Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-20 19:36:54
(#22823) Hello mindenkinek ^^
Húúú Már elő is rendeltem a NANA 4-et (Ez így értelmes volt???)
Húúú Már elő is rendeltem a NANA 4-et (Ez így értelmes volt???)
beküldve: 2009-04-20 19:21:39
(#22822) Szupi. Ez a kötet már megvan németül... De! Magyarul lesz az igazi!
Amúgy szervusztok!
Amúgy szervusztok!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-20 19:35:51
beküldve: 2009-04-20 19:14:19
(#22821) Áááááá.. *megkéri anyucit, hogy hozza a parfist, és vakargassa le a csilláról* Nana 4. kötet megy a nyomdába. *ezek örömkönnyek*
NANA 4. a nyomdába!!!! *felkiált pedig nem is szereti a Nanát. *
Hát pedig szerintem király Ahhoz képest hogy lánymanga mikor egyszer megnyertem képregényfesztenaz első részt megtetszett! Szerintem nagyon szép az új borító amúgy! beküldve: 2009-04-20 18:58:26
(#22819) Ja értem. Am nem tom h én ebben tudok-e segiteni. Pl most nem jut az eszembe. Épp én is hf-t körmölök, úgyh nem is igazán tok odafigyelni, de ha eszembe jut vmi ak irom.
Atyám magyarral baj kezd lenni. Ma az egész himnuszt elemeztette, és tiszta főmondat az egész. Maradt csak az 1ső szakasz, amit itthon kell megcsinálni. Áu. Mennyi kedvem van ehhez.
Atyám magyarral baj kezd lenni. Ma az egész himnuszt elemeztette, és tiszta főmondat az egész. Maradt csak az 1ső szakasz, amit itthon kell megcsinálni. Áu. Mennyi kedvem van ehhez.
Szerk: Zoé 2009-04-20 18:20:15
beküldve: 2009-04-20 18:01:05
(#22817) még nemtomXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Jujj már. Ja és meg se kérdeztem h a múltkori végül jó lette?
Na de irni erről még lehet, de pl-t...irodalmit.....???
Ez fejfájás.
Kisérettségit? Nekem jövő szerdán egységes dolgozat magyar. És csak ma szóltak. És ettől függ, +3 dolgozattól h hová vesznek föl.
Na de irni erről még lehet, de pl-t...irodalmit.....???
Ez fejfájás.
Kisérettségit? Nekem jövő szerdán egységes dolgozat magyar. És csak ma szóltak. És ettől függ, +3 dolgozattól h hová vesznek föl.
beküldve: 2009-04-20 17:50:08
(#22815) A szokásos, megint érveléses feladat, idézem a feladatot: Ön szerint a tisztességesség kérdésében
milyen szempontokat kell
figyelembe véve döntenie az embereknek.
Mutassa be néhány irodalmi példát melyben
valaki tudatosan döntött a költő által
megfogalmazott kérdésben.
Írjon a döntése következményeiről is.
ezt kell szerdára megcsinálni ismét 3 oldalba minimum, ja és a legjobb szerdán kisérettségit írunk magyarból
milyen szempontokat kell
figyelembe véve döntenie az embereknek.
Mutassa be néhány irodalmi példát melyben
valaki tudatosan döntött a költő által
megfogalmazott kérdésben.
Írjon a döntése következményeiről is.
ezt kell szerdára megcsinálni ismét 3 oldalba minimum, ja és a legjobb szerdán kisérettségit írunk magyarból
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-04-20 17:45:48
(#22813) sziasztok
utálom az irodalmat, nagyon de nagyon de nagyon
beküldve: 2009-04-20 17:35:30
(#22812) Sziasztok
Misu-chan: nekem megigérted h fölveszed. és ne légy ideges. ügyi vagy, és szereted csinálni. ne foglalkozz mással
puff. Yaven és Alister rossz hatással vannak rám a regényekkel XD
XD. mai nap jobb volt mint ápril 1. Pedig ak a tanárok inkább elengettek 12-kor, csak ne keljen a hülyeségeinket elviselniük. Az országban csak 3 v 4 iskolában ha volt tanitás. Na persze h abban a mienk is benne volt az átkozoztt , de ha nincs diák ak mi van? Merh pl nálunk 28-ból voltunk 12. XD. TSD-n csak 6-an. És miután végigszenvedtem 2 óra zgr-t a tanárnő rámfogta, h h tartom a kezem, meg mikor kezdő voltam nem billentettünk stb. Aztán jóhir, szerdán nem lesz óra.Haha .+ eddig az angol úgy tartotta h semmi agyam nincs az idegennyelvekhez, erre ma elinditja a kazettafont, és akire rámutatott annak vissza kellett mondani azt amit hallott. Engem majdnem kihagyott -jó is lett volna- ha a többiek nem szólnak.XD. eddigi 4 évben amig ő tanitott, 1szer ha olvastam hangosan, most meg kerek szemekkel néz h jó a kiejtésem. hát tanár ez? XD. tiszta ovi.
Naés, kinek hogy telt a napja?Misu-chan: nekem megigérted h fölveszed. és ne légy ideges. ügyi vagy, és szereted csinálni. ne foglalkozz mással
puff. Yaven és Alister rossz hatással vannak rám a regényekkel XD
Szerk: Zoé 2009-04-20 17:38:26
köszike^^
Ha lehetőség adódik rá, természetesen felvetetem! Nektek szívesen meg is mutatom majd De én úgy félek... Főleg ha solozni is kell *megállt benne a vérkeringés már csak a gondolattól is*
Ha lehetőség adódik rá, természetesen felvetetem! Nektek szívesen meg is mutatom majd De én úgy félek... Főleg ha solozni is kell *megállt benne a vérkeringés már csak a gondolattól is*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-20 17:18:19
(#22810)