Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-20 22:09:01
(#22883) Sziasztok!
Vicces, hogy pont most emlegettétek anyucit.
Jó rég volt már ilyen szar napom mint ma, úgyhogy jobb lesz, ha most lefekszem.
Nektek is jobb lesz, azt hiszem
Ha valakit esetleg érdekelne *nagyon kétli* , azt beavatom pár szóban a napom menetébe. 4 órát aludtam, 2 zh-t írtam, matekon elkezdett fájni a fejem, elpattant egy hajszálér a szememben (qrvára fáj), majd így nekiültem az info házinak, amit már 4 órája csinálok, de nem megy. Ha pedig ma nem küldöm el -márpedig nem fogom- akkor jön a késedelmi díj...király
És már a másik szemem is fáj.
Uhm...mit is akartam még...jaj persze: Kisgyermekeim! Legyetek jók és ne civakodjatok állandóan, különben kénytelen leszek fegyelmezni
wakka: neked meg küldtem mailt

Vicces, hogy pont most emlegettétek anyucit.

Jó rég volt már ilyen szar napom mint ma, úgyhogy jobb lesz, ha most lefekszem.

Ha valakit esetleg érdekelne *nagyon kétli* , azt beavatom pár szóban a napom menetébe. 4 órát aludtam, 2 zh-t írtam, matekon elkezdett fájni a fejem, elpattant egy hajszálér a szememben (qrvára fáj), majd így nekiültem az info házinak, amit már 4 órája csinálok, de nem megy. Ha pedig ma nem küldöm el -márpedig nem fogom- akkor jön a késedelmi díj...király

Uhm...mit is akartam még...jaj persze: Kisgyermekeim! Legyetek jók és ne civakodjatok állandóan, különben kénytelen leszek fegyelmezni

wakka: neked meg küldtem mailt
véletlen még belehalnak

Véletlen? 

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-20 22:06:57
Mi a fax...? Te tudsz valamit... Csak nem hardcore bálványimádó és hitetlen gyaur vagy?
mad_chan: Jobb ha te nem játszol a tűzzel, mert még be találnál pisikélni a macis pizsidbe...

mad_chan: Jobb ha te nem játszol a tűzzel, mert még be találnál pisikélni a macis pizsidbe...

Szerk: wakka 2009-04-20 22:06:05
Na ácsi. Az a tűz nehogy véletlenül egy kis szél segitségével rossz fele lobogjon. Am ahhoz hogy azon keresztelj, meg kellett volna tartani a tuhudonok szókását, h minden tüzet kioltanak, és mikor újragyújtja egy fiú, ak mindenki abból visz haza. Keresztelni azon szabad. És lányokat nem.
Ja és a szertartást csak egy vki végezheti. Most nem jut eszembe a neve...
Ja és a szertartást csak egy vki végezheti. Most nem jut eszembe a neve...
Látom már, hogy mégis csak lesz tűzzel keresztelés...
Miho, készítsd az oltárt, addig utána nézek, mikor lesz a csillagok állása ismét kedvező...

segíthetek én is?? csak nehogy a végén rosszul süljön el véletlen még belehalnak

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
De tűzben csak a fiú gyermekeket keresztelték a bálványimádók, nem? És elcsúfitották az "arcukat".
Egy kés félével, aminek az egyik fele büntet, a másik meg egy félhold alakú nyomot hagy a gyerek állán.
Egy kés félével, aminek az egyik fele büntet, a másik meg egy félhold alakú nyomot hagy a gyerek állán.
Szerk: Zoé 2009-04-20 21:56:29
beküldve: 2009-04-20 21:51:39
(#22877) Látom már, hogy mégis csak lesz tűzzel keresztelés...
Miho, készítsd az oltárt, addig utána nézek, mikor lesz a csillagok állása ismét kedvező...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A macis pizsid? Akkor meg kinek? :?
szerintem nagyon szép lennél benne

sajnálom anyukátokat hogy ilyen okos gyerekei lettek

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
XD. Ezt ne feszegessük, mer anyuci még itt terem, és vassvillával kerget el.XD

am meg nem nekem kell,hogy jól álljon 

A macis pizsid? Akkor meg kinek? :?
Zoe: Igen, eltaláltad!^.^
beküldve: 2009-04-20 21:31:40
(#22870) Usagi-chan: te honnan szedsz le zenét ? gondolom te is a stepmania-t használod ugye?

Szerk: Zoé 2009-04-20 21:30:12