Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-18 20:03:19
(#22346) Üdv! *totál kiakadtan a sírás szélén beesik*
Nem értem. Egyszerűen nem értem Anyukámat.
Először hozzám vágja, hogy idehaza nem vagyok itthon, szóval kussoljak és dzsuvázzam ki a konyhát! (pedig eszméletlenül tanulnom kéne... ). Aztán, mikor ezredszerre közlöm vele, hogy jövő hétvégén szakmai nyelvvizsgám lesz, és NEM jövök haza egyetlen egy napra 1300 forintért, akkor meg kiveri a balhét, hogy egy hálátlan dög vagyok!
Kérek egy vakizasit! De sürgősre!
Nem értem. Egyszerűen nem értem Anyukámat.
Először hozzám vágja, hogy idehaza nem vagyok itthon, szóval kussoljak és dzsuvázzam ki a konyhát! (pedig eszméletlenül tanulnom kéne... ). Aztán, mikor ezredszerre közlöm vele, hogy jövő hétvégén szakmai nyelvvizsgám lesz, és NEM jövök haza egyetlen egy napra 1300 forintért, akkor meg kiveri a balhét, hogy egy hálátlan dög vagyok!
Kérek egy vakizasit! De sürgősre!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-18 20:00:54
(#22345) ja kaminaga felveszel msnre?
rapider92@hotmail.hu
rapider92@hotmail.hu
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-04-18 20:03:20
helló ^^
én is megjöttem...végre xD
nagyon jó volt! kjááá~ xD
én is megjöttem...végre xD
nagyon jó volt! kjááá~ xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-18 19:36:55
(#22343) csá all!!
Milyen volt a napotok
Milyen volt a napotok
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
jó... ez...ez...ez...*ledöbben,nem tud szóhoz jutni*. ez...ez... beteg...O.o... Bár szentem nincs olyan ember,aki ennyire beteg lenne. Pár árulkodó jel arról,hogy ez csak vic: 1: Ennyire beteg nem lehet szinte senki...(asszem). 2: Nincs olyan elmebeteg, aki egy ilyen roham közepén megtalálja az escap-et.3: látszott,hogy régi billentyűzet volt, egy rendes újat már nem tett volna tönkre,még őrülten se ;) ez az én véleményem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-04-18 18:43:51
(#22341) Nah, ezt ne nézze meg mindenki, mer most kitőr belőlem a nem tom mi is:
Aki ezt elolvassa/elolvasta azt előre sajnálom/ utólag.
De jólesett.
És igen, csinálok inkább egy blogot ahol kiirhatom magam v egy naplót.
uppsz. ez hosszú agymenés lett
Eris: föltűnési láz.
Mi a fenét lehet csinálni egy sráccal, aki nem tud magyarul, mer már ezt kell rá mondani, és nem hagy békén, + már két barátján keresztül hülyéskedik? Asszem jobb ha életbiztositást köt hétfőig, mer épp egy 1 órás beszélgetést zártam le MSN-en ahol a téma én voltam. H milyen gyerekes vagyok, mer nem beszélek vele, meg nem veszem föl MSN-re, meg különcködök, meg az osztályban csak egy barátnőm van, és más barátaim sincsenek. Ehhez h jön vki? H ilyet állit? Nem is ismer, reggelt, a világon nem csak az a lüke osztály létezik, ahová óvodások járnak, csak eltévesztették a táblát és 8-adikot irtak rá. A barátaim nem is állnának szóba ezzel a 3mal. És gyerekesnek nevez engem. 14 évesen több eszem van mint nekik egybevéve, pedig 16-ok. Az aztán szuperfelnőttes mikor 1 sráccal nem lehet beszélni, de még 1 méterre se menni hozzá, mer a lükeségbe jár az esze! Az felnőttes dolod. Meg az is h hé az a csaj szoknyában van, nézd már és stb, innen tovább gondolom mindenki tudja mit művelnek. Mer ezzel ők menők, nagyon. Csak a fejükre estek. Meg ha vki nem tetszik ak csúfoljuk ki, mit árt neki. Nem? Egy csöndesebbet fejbe is üthetnek, úgyse ellenkezik, ak csináljuk meg és vagányak leszünk. 3 bunkó mondja nekem h gyerekes, mer megmondtam 1-iküknek h hagyjon békén, mer van 1 árnyékom és több nem kell. Az meg nem ért ebből és azt mondják h én vagyok az ovis mer nem veszem észre ami a szememet üti ki, h tetszek vkinek! Na kérem rég észrevettem de ha vki nem érti h a nem az nem ak fulladjon meg! És ne lógjon a nyakamon. Ezek hiszik azt h ismernek. Hétfőtöl a szelid kislány aki néha fölidegesedik, meg fog változni, és ha a szeme elé kerül valameik ekközül a 3 közül, azt fölnyársalja, besózza, megfőzi, és odaadja a...a...a nem tom minek!
