Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A bambi?
Az egy őz... amúgy meg egy ital... minden alkohol nélkül
Az egy őz... amúgy meg egy ital... minden alkohol nélkül
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
az jöhet! jegyezd meg jól!!! eltoljuk majd piroson, mivel nem lehettünk zárók xD
Lazán!*Mit be nem vállalok* Aztán Neon Genesis de a dinamikus verz....aztán...mmm aztán annyira prö leszek hogy a Full MetalAlchemistet is letolom...A Melissát
Az nem csoki?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
az jöhet! jegyezd meg jól!!! eltoljuk majd piroson, mivel nem lehettünk zárók xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Bambi!... olyat egyáltalán lehet még kapni? :)
Olyat már én se ihattam...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nem...több Chobitsot nem xD
Hát akkor Heroes Come Back!!!Here we go 3-2-1- make some noise!!!!
Nem hinném.. de az kéne nekik
meg anyuci szoknyája
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-18 20:51:27
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nem...több Chobitsot nem xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nemtom, én ezekhez a poénokhoz túl fáradt vagyok... valami más reakciót vátam volna >.<
Ezt inkább cinikusnak szántam, már bocsánat...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-18 20:48:49
(#22366) Hát nem is tudom... Ezt azért lehet nem kéne csinálniuk
A kicsiknek bambi kell
Nah jó éjszakát mindenkinek!
A kicsiknek bambi kell
Nah jó éjszakát mindenkinek!
nemtom, én ezekhez a poénokhoz túl fáradt vagyok... valami más reakciót vátam volna >.<
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
halljátok,hogy mi van itt nálunk... van a városban egy klubb( a tiszti). Nah ezen az úgymond " szórakozóhelyen) este 10 kor hétvégénként az uralkodó életkor 13-14 év, emellett este 8-tól BÁRKI kaphat alkoholt... hol élek én emberek?
Nézd meg anyudék lakcím igazolókártyáját..... na, ott.