legyetek jók és ne civakodjatok állandóan, különben kénytelen leszek fegyelmezni
wakka: neked meg küldtem mailt
véletlen még belehalnak
Véletlen? Ugyan, kérlek, ne sértegess. Nem lesz ott semmiféle véletlen... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-20 22:06:57
Mi a fax...? Te tudsz valamit... Csak nem hardcore bálványimádó és hitetlen gyaur vagy?
mad_chan: Jobb ha te nem játszol a tűzzel, mert még be találnál pisikélni a macis pizsidbe...
mad_chan: Jobb ha te nem játszol a tűzzel, mert még be találnál pisikélni a macis pizsidbe...
Szerk: wakka 2009-04-20 22:06:05
Na ácsi. Az a tűz nehogy véletlenül egy kis szél segitségével rossz fele lobogjon. Am ahhoz hogy azon keresztelj, meg kellett volna tartani a tuhudonok szókását, h minden tüzet kioltanak, és mikor újragyújtja egy fiú, ak mindenki abból visz haza. Keresztelni azon szabad. És lányokat nem.
Ja és a szertartást csak egy vki végezheti. Most nem jut eszembe a neve...
Ja és a szertartást csak egy vki végezheti. Most nem jut eszembe a neve...
Látom már, hogy mégis csak lesz tűzzel keresztelés... Miho, készítsd az oltárt, addig utána nézek, mikor lesz a csillagok állása ismét kedvező...
segíthetek én is?? csak nehogy a végén rosszul süljön el véletlen még belehalnak tiszta Warlock és Omen keverék
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
De tűzben csak a fiú gyermekeket keresztelték a bálványimádók, nem? És elcsúfitották az "arcukat".
Egy kés félével, aminek az egyik fele büntet, a másik meg egy félhold alakú nyomot hagy a gyerek állán.
Egy kés félével, aminek az egyik fele büntet, a másik meg egy félhold alakú nyomot hagy a gyerek állán.
Szerk: Zoé 2009-04-20 21:56:29
beküldve: 2009-04-20 21:51:39
(#22877) Látom már, hogy mégis csak lesz tűzzel keresztelés... Miho, készítsd az oltárt, addig utána nézek, mikor lesz a csillagok állása ismét kedvező...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A macis pizsid? Akkor meg kinek? :?
szerintem nagyon szép lennél benne
sajnálom anyukátokat hogy ilyen okos gyerekei lettek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
XD. Ezt ne feszegessük, mer anyuci még itt terem, és vassvillával kerget el.XD
am meg nem nekem kell,hogy jól álljon
A macis pizsid? Akkor meg kinek? :?
Zoe: Igen, eltaláltad!^.^
beküldve: 2009-04-20 21:31:40
(#22870) Usagi-chan: te honnan szedsz le zenét ? gondolom te is a stepmania-t használod ugye?
Szerk: Zoé 2009-04-20 21:30:12