Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-18 14:02:14
(#22241) De az biztos,hogy nem fog annyit hozni ,mint az első
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
??? ki???
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-18 13:58:27
(#22239) Ez beteg
Már mint a film
Már mint a film
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-18 14:00:21
Ó ki tudja h mennyi volt pontosan...
Ezért én sem XD....
Ezért én sem XD....
beküldve: 2009-04-18 13:49:55
(#22237) Oké akkor majd nem több,mint 1600
Akik elcsónakáztak: gyermekek, és nők... Csak így volt 1600 túlélője!
beküldve: 2009-04-18 13:43:09
(#22235) Azért ne essünk túlzásokba,de amúgy tudtátok,hogy több,mint 1600 túlélője van vagyis volt?
Jahh...........
Igaz a halak már rég felfalták volna, nem igaz h éppen csak ott nem járt egy cápa... Meg a tengerben h a franca fagy meg? Ahogy Eris is mondta nem éled fel csak úgy 1-2-re... Sőt megkockáztatom a 2000000-2000001 is..
Igaz a halak már rég felfalták volna, nem igaz h éppen csak ott nem járt egy cápa... Meg a tengerben h a franca fagy meg? Ahogy Eris is mondta nem éled fel csak úgy 1-2-re... Sőt megkockáztatom a 2000000-2000001 is..
beküldve: 2009-04-18 13:28:59
(#22233) Bennem is inkább az merült fel, hogy ez egy nagyon profo összevágás. Nem lehet senki sem olyan őrült, hogy egy ilyen idióta ötletből filmet csináljion. Elöször is röhelyes a feltételezés, hogy az óceán mélyén sem a Titanic sem más nincs jégtömbe fagyva csak Leo. De ha még ettől el is tekintünk akkor is elég elszált sci-fi ötlet valakit jó sok év hibernálás után teljes egészében feléleszteni. Különben is fagyhalált halt nem pedig hibernálódott. Azt már senki nem éleszti fel különösen nem egy sima kiolvasztással.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-04-18 13:28:30
(#22232) Már van?Azt hallottam,hogy lesz de...
beküldve: 2009-04-18 13:27:31
(#22231) Megjöttem!
Titanic 2.? Nem elég az 1. része is?
Titanic 2.? Nem elég az 1. része is?
Tényleg van Titanic 2 [Link] Juj de gáz-----
... ...
Istenek az égben... Ez nagyon durva!
És ezzel megint visszatértünk Hollywood felgyújtásának szükségességéhez! Szööörnyű!!!
Már így is ki voltam akadva a tegnapi DB film miatt - még mindig nem hevertem ki... - de most még ez is...!
No megyek is vissza terrorba... (A fórumtalisok remélem jól érzik magukat! )
szerk.: Megmutattam unokahugimnak is a trailert. Ő azt mondja nem lehet igaz, meg hogy az egyik jelenet a Kapj el ha tudsz c. filmből van... Hmmm...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-18 13:19:14
beküldve: 2009-04-18 10:46:41
(#22229) Tényleg van Titanic 2 [Link] Juj de gáz-----
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Jóreggelt!
Mér venném el? és mér bántottál volna meg?
Köszönöm szépen! Csak plz ne vedd már el, ok? (remélem ezzel nem bántottalak meg)
Mér venném el? és mér bántottál volna meg?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
enyém a pirospont,meg a riszpeeekt,mivel végignéztem és az emberek kézfejét nem lehet plasztikáztatni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"