Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem szükségem van a csokira.-tanuláshoz kell XD
Most mentem gyakorolni. De nem szabadultok azér meg tőlem.XD
Most mentem gyakorolni. De nem szabadultok azér meg tőlem.XD
lassan ideje lemennia boltba édességért
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
Már nekem sincs. Kifogytam a tartalékaimból is már. Tegnap valahogy elfogyott minden.
Volt egy olyan álmom is, hogy egy katona voltam Eger ostrománál. Tök jól harcoltam, amikor az egyik török lelökött a toronyból. Ilyenkor rendesen éreztem, hogy zuhanok és felébredtem.
Volt egy olyan álmom is, hogy egy katona voltam Eger ostrománál. Tök jól harcoltam, amikor az egyik török lelökött a toronyból. Ilyenkor rendesen éreztem, hogy zuhanok és felébredtem.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-23 16:41:29
XD ! alva járást lásd lejjebb ....
nyomasztó álom :
nyomasztó álom :
vmi várban 1 sráccal , szétterjed egy vírus ami ilyen öldöklő kutyit csinál az embereklből de lehet h templom mert csuklyás csávók mászkálnak benne .... és akk rohangálunk , próbáljuk védeni magunkat ,maréknyi ember aki maradt , egy sxzép megnyugtató fényes teremben vannak .
a leg furcsább h a szímnek és a helyszín is ilyenn..
aztán ide is betörik a vírus , éls arra konkrétan emlékszem h az orrom előtt egy álmomban ismert prof ilyen kutyává változik,. megható búcsú és vami építő jellegű szöveg amire nem emlékszem.. aztán kijutunk , és csomó idő eltelik . és nézem ezt a srácot , ahogy verekszik , egy üveg mögött valami csata téren , és akkor ő is olyan izévé változik csak szőr nélkül ....."Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-23 16:41:51
jaaaj dejó hoyg emlékeztetsz:33 van itthooon nekünk is x33
beküldve: 2009-04-23 16:37:24
(#23192) Csak nekem nincs édességem? Ez felháborító... mégis csak meg lesz csinálva az a tejberizs
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
én nem rég ettem meg a maradék csokit és a karamellás cukrot isT__T és a marcipán nyulam nagyon csalogat:$
beküldve: 2009-04-23 16:32:49
(#23190) Szia mindenki!
Csoki: imádommm!! jöhet minden mennyiségben. Érdekes, mert a mazsolát csokiban simán megeszem, de amugy meg nem.
Szaloncukor: a marcipános a kedvencem! De jöhet minden féle, kivéve a zselés.
Rémálmok: régebben volt egy visszatérő rémálmom:
Alvajárás: egyszer már alvajártam. Éjszaka elaludtam az ágyamben, de reggel a kádban ébredtem. És ott volt a párnám meg a takaróm is! Utánna anyáék avval cukkoltak, hogy majd estére bezárnak, nehogy reggel az utcán ébredjek.
Csoki: imádommm!! jöhet minden mennyiségben. Érdekes, mert a mazsolát csokiban simán megeszem, de amugy meg nem.
Szaloncukor: a marcipános a kedvencem! De jöhet minden féle, kivéve a zselés.
Rémálmok: régebben volt egy visszatérő rémálmom:
kisbaba vagyok, és a semmi közepén éjszaka vagyok egy kamrában egyedül. Telihold van. A kamrának van három ablaka, én pont kilátok az egyiken. Egy kiságyban fekszem. Fúj a szél, és furcsa zajokat hallok. Egyszercsak a kamra körül 10 farkas kezd el járkálni. Morognak, vonyítanak, és hirtelen az egyik fejét vicsorogva meglátom az ablakban. A pofájáról vér csöpög. És beugrik az ablakon. Itt ébredtem fel.
Alvajárás: egyszer már alvajártam. Éjszaka elaludtam az ágyamben, de reggel a kádban ébredtem. És ott volt a párnám meg a takaróm is! Utánna anyáék avval cukkoltak, hogy majd estére bezárnak, nehogy reggel az utcán ébredjek.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-23 16:35:33
Egyik osztálytársam elvittük a tengerre. Egyszobában voltunk, és egyszer hallom h vki járkál. A frászt hozta rám a sötétben. Ott ment körbe körbe, és motyogott vmit. Aztán vhogy visszament az ágyba, reggel nem emlékezett semmire, megmagyarázta és bocsánatot kért. De eskü szivrohamot kaptam, mint egy zombi.
