Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: Zoé 2009-04-18 15:23:31
beküldve: 2009-04-18 15:21:39
(#22300) engem is!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Milyen ötletről van szó?
Engem is érdekel!
Engem is érdekel!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-18 15:16:55
(#22297) Akkor az ugyanaz mint az animecon? Mert én a májusin leszek.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-04-18 15:15:30
(#22296) Május 16-17.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-18 15:14:41
(#22295) Tényleg! SakuraCon mikor lesz? Csak a rajzkészítgetésről jutott eszembe.
Mármint skicc nélkül dolgozol?
Mármint skicc nélkül dolgozol?
Szerk: Eris 2009-04-18 15:15:54
beküldve: 2009-04-18 15:13:30
(#22294) Kik vannak valyon talin...elég sokan elmehettek. Nálunk nagyon szép idő van, bár ott nem tom milyen. Gondolom jól szórakoznak, és készitik a képeket
Eris: megvan a fejemben. XD. Úgy értettem h soha nem rajzolok meg semmit külön meg minden, és kidolgozom, hanem direkt csinálom. Ezér rontom el
Eris: megvan a fejemben. XD. Úgy értettem h soha nem rajzolok meg semmit külön meg minden, és kidolgozom, hanem direkt csinálom. Ezér rontom el
Szerk: Zoé 2009-04-18 15:14:41
beküldve: 2009-04-18 15:12:34
(#22293) Terv nélkül? Valami terv csak van? Alapsztori vagy ilyenek? Terv nélkül nem lehet létezni! Nekem spontán munkából sose készülne el az tuti.
Szívesen! Aztán még találkozzunk még, mert harapok !
beküldve: 2009-04-18 15:10:20
(#22291) Fúúú de gonosz itt valaki.
Ki javítottam
beküldve: 2009-04-18 15:09:26
(#22289) Ahha tök jó!
Meg az oldal is..
Remélem ezzel segítettem (egy kicsit)
Zoe: Igen, igen!
Orichime: Fontos h mindig írj valamit, mert ha nem akkor alisterék "pattogni" fognak... De most még nem árulom el ki is ő! Ha majd fentleszel úgy is megismered! Csak annyit, hogy amikor még új voltam akkor nagy fightok voltak köztünk... Mára már kibékültünk!
Meg az oldal is..
Remélem ezzel segítettem (egy kicsit)
Zoe: Igen, igen!
Orichime: Fontos h mindig írj valamit, mert ha nem akkor alisterék "pattogni" fognak... De most még nem árulom el ki is ő! Ha majd fentleszel úgy is megismered! Csak annyit, hogy amikor még új voltam akkor nagy fightok voltak köztünk... Mára már kibékültünk!
Szerk: Morduk 2009-04-18 15:10:55
Ak jó. És dpolgozz rajta, mer kiváncsi vagyok rá.
Am mondjuk én direkt rajzolom semmi terv nélkül, szal nekem kicsit gyorsabban megy ha van hozzá kedvem.
Morduk: azt nem irtad oda, h nem csak azért kell irni, h előrejusson. nem az a lényeg. És ha csak annyit ir minden hsz-be h: ja, persze, hogyne, szia stb. ak szép lecseszést fog kapni. És nem csak 1 személytől. Senki nem akar 30 oldalon keresztül visszaolvasni, és csak azt látni h szia
hsz= hozzászólás
Orihime: nem vagy béna, csak új
Am mondjuk én direkt rajzolom semmi terv nélkül, szal nekem kicsit gyorsabban megy ha van hozzá kedvem.
Morduk: azt nem irtad oda, h nem csak azért kell irni, h előrejusson. nem az a lényeg. És ha csak annyit ir minden hsz-be h: ja, persze, hogyne, szia stb. ak szép lecseszést fog kapni. És nem csak 1 személytől. Senki nem akar 30 oldalon keresztül visszaolvasni, és csak azt látni h szia
hsz= hozzászólás
Orihime: nem vagy béna, csak új
Szerk: Zoé 2009-04-18 15:10:06