Aki ezt elolvassa/elolvasta azt előre sajnálom/ utólag.
De jólesett.
És igen, csinálok inkább egy blogot ahol kiirhatom magam v egy naplót.
uppsz. ez hosszú agymenés lett
Eris: föltűnési láz.
Szerk: Zoé 2009-04-18 18:48:49
beküldve: 2009-04-18 17:29:06
(#22340) Lehet, hogy nem őrült, de kérdem én lehet normális az olyan akinek eszébe jut az, hogy felveszi magát miközben üvölt mint egy eszement és széttveri a gépet?
Sötétség nélkül nincs fény.
Ebben igazad van, és sztem nem is gondolta meg h mit csinál, amikor ezt fölrakta netre. Gondolta jómóka, csináljuk és kész. Aztán meg hirtelen belecsöppent ebbe a helyzetbe. Ez van, kövi alkalommal 100 h jobban meggondolja.
Bania: ezt mire érted? csak én nem értem? sztem nem.
Bania: ezt mire érted? csak én nem értem? sztem nem.
The Falcon: nekem az előbbi észrevételeim még fönnálnak, és sztem csak játszotta.
Minden bizonnyal játszotta, csak ha valakit az internet kiszemel magának...
Valószínüleg a világ összes videómegosztóján meg lehet találni ezt a videót, ha akarná se tudná többé letörölni...
>Insert slightly amusing comment here<
beküldve: 2009-04-18 17:01:33
(#22337)
Szerk: baniaa3 2009-04-18 17:24:35
beküldve: 2009-04-18 16:59:45
(#22336) Szia Shuichi.
The Falcon: nekem az előbbi észrevételeim még fönnálnak, és sztem csak játszotta.
Morduk:szia
Morduk:szia
Szerk: Zoé 2009-04-18 17:04:50
beküldve: 2009-04-18 16:56:06
(#22335) Ohayoooo!
Mi újság?
Történt valami jó?
Mi újság?
Történt valami jó?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-18 16:54:45
(#22334) Hát lehet h már eleve rossz volt, és gondolta kezd vele vmit. De h aztán mi vette rá erre. És sztem saját magát vetette, mer mikor eltűnik a kamera elől, pár másdoperc és az leáll, és a hangját sem lehet hallani. De az is lehet, h büszke a dilinyósságára.
Szerk: Zoé 2009-04-18 16:56:21
beküldve: 2009-04-18 16:54:22
(#22333) Nem gondoltam, hogy itt is találkozok az "Angry German Kid"-del...
Állítólag a videó útán mindenki elmebetegnek kiáltotta ki, még a német híradóban is szerepelt azzal a címszóval, hogy a videójáték ezt műveli a gyerekekkel (a média nem változik...).
Később a gyerek legalább 4 videót töltött föl a Youtube-ra amikben azt próbálta bizonyítani, hogy ő teljesen normális, mert csak eljátszotta az egészet és ő ilyen jól tud színészkedni, ezért sült el így...
Azóta már felnőtt, de amint tudjuk az internet nem felejt...
Állítólag a videó útán mindenki elmebetegnek kiáltotta ki, még a német híradóban is szerepelt azzal a címszóval, hogy a videójáték ezt műveli a gyerekekkel (a média nem változik...).
Később a gyerek legalább 4 videót töltött föl a Youtube-ra amikben azt próbálta bizonyítani, hogy ő teljesen normális, mert csak eljátszotta az egészet és ő ilyen jól tud színészkedni, ezért sült el így...
Azóta már felnőtt, de amint tudjuk az internet nem felejt...
>Insert slightly amusing comment here<
beküldve: 2009-04-18 16:31:07
(#22332) Ha színészkedés volt is a klaviaturát már úgy szétverte, hogy biztos kell egy újat venni.
Sötétség nélkül nincs fény.