Nem igaz. Panni, most én vaok lehavazva. 20 perce csinálom a mértant és 2 oldalt irtam. Máskor 10 perc és kész. Bár ennél a leckénél hiányoztam, lehet ez a baj.
Nem igaz. Panni, most én vaok lehavazva. 20 perce csinálom a mértant és 2 oldalt irtam. Máskor 10 perc és kész. Bár ennél a leckénél hiányoztam, lehet ez a baj.
szóval alvajárás? 1x éjszaka mikor szüleim tévéztek bementem a takarommal leültem a tv elé és utána elkezdtem kiabálni hogy hagyjanak már békén xDDD aztán reggel reméltem hoyg nem történt meg... de hát ez az én szerencsém xD
Szerk: annaka:3 2009-04-23 16:30:08
nem vagy te se semmi de ezt nem rég álmodtam:
nem vagyok beteeeg >.<
néztünk 1 filmet isemrőseimmel 1 horrort és a pasit elég durván meggyilkolták inkább nem részletezem...és nekem kellett a hullát eltüntetnem T_T jah mert 1x cbelecsöppentem az álomba, azt kihaytam
nem vagyok beteeeg >.<
hmmmm......na megállj ! egy kicsit gondolkozom...
egen ,! én már jártam alva ! egész nap Anya avval nyaggatott h vigyem le a fürdő köpenyt .. erre éjszaka levittem a takarómat anyának meg aki még tévézett azt mondtam h lekell vinni a fürdő köpit....XD aztán arra ébredtem , h fázom !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-23 16:29:31
de ezek tök nyomasztó álmok és annyira sz@rul érzem magam utána mintha megtörtént volna
jah télleg volt már valakinél alvajárás?
jah télleg volt már valakinél alvajárás?
beküldve: 2009-04-23 16:24:15
(#23185) Ezek dejók már Írjatok belőlük regényt, vagy novellát vagy valamit Szerintem tök jók.. bár én nem nagyon szoktam álmodni de hülyeséget már én is álmodtam ... rémálmaim viszont nincsenek
A marcipán(os) dolgok jók... bár annyira nem vagyok oda értük
A marcipán(os) dolgok jók... bár annyira nem vagyok oda értük
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
nem vagy te se semmi de ezt nem rég álmodtam:
nem vagyok beteeeg >.<
néztünk 1 filmet isemrőseimmel 1 horrort és a pasit elég durván meggyilkolták inkább nem részletezem...és nekem kellett a hullát eltüntetnem T_T jah mert 1x cbelecsöppentem az álomba, azt kihaytam
nem vagyok beteeeg >.<
Szerk: annaka:3 2009-04-23 16:23:31
fogadok enem ne pipálsz le
a balatonon voltam ott úsztam és elúsztam messze és volt cápa a vízben stb.. és én ugráltam köveken úgy jutottam el a messzi tájra ahol kitört a vulkán mellesleg és én meg leszólítottam embereket h h jutok vissza hát a japcsi fejű spanyolok nem tudtak maygarul de mutatták h jön a 148-as szal oda úsztam közbe a lábamba ment 1 kullancs és a buszvezető nem akart felengedni további borzalmas részletekre nem emlékszem^^
na ezt figyu !:
a Colosseumban , fekszek egy kő asztalon ..full sötét , elhagyatott körben csontvázak , én pedig nem merek meg mozdulni .... Aztán beszélek valakivel
asszem a bátyám nem tooom
, ő is egy padon fekszik , és vmi olysmit mond h nem szabad megmozdulni mer a római ruhás csontvázak megesznek .... aztán mégis futunk , és ahogy a Colosseum lerombolt oldalához érünk, ott áll bojhoska a HP-ből .... Mond vmit én válaszolokmeglepően bátran ...
, aztán beleesünk v esekl a stzájába , és sötétség , és felébredekkk...."Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"