Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-20 20:43:16
(#22839) Nekem is lesz szőnyegeeeeeeem!!! Szal lehet örülni!Desoha nem lehetek akkora sztár mint Kaminaga-chan!
kíváncsiságból megnéztem,hogy mi volt az ami úgy megmozgatta a fantáziád,hogy 3 szónál többet írtál és nem mondhatnám,hogy csalódtam
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-20 20:39:01
(#22836) amúgy szoktam tök sokat írni, ma is volt már 4 sornál hosszabb hszem, de ha akarod átmegyek hc stílusba és 2 oldalakat fogok fecsegni a semmiről, csak akkor kénytelen leszek magamra is betoncipőt rakni és az annyira nem kényelmes
-
az tök jó
hű túlteljesítetted magad gépelés terén am már szétugráltam magam,most meg rettegek,hogy mikor akarnak kinyírni a szomszédok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-20 20:28:48
(#22832) Ahaa és miről van szó?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
9000 pénz volt és pc-hez van szerintem úgy a legjobb,mert akkor tudsz hozzá egy csomó számot leszedni a netről
Áááááá.. *megkéri anyucit, hogy hozza a parfist, és vakargassa le a csilláról* Nana 4. kötet megy a nyomdába. *ezek örömkönnyek*
Na de te Lány!
Mi már tudtuk, h ez lesz...
szerk: ÁÁÁ!!!!! Már mindenkinek lesz táncszőnyege
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-20 20:24:51
a régebbiekbe bele lehetett nézni ,csak nehéz elintézni így inkább már tojnak rá
hali mindenki *nagy vidáman integet *
nagyon boldog
tegnap vettünk tánc szőnyeget és már szétugráltam az agyamRégen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-20 20:13:44
Szerintem nagyon szép az új borító amúgy!
A mangák profiljában nyúgodtan át lehetne keresztelni a "belenézek" gombot ránézek a borítóra hogy jobban lássam-nak...
Szia.
A múltkori rajzod kritikájáér most kérhetsz visszavágót. XD
Csomó lükeséget linkeltem, úgyh bőven kapsz benne hibát, de kiváncsi vagyok a véleményedre
Mindenki: sziasztok
A múltkori rajzod kritikájáér most kérhetsz visszavágót. XD
Csomó lükeséget linkeltem, úgyh bőven kapsz benne hibát, de kiváncsi vagyok a véleményedre
Mindenki: sziasztok
Szerk: Zoé 2009-04-20 20:07